Home Wint FC Twente voor tweede keer op rij van Ajax Amsterdam?

Wint FC Twente voor tweede keer op rij van Ajax Amsterdam?

In de Grolsch Veste treft FC Twente aanstaande zondag het Ajax Amsterdam. Vorig seizoen wisten de Tukkers de voor eigen publiek de Amsterdammers te verslaan. Wint FC Twente voor de tweede keer op rij van Ajax Amsterdam of pakken de bezoekers uit onze hoofdstad de nodige drie punten? Scoor bij de beste bookmakers van Nederland op Wedden op Voetbal

Statistieken FC Twente – Ajax Amsterdam

Nu de eerste vier speelronden in de Eredivisie achter de rug zijn, staat FC Twente er beter voor dan Ajax Amsterdam. De ploeg in Enschede staat keurig op de tweede plaats van de Nederlandse competitie. Ajax Amsterdam staat pas elfde en dat zijn we niet gewend van de Ajacieden.

Joseph Oosting: “Ajax direct goede test”

FC Twente-trainer Joseph Oosting weet dat de Ajacieden niet in vorm zijn, maar dat wil volgens de coach niet zeggen dat de punten al verdiend zijn. “We zijn klaar voor het tweede blok, dat met de thuiswedstrijd tegen Ajax direct met een goede test begint”, aldus trainer Oosting.

Maurice Steijn: “Niet mooier maken dan het is”

Ajax-trainer Maurice Steijn is niet blij met de gang van zaken bij zijn nieuwe club. De vorige wedstrijden waren geen goed voorbeeld van hoe de trainer het graag wil hebben bij Ajax. “Je hoopte dat dit zekerheidjes waren om op negen punten te komen, terwijl je bouwt aan een nieuwe ploeg. Maar negen punten hebben we niet verdiend met dit spel. We kunnen het op dit moment niet mooier maken dan het is”, besluit de trainer.

Head 2 Head

Nog geen vier maanden terug speelde FC Twente nog thuis tegen Ajax. De Enschedeërs versloegen de Amsterdammers toen met 3-1. Ook een seizoen eerder wist Ajax niet te winnen in de Grolsch Veste. Op 22 augustus 2021 werd het 1-1 in Enschede. De laatste overwinning van de Amsterdammers dateert op 2021. Toen werd het 1-3 voor Ajax.

Voorspellingen FC Twente – Ajax Amsterdam

Dan gaan we nu snel door naar de pre-odds die de bookmakers hanteren bij dit topduel in Enschede. De hoogste odds worden uitgekeerd bij een gelijkspel in de Grolsch Veste. Worden de punten gedeeld, dan keren de bookmakers tot 3.40 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning op Ajax van FC Twente lopen de quoteringen op tot maximaal 2.70 keer het speelbedrag dat werd ingezet in het 1×2 spelsysteem.

Bookmakers gaan bij winst van Ajax Amsterdam niet verder dan een maximale beloning van 2.55 keer de inleg. Al is dat wel een ruime verdubbeling van het speelbedrag als de Ajacieden zegevieren. Een quotering die niet snel wordt gehanteerd bij een zege van de Ajacieden.

Datum en tijdstip FC Twente – Ajax Amsterdam

De Eredivisie wedstrijd FC Twente Ajax Amsterdam staat gepland op zondag 17 september. In de Grolsch veste zal om 14:30 uur worden afgetrapt. Wedden op dit duel in Enschede kan totdat de wedstrijd ook echt begint. Is de wedstrijd al begonnen? Speel dan mee via live betting. De odds die bij het live wedden op deze voetbalwedstrijd horen, worden bekend gemaakt als de aftrap is verricht.

Er worden heel wat weddenschappen geplaatst op voetbalwedstrijden als FC Twente – Ajax. De meeste kans op een succesvolle weddenschap ontstaat door een goede voorbereiding. Ook wedden bij betrouwbare sportsbooks is van groot belang. Zo zijn voetbalgokkers zeker dat als zij een juiste voorspellingen hebben geplaats ook worden uitbetaald. Meer weten over betrouwbare wedkantoren en het veilig wedden op voetbal? Wedden op Voetbal hebt je graag bij het maken van de beste deals. Vergelijk de bookmakers met elkaar of lees onze artikelen zorgvuldig door. Klaar om te wedden op FC Twente – Ajax? Ga dan direct door naar de bookmakerspagina en vergelijk de beste odds en speltypen snel en overzichtelijk met elkaar.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.