Home Win tot x3.30 de inleg als damesteam Wales wint de USA vrouwen

Win tot x3.30 de inleg als damesteam Wales wint de USA vrouwen

Op 27 juli aanstaande, spelen de Oranje Leeuwinnen op het WK 2023 tegen het vrouwenteam uit de USA. De Amerikanen zijn alweer topfavoriet voor eindwinst op het wereldkampioenschapstoernooi voor vrouwen. Ter voorbereiding op het WK oefenen de dames uit de USA tegen Wales. Bij de bookmakers zijn er goede odds te scoren bij dit duel. Win tot x3.30 keer de inleg als damesteam Wales wint de USA vrouwen via Wedden op Voetbal

Statistieken

Voor de USA damesvoetbalploeg is de oefenwedstrijd tegen Wales de laatste wedstrijd voordat het sterrenteam naar het WK 2023 reist. De Verenigde Staten deed in totaal acht keer eerder mee aan een WK voor vrouwen. De USA dames wisten het toernooi viermaal eerder te winnen. Daarmee leidt de USA de lijst van internationale vrouwenvoetbal. Duitsland volgt de Verenigde Staten op de tweede plaats. De Duitse vrouwen deden drie keer mee aan een WK en wisten er daarvan twee te winnen. Wales wist zich nog nooit eerder te plaatsen voor een wereldkampioenschap en zal er dit keer ook niet bij zijn. Dat had overigens niet veel gescheeld. In de finale van de kwalificatie play-offs verloor Wales met 2-1 van Zwitserland dat wel een ticket wist te bemachtigen voor het WK 2023.

Het WK voor vrouwen begint op 20 juli en zal tot 20 augustus duren. Australië en Nieuw-Zeeland zijn de gastlanden van dit WK voor de beste voetbalvrouwen.  Onze Oranje Leeuwinnen komen op 23 juli voor het eerst in actie. Dan zal Portugal de tegenstander zijn.

Bondscoach USA: “We hebben een selectie met diepgang en veelzijdigheid”

Voor bondscoach Vlatko Andonovski is de wedstrijd tegen Wales de laatste graadmeter voor het WK 2023. “We verwachten dat het spelniveau op dit WK het beste zal zijn dat het ooit is geweest en alle teams moeten die groei bijhouden. We hebben een selectie met diepgang en veelzijdigheid en dat zal ons helpen om alle uitdagingen aan te gaan die op ons afkomen.”

Bondscoach Wales: “Wij willen vooruitgang stimuleren”

Bondscoach Gemma Grainger van Wales maakt haar team gereed voor één van de sterkste tegenstander van dit moment. “Ik ben een ambitieuze coach en onze spelers zijn ambitieus, dus al die dingen zorgen voor een geweldige wedstrijd tegen USA. We willen onze vooruitgang en momentum van de laatste kwalificatiecampagne stimuleren, zowel op als naast het veld en dat meenemen naar het nieuwe jaar en de volgende twee kwalificatiecampagnes.”

Head 2 Head

Beide teams weten nog niet wat het kan verwachten. In het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal hebben de de USA en Wales elkaar nooit eerder getroffen.

Oude bekenden van Oranje Leeuwinnen

De Amerikaanse voetbalsters Alex Morgan en Megan Rapinoe zijn twee bekende gezichten in de selectie van de USA damesploeg. Het tweetal wist het de Oranje Leeuwinnen moeilijk te maken op het WK in 2019. De twee aanvalsters gaan voor de vierde keer meedoen met de Verenigde Staten aan een WK.

Quoteringen USA – Wales

De quoteringen rijzen de pan uit bij de WK vrouwen 2023 duels. Ook bij de laatste oefenwedstrijden van de landenteams stijgen de pre-odds naar hoge waarden. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij winst van Wales in dit oefenduel genoteerd op maximaal 3.30 keer het wedbedrag.

Bij een gelijkspel gaan de wedkantoren tot maximaal 3.00 keer het speelbedrag uitkeren als de damesteams uit de USA en Wales niet verder komen dan een gelijkspel.

De bookmakers schroeven de pre-odds bij winst van topfavoriet USA op tot maximaal 1,74 keer het wedbedrag dat voetbalgokkers achterlaten bij een voorspellingen op deze wedstrijd.

Datum en tijdstip oefenwedstrijd USA – Wales

Het vrouwenvoetbal oefenduel USA – Wales wordt gespeeld op zondag 9 juli. Het duel in het PayPal Park in de Amerikaanse stad San Jose begint om 22:00 uur (Nederlandse tijd). Wint de topfavoriet van het WK2023 voor vrouwen ook van Wales? Vergelijk de bookmakers met elkaar op Wedden op Voetbal en scoor de beste bookmakerdeals!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.