Home Wint AZ Alkmaar thuis van FC Twente in Eredivisie?

Wint AZ Alkmaar thuis van FC Twente in Eredivisie?

Voor AZ Alkmaar en FC Twente lijken de kaarten wel geschud voor dit Eredivisie seizoen. FC Twente staat derde en heeft een voorsprong op AZ dat vierde staat. Toch blijft dit een mooie wedstrijd waar veel voetbalgokkers graag op inzetten. Wint AZ Alkmaar thuis van FC Twente in Eredivisie? Voorspel de wedstrijd van dit weekend in het AFAS Stadion via Wedden op Voetbal en scoor de beste deals. 

Maarten Martens (trainer AZ Alkmaar): “We gaan kijken of we van FC Twente kunnen winnen”

AZ-trainer Maarten Martens blikt vooruit naar de wedstrijd tegen FC Twente. “Het streven om nog derde te worden is geen thema bij mij. Ik geloof in het focussen op het proces en de resultaten en ranking zijn een gevolg daarvan. Op dit moment zijn we tevreden over de evolutie die we voor elkaar hebben gekregen, maar de waarheid van vandaag kan morgen weer anders zijn. We moeten gewoon scherp blijven en alleen naar de wedstrijd tegen FC Twente kijken om die proberen te winnen. Wat is daarna misschien nog mogelijk zullen we dan moeten bekijken”, zegt Martens.

Joseph Oosting (trainer FC Twente): “Voorsprong op AZ behouden”

FC Twente-trainer Joseph Oosting is er klaar voor om naar Alkmaar toe te reizen met zijn beste spelers. “Als je het zelf kunt verdienen om derde te worden en daarmee de voorronden van de Champions League te mogen spelen, dan is dat het mooiste wat er is. Dus daar gaan we voor. We staan derde met vijf punten voorsprong op AZ en die willen we vasthouden. Ik ben nog lang niet klaar hier. Een overstap naar Feyenoord of een andere club is niet aan de orde. De focus ligt op het voetbal hier, het goed afsluiten van het seizoen en de wedstrijd tegen AZ. We zijn hier met iets moois bezig, dus ik blijf bij FC Twente”, besluit trainer Oosting.

Head 2 Head

Dit seizoen speelden FC Twente en AZ Alkmaar op 13 januari nog een duel tegen elkaar. Toen werd er in Enschede gespeeld en gewonnen door de ploeg van Oosting met 2-1 van AZ. Vorig seizoen werd er op 11 september 2022 in Alkmaar gespeeld. Beide teams waren toen aan elkaar gewaagd en deelden de punten bij een gelijkspel (1-1) in het AFAS Stadion. De laatste zege van de Tukkers bij AZ dateert op 13 maart 2022. Op die dag werd het 0-1 voor FC Twente. De laatste overwinning van AZ op FC Twente dateert precies een jaar eerder. Op 13 maart 2021 werd het 4-1 voor de Alkmaarders. Die wedstrijd werd ruim drie jaar geleden gespeeld.

Odds AZ Alkmaar – FC Twente

Bij dit duel tussen AZ Alkmaar en FC Twente staan het hoogste odds ingeschaald bij een gelijkspel. Als de twee ploegen elkaar in evenwicht weten te houden, keren de bookmakers al snel odds uit die oplopen tot 3.42 keer het speelbedrag.

Bij een overwinning van de bezoekers uit Enschede stijgen de odds tot boven de drie keer het speelbedrag. In het 1×2 spelsysteem lopen de quoteringen zelfs op tot maximaal 3.04 keer de inleg data hiervoor wordt ingezet.

Wint AZ? Dan staat de ploeg van Martens nog altijd vierde, maar kunnen voetbalgokkers bookmakersbeloningen scoren die oplopen tot maximaal 2.30 keer het speelbedrag dat wordt achtergelaten bij wedkantoren! Vergelijk de beste odds en deals met elkaar voordat je een voorspelling plaats en vul je weddenschap in als de pre-odds op hun hoogste punt staan en er het meest uit te halen is.

Wedden op Voetbal

Wedstrijden voorspellen doe je veilig en bewust via Wedden op Voetbal. Op deze website staan alleen de betrouwbaarste bookmakers van ons land. Veilig en verantwoord wedden op sport heb je zelf ook in de hand. Door met kleine bedragen in te zetten en op tijd te stoppen, ben je bewust en verantwoord aan het gokken op sport. Lees de voorwaarden van de bookmakers goed door en bereid een weddenschap goed voor.

De Eredivisie kraker AZ Alkmaar – FC Twente wordt op zondag 5 mei om 16:45 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar gespeeld. Beide ploegen willen het seizoen zo goed mogelijk eindigen. Welk team heeft het geluk dit weekend aan hun zijde? Vergelijk, zet in en win via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.