Home Zegeviert Feyenoord voor de derde keer op rij met veel goals van sc Heerenveen?

Zegeviert Feyenoord voor de derde keer op rij met veel goals van sc Heerenveen?

Dit weekend wordt na de interlandperiode de Eredivisie weer opgepakt. Voor Feyenoord betekent dit een thuisduel tegen sc Heerenveen. De Rotterdammers treffen de Friese ploeg in De Kuip. In de laatste twee duels wist Feyenoord elf keer tot scoren te komen. Zegeviert Feyenoord voor de derde keer op rij met veel goals van sc Heerenveen? Speel mee via Wedden op Voetbal en zet in op jouw favoriet van dit duel. 

Statistieken Feyenoord – sc Heerenveen

Voor de interlands boekte Feyenoord twee voortreffelijke overwinningen. De ploeg van trainer Slot versloeg FC Utrecht met 1-5 en Almere City met 6-1. Inmiddels staat Feyenoord op de vierde plaats. Sc Heerenveen is de nummer acht in het rijtje van de Eredivisie. De ploeg van trainer Kees van Wonderen slaagde er niet in de laatste twee duels te winnen. Tegen Sparta werd het 1-3 en tegen Go Ahead Eagles 3-2.

Arne Slot: “Heerenveen is een geduchte tegenstander voor ons”

Feyenoord-trainer Arne Slot maakt zich op voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Volgens de trainer van de Rotterdamse club wordt dat duel niet zomaar gewonnen, “Heerenveen is een geduchte tegenstander voor ons. Sc Heerenveen weet hoe het ons lastig moet maken. Maar ik verwacht van mijn spelers aanstaande zaterdag weer dezelfde energie als de laatste weken”, zegt de trainer van Feyenoord.

Kees van Wonderen: “We hebben energie nodig tegen Feyenoord

Sc Heerenveen-trainer Kees van Wonderen heeft het niet gemakkelijk gehad in de laatste twee speelronden. De trainer gaat zich opmaken voor de wedstrijd tegen de Rotterdammers. “Feyenoord  is een geduchte tegenstander voor ons, maar een mooie uitdaging. Wat we nodig hebben is energie, maar we moeten ook een goede dag hebben. Je maakt pas een kans als alles klopt”, aldus de trainer.

Head 2 Head

Feyenoord wist vorig seizoen thuis niet te winnen van sc Heerenveen. De ploeg van trainer Arne Slot kwam op 13 augustus 2022 niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen de ploeg uit Heerenveen. Een jaar eerder wonnen de Rotterdammers voor eigen publiek met 3-1 van sc Heerenveen. In 2016 wisten de bezoekers uit Friesland voor de laatste keer drie punten te pakken tegen de sc Heerenveen. Het werd toen 1-2 voor de Frieslandse club.

Voorspellingen Feyenoord – sc Heerenveen

De Nederlandse bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet in het duel tegen sc Heerenveen. De hoogste pre-odds moeten we dus ook vinden bij een zege van de Friese ploeg. Als het elftal van trainer Van Wonderen wint, keren de bookmakers tot 11.00 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel staan de odds in het 1×2 spelsysteem op 5.50 keer het wedbedrag ingeschaald. Een hoge odds voor de wedstrijd in De Kuip.

Dan de quoteringen bij een zege van het Rotterdamse teams. Wint Feyenoord? Dan scoren voetbalgokkers bij de bookmakers tot maximaal 1.25 keer de inleg dat is ingezet bij het maken van de weddenschap.

Datum en tijdstip Feyenoord – sc Heerenveen

De wedstrijd Feyenoord – sc Heerenveen is één van de eerste duels in de Eredivisie na de EK kwalificatieduels. De wedstrijd in De Kuip te Rotterdam zal op zaterdag 16 september gespeeld gaan worden. De aftrap is al om 16:30 uur.

Wedden in de pre-fase kan totdat de wedstrijd begint. Na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter die dit duel leidt, vervallen de pre-wedstrijd odds en vervangen de bookmakers de quoteringen voor live betting odds. Speel mee via Wedden op Voetbal en scoor bij de betrouwbaarste wedkantoren van ons land.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.