Home Win tot x11.00 de inleg bij dames oefenduel Engeland – Portugal

Win tot x11.00 de inleg bij dames oefenduel Engeland – Portugal

Het WK voetbal voor dames staat voor de deur. Op 20 juli 2023 zal de openingswedstrijd Nieuw-Zeeland – Noorwegen gespeeld worden. Engeland en Portugal zetten de laatste puntjes op de i en treffen elkaar aanstaande zaterdag. Bij het Engelse damesteam is de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman oefenmeester. Zij heeft met de Lionesses al aardig wat succes behaald. Gaan zij zaterdag ook van Portugal winnen? Win tot 11.00 de inleg bij het duel Engeland – Portugal door mee te spelen via Wedden op Voetbal!

Statistieken Engeland – Portugal

Engeland en Portugal gaan beide naar het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland. Het Engelse elftal tegen China, Denemarken en Haïti in poule D. De Portugese dames zijn de tegenstander van de Oranje Leeuwinnen in de groepsfase van het WK in Nieuw-Zeeland. Naast Nederland en Portugal spelen ook de damesteam uit Verenigde Staten en Vietnam in Poule E van het wereldkampioenschapstoernooi.

De gastlanden van het WK2023 zijn Australië en Nieuw-Zeeland. Het Engelse elftal speelt in Australië haar pouleduels. De Leeuwinnen zullen in Nieuw-Zeeland tegen het Portugese elftal gaan opnemen.

Dit jaar is het de negende editie van het WK voetbal voor vrouwen. Er worden in totaal wedstrijden 64 gespeeld tussen de 32 landenteams die meedoen aan het toernooi. Het is voor het eerst dat er 32 damesteams meedoen aan een WK. Voorheen waren het er maximaal 24. De wedstrijden worden in tien verschillende stadions en negen steden gehouden. Engeland deed in totaal zes keer mee aan een WK. Het beste resultaat boekten de Lionesses in 2015. Engeland werd toen derde. Voor het Portugese damesteam is dit de eerste keer dat het zich wist te kwalificeren voor een wereldkampioenschapstoernooi.

Head 2 Head

Engeland en Portugal speelden op 8 oktober 2019 voor de laatste keer tegen elkaar. De damesteams speelden toen ook een oefenduel tegen elkaar. Engeland won met 0-1 van het Portugese vrouwenteam. Op het EK in 2017 troffen de damesteams elkaar in de poulefase, Lionesses zegevierde met 1-2 van Portugal en werd groepswinnaar. Het Portugese team werd vierde en kon na het spelen van de poulefase terug naar huis vliegen.

Sterspelers

Bondscoach Wiegman mist in de oefenwedstrijd tegen Portugal en op het WK sterkhouders als Beth Mead. Ook haar aanvoerder en Arsenal-verdediger Leah Williamson zal door een knieblessure niet van de partij zijn. Ook Chelsea-middenvelder Fran Kirby is geblesseerd. Wel zullen rechtsback Lucy Bronze (FC Barcelona) en centrale verdediger Millie Bright (Chelsea)na blessureherstel weer aansluiten bij de selectie van bondscoach Wiegman.

Bij het Portugese elftal is het vooral uitkijken naar Diana Silva en Carole Costa. Ook Carolina Mendes weet regelmatig te scoren voor haar team.

Quoteringen Engeland – Portugal

Het WK2023 voor dames is nog niet eens begonnen en de quoteringen bij de oefenwedstrijden zijn al om te smullen. De odds bij de wedstrijd van damesteams uit Engeland en Portugal zijn het hoogst bij winst van het Portugese elftal. De quoteringen gaan tot maximaal 11.00 keer het speelbedrag als de tegenstander van de Oranje Leeuwinnen zaterdag wint van Engeland.

Bij een gelijkspel staan de pre-odds op maximaal 5.75 keer je speelbedrag genoteerd. Bookmaker TOTO.nl is één van de bookmakers die deze hoge pre-odds aanbiedt bij een gelijkspel tussen Engeland en Portugal.

Gaat bondscoach Wiegman met haar damesteam winnen volgens jou? Zet dan in op winst van de Lionesses en scoor tot maximaal 1.17 keer het wedbedrag bij een correcte voorspelling op winst van bondscoach Wiegman en haar team.

Datum en tijdstip Engeland – Portugal

Het oefenduel Engeland – Portugal staat gepland op zaterdag 1 juli om 16:15 uur. Het duel in het Engelse Stadion MK te Milton Keynes is het decor van deze uitzwaaiwedstrijd van de Engelse en Portugese voetbaldames.

Het is dus de laatste wedstrijd voordat het WK voetbal 2023 voor vrouwen begint. Wiegmann zal dus ongetwijfeld graag zien dat haar dames scherp zijn en winnen. Maar haar Portugese collega wil hetzelfde. Het beloofd dan ook een spannende wedstrijd te worden. Vergelijk de beste wedkatoren via Wedden op Voetbal en ontdek bij welke bookmaker je het beste kunt kiezen om te Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.