Home Voorspellen: winnen de Nederlanders bij Royal Antwerp FC de Belgische Supercup?

Voorspellen: winnen de Nederlanders bij Royal Antwerp FC de Belgische Supercup?

Op zondag 23 juli begint de bal in België weer te rollen met de Belgische Supercup. Royal Antwerp FC en KV Mechelen strijden tegen elkaar om deze eerste trofee van het seizoen mee naar huis te mogen nemen. Winnen de Nederlanders bij Royal Antwerp tegen KV Mechelen de Supercup? Ontdek de hoge quoteringen die de bookmakers klaar hebben staan voor de Belgische Supercup via Wedden op Voetbal

Statistieken

De Supercup werd vorig jaar en het jaar ervoor gewonnen door Club Brugge. De Bruggenaren wisten de trofee al zeventien keer eerder te winnen en zijn recordhouder. RSC Anderlecht wist de beker in totaal dertien keer te winnen en staat op de tweede plaats van de lijst met de meest gewonnen Belgische Supercups.

Royal Antwerp heeft de supercup nog nooit eerder gewonnen. In 1992 stond het in de finale tegenover Club Brugge, maar ook toen was het winst van de Brugse formatie. In 2020 mocht Antwerp FC als bekerwinnaar de supercup gaan spelen, maar door de coronamaatregelen is die wedstrijd nooit gespeeld. Ook KV Mechelen speelde de Supercup van België tweemaal eerder, maar wist het nooit te winnen.

Mark van Bommel: “Mooi als we supercup winnen”

De Nederlandse trainer Mark van Bommel werd dit seizoen kampioen en bekerwinnaar van België met Royal Antwerp. De coach is vastberaden ook de Supercup te winnen. “Het zou mooi zijn als we ook de Supercup winnen, maar overal waar we verschijnen, verschijnen we als ‘kampioen’ aan de aftrap en zal het feest zijn wanneer we worden verslagen.”

Steven Defour: “Jongens zijn klaar voor de match Antwerp FC”

KV Mechelen wil de kans op de eerste overwinning in de Supercup niet laten lopen. Winnen van Royal Antwerp dat is wat trainer Steven Defour graag wil meemaken. “In principe is dat een veredelde oefenmatch tegen een heel sterke tegenstander. Ik wil wel dat de jongens klaar zijn voor de match tegen Royal Antwerp, maar we werken vooral richting de competitiestart.”

Head 2 Head

Royal Antwerp en KV Mechelen speelden op 30 april voor de laatste keer tegen elkaar. Het betrof toen de finale van de Belgische beker. De ploeg van trainer Van Bommel versloeg KVM met 0-2.

Nederlandse spelers bij Antwerp FC

Bij Royal Antwerp zijn niet alleen trainer Van Bommel en directeur voetbalzaken Marc Overmars de bekende gezichten. In de selectie van trainer Van Bommel spelen Nederlanders mee. Zo wist Vincent Janssen vorig seizoen de club voor heel wat doelpunten te voorzien. Ook ex-speler Jurgen Ekkelenkamp is een belangrijke waarde voor de club in Antwerpen. Calvin Stengs speelde vorig seizoen ook voor de Belgische landskampioen en de kans is groot dat de middenvelder bij de club verbonden blijft.

Quoteringen Royal Antwerp – KV Mechelen

Bij de Nederlandse voetbal bookmakers staan de hoogste pre-odds bij de Belgische Supercup 2023 bij winst van KV Mechelen. Als de bekerfinalist wint van Antwerp FC, dan kan er tot maximaal 6.25 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Bij een gelijkspel binnen reguliere speeltijd zal er een verlenging komen, maar kunnen voetbalgokkers al flinke bookmakersbeloning tegemoetzien. In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds op tot maximaal 4.25 keer de inleg bij een gelijkspel.

Pakt Royal Antwerp na het landkampioenschap en bekerwinnaar ook de Supercup? De quoteringen bij winst van Royal Antwerp staan op maximaal 1.50 keer het ingelegde geldbedrag ingedeeld.

Datum en tijdstip Royal Antwerp – KV Mechelen

De Belgische Supercup Royal Antwerp – KV Mechelen staat gepland op zondag 23 juli. In het Bosuil Stadion te Antwerpen wordt om 18:00 uur afgetrapt. Via Wedden op Voetbal kun je de beste bookmakerdeals scoren door een correcte voorspelling achter te laten. Gaan de Nederlanders bij Antwerp FC een feestje bouwen door de Belgische Supercup te winnen, of neemt KV Mechelen de beker mee naar huis? Vergelijk de odds en zet op tijd in.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.