Home Wint Manchester City of Manchester United de finale van de FA Cup?

Wint Manchester City of Manchester United de finale van de FA Cup?

Het Wembley Stadion is aanstaande zaterdag het decor van de FA Cup finale 2024. De finalisten van dit seizoen zijn Manchester City en Manchester United. Bij beide ploegen zijn Nederlanders actief en dat maakt de finale van dit Engelse bekertoernooi nog specialer. Wint Manchester City of Manchester United de finale van de FA Cup? Drop je voorspellingen bij betrouwbare bookmakers op Wedden op Voetbal!

Josep Guardiola (trainer Man. City): “Zin in finale FA Cup”

“Als ik mij bedenk dat geen enkele Engelse Premier League het ooit gelukt is om twee jaar op rij kampioen te worden én tegelijkertijd twee keer op rij de FA Cup te winnen, dan heb ik zin in de FA Cup finale van zaterdag tegen Manchester United. Waar we nu zeggen het is klaar en dat het moeilijk is om jezelf na de competitie nog op te laden zullen we zaterdag zeggen: waarom zouden we vandaag niet winnen? Waarom zouden we niet zoveel mogelijk werken om te doen wat we moeten doen? En ik weet zeker dat we dat gaan doen”, zegt Guardiola.

Erik ten Hag (trainer Man. United): “FA Cup naar Old Trafford brengen”

“Het was een teleurstellend seizoen, waarin we wel altijd de support van onze fans hebben behouden. Het seizoen si echter nog niet over. We gaan nog naar Wembley. Ik beloof je dat onze spelers alles zullen geven om de FA Cup te winnen. En ik weet zeker dat de fans daar ook zullen zijn om ons daar toe te juichen. Wij zullen ervoor zorgen dat de FA Cup terug naar Old Trafford komt. Wij zullen hem daar persoonlijk weer heen brengen, neem dat maar van mij aan.”

De pre-odds bij de finale van de FA Cup staan het hoogst ingeschaald bij winst van trainer Ten Hag en zijn mannen. Mocht de ex-trainer van Ajax op Wembley zegevieren, dan keren de bookmakers tot wel 8.12 keer het speelbedrag uit. Een torenhoge beloning voor winst van Manchester United dat dit seizoen achtste werd in de Premier League.

De quoteringen bij een zege van Manchester City zijn een stuk lager ingeschaald, maar volgens de bookmakers heeft dit wel de meeste winstkans. Mochten The Cityzens naast het kampioenschap ook de FA Cup finale winnen, dan kunnen voetbalgokkers tot 1.33 keer het speelbedrag scoren dat voetbalgokkers hebben ingezet op winst van City.

Bij een gelijkspel is de finale nog niet gespeeld, maar kunnen voetbalgokkers al tot 5.67 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op een gelijkspel in Londen.

Wedden op Manchester City – Manchester United

De FA Cup is één van de toernooien waar voetbalgokkers graag een weddenschap op maken. Dat kan tijdens de wedstrijd met een paar vrienden, maar ook bij de bookmakers. Helaas zijn niet alle wedkantoren betrouwbaar. Speel dan ook alleen bij eerlijke bookmakers met de nodige licenties. De bookmakers die aan die strenge eisen voldoen zijn te vinden op Wedden op Voetbal.nl!

De FA Cup finale 2024 wordt zaterdag 25 mei om 16:00 uur (Nederlandse tijd) gespeeld op het Wembley Stadion te Londen. De odds staan er goed op in de pre-fase. De live bettingdeals worden bekend als de wedstrijd begint. Welke manier van spelen je ook kiest, speel mee via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.