Home Wint Feyenoord in De Kuip voor het eerst van Almere City FC

Wint Feyenoord in De Kuip voor het eerst van Almere City FC

Feyenoord Rotterdam treedt aanstaande zondag voor het eerst op tegen Almere City FC. De Flevolandse club is nog nooit op bezoek geweest in De Kuip. Gaan de Almeerders direct stunten of weet Feyenoord de eerste drie punten van het seizoen te pakken in deze thuiswedstrijd? Win bij de beste bookmakers van Nederland via Wedden op Voetbal en scoor met de leukste spelopties. 

Statistieken Feyenoord – Almere City FC

De Eredivisie is twee speelronden jong. De Rotterdammers staan twaalfde met twee punten. De ploeg van trainer Arne Slot speelde tegen Fortuna Sittard een gelijk (0-0) en wist ook de stadsderby tegen Sparta op Het Kasteel niet te winnen (2-2).

Almere City FC staat op de vijftiende plaats. De ploeg van trainer Alex Pastoor heeft nul punten. De Almeerders verloren van FC Twente (1-4) en Fortuna Sittard (2-1).

Arne Slot: “Snel drie punten gaan rapen”

Feyenoord heeft nog geen drie geraapt in dit jonge Eredivisieseizoen. Trainer Arne Slot is er niet blij mee. “In de beginfase van vorig seizoen stond er ook nog geen geoliede machine, maar het is zeer teleurstellend dat wij de eerste twee wedstrijden gelijk twee keer gelijkspelen. Dat moet snel anders.”

Alex Pastoor: “We spelen zondag uit bij Feyenoord”

Almere City-trainer Alex Pastoor kijkt na de uitwedstrijd bij Fortuna snel weer naar de uitwedstrijd tegen Feyenoord. “Deze competitie is net als een snelle trein en die moeten wij zien bij te houden. We spelen zondag uit bij Feyenoord.”

Head 2 Head

De teams uit Rotterdam-Zuid en Almere treffen elkaar aanstaande zondag voor het eerst. Almere City promoveerde dit seizoen voor het eerst naar de hoogste voetbalklasse van Nederland. Ook in bekerwedstrijden kwamen Feyenoord en Almere City elkaar niet tegen.

Sterspelers en sterkhouders

De komende weken moet Feyenoord het zonder doelman Justin Bijlow stellen. De Nederlandse doelman liep afgelopen weekend in de derby tegen Sparta een polsbreuk op. Verdediger Timo Zaal en aanvaller Patrik Walemark zijn ook nog niet hersteld van hun blessuren en zullen tegen Almere City niet in actie komen.

In de Rotterdamse derby tegen Sparta maakte Leo Sauer zijn debuut voor Feyenoord. De 17-jarige Slowaak kwam ook al tot scoren en bezorgde de Rotterdamse ploeg uit Zuid daarmee een punt.

Almere City aanvaller Kornelius Norman Hansen is geblesseerd en de Noor kan om die reden niet meespelen tegen Feyenoord.

Bij Almere City is Thomas Robinet de nieuwe aanwinst van de club. De 27-jarige Fransman scoorde afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard.

Voorspellingen Feyenoord – Almere City FC

De Nederlandse bookmakers trekken zich er niets van aan dat er geen H2H-statistieken zijn tussen Feyenoord en Almere City. Volgens de bookmakers hebben de Rotterdammers de meeste kans op wint. De hoogste odds vinden we dus bij een zege van Almere City. Als het team uit Flevoland drie punten boekt in De Kuip wordt er tot maximaal 18.00 keer het speelbedrag uitgekeerd aan voetbalgokkers die vooraf voorspelden dat Almere City zal winnen.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen er ook goed op. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds op tot maximaal 8.00 keer de inleg bij een puntendeling in Rotterdam.

Gaan de Rotterdammers winnen voor hun eigen publiek? Dan keren de wedkantoren op Wedden op Voetbal tot maximaal 1.19 keer de inleg uit. Voor de meest actuele odds verwijzen we je graag naar de bookmakers pagina.

Datum en tijdstip Feyenoord – Almere City FC

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – Almere City staat gepland op zondag 27 augustus. In De Kuip te Rotterdam zal om 14:30 uur de bal gaan rollen. Welke ploeg wint in deze eerste ontmoeting ooit tussen de Rotterdamse en Flevolandse clubs? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal en speel mee via jouw favoriete wedkantoor.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.