Home Win hoge odds bij Europa League kraker Feyenoord – AS Roma

Win hoge odds bij Europa League kraker Feyenoord – AS Roma

Feyenoord Rotterdam maakt zich op voor de loodzware wedstrijd tegen AS Roma. De Rotterdamse formatie treft de Italiaanse ploeg in de zestiende finale van de UEFA Europa League. De twee teams hebben de laatste twee jaar elkaar al drie keer ontmoet en telkens waren de Romeinen net iets te sterk voor Feyenoord. Wie wint er dit keer in De Kuip te Rotterdam en begint volgende week met een kleine voorsprong aan de return in Rome? Win hoge odds bij Europa League kraker Feyenoord – AS Roma via de bookmakers op Wedden op Voetbal!

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Mooie wedstrijden tegen AS Roma”

Feyenoord-trainer Arne Slot is hoopvol voor de ontmoeting met de Romeinen in De Kuip. “Het waren mooie wedstrijden die we afgelopen jaren tegen AS Roma speelden, maar helaas niet met de resultaten die we hadden gewild. Van elke wedstrijd steek je wat op. Zij spelen bijvoorbeeld in een 5-3-2-systeem en dat zie je niet vaak in Nederland. Andere dingen die ik misschien heb geleerd, houd ik voor mezelf. We willen het dit keer wel iets anders gaan doen. De resultaten waren namelijk over het algemeen teleurstellend. Maar ik weet nog niet wat dat precies gaat zijn, maar dat gaan jullie donderdag zien als we thuis tegen AS Roma spelen”, zegt trainer Slot.

Daniele De Rossi (trainer AS Roma): “Hoopvol voor duel met Feyenoord”

AS Roma gaat met de nieuwe trainer Daniele De Rossi op pad naar Feyenoord in Rotterdam. “Er zijn nog veel grote clubs actief in de Europa League, maar wij hoeven voor niemand onder te doen. We moeten weer klaar zijn om tegen Feyenoord te strijden. Het is zo makkelijk om naar negatieve momenten te kijken en één speler de schuld te geven. We winnen samen en we verliezen samen. Toen ik speler was, vond ik het al irritant als media naar een zondebok zochten. Als coach vind ik dat nog veel vervelender. Ik ben gewoon trots dat we alles gegeven hebben tegen Inter. Zij waren gewoon sterker, maar uit onze inzet en mentaliteit put ik hoop voor het treffen met Feyenoord”, aldus trainer De Rossi.

Head 2 Head

Feyenoord en AS Roma speelden in de afgelopen twee jaar drie keer eerder tegen elkaar. Vorig seizoen speelden de teams de kwartfinale van de Europa League tegen elkaar. AS Roma versloeg Feyenoord in eigen huis met 4-1. In De Kuip wist de ploeg van trainer Slot de heenwedstrijd te winnen met 1-0, maar bereikte daar de volgende ronde van het toernooi niet mee. In 2022 speelden de teams de finale van de Europe Conference League tegen elkaar. Ook toen was de Romeinse club een maatje te groot voor de Rotterdamse ploeg. In het Air Albania Stadion te Tirana werd het 1-0 voor AS Roma door een treffer van Nicolo Zaniolo die nu voor Aston Villa uitkomt.

Odds Feyenoord – AS Roma

De bookmakers beloningen bij deze zestiende finales van de Europa League lopen torenhoog op. Bij de kraker tussen Feyenoord tegen AS Roma zijn de hoogste quoteringen te vinden bij een zege van de Italiaanse ploeg. Als AS Roma wint in Rotterdam-Zuid, moet Feyenoord nog flink aan de bak in Rome, maar keren de bookmakers tot 3.82 keer het speelbedrag uit.

Wordt het een gelijkspel in De Kuip te Rotterdam, dan is Feyenoord ook nog lang niet zeker van een plaatsje in de achtste finales van de  Europa League. Voetbalgokkers kunnen dan bij de wedkantoren al wel een bookmakersbeloning scoren die oploopt tot maximaal 3.58 keer het speelbedrag dat werd ingezet op een gelijkspel.

Een overwinning van Feyenoord levert ook een hoge pre-odds op. Bij een correcte voorspelling op winst van de Rotterdammers keren de bookmakers tot 2.00 keer het speelbedrag uit dat werd gestort op dit resultaat in de havenstad.

Datum en tijdstip Feyenoord – AS Roma

In de zestiende finale van de UEFA Europa League zal op donderdag 15 februari de aftrap verricht worden tussen Feyenoord – AS Roma. Het duel in De Kuip te Rotterdam begint al om 18:45 uur. Voetbalgokkers dienen dus al vroeg op de Europese voetbalavond een weddenschap te plaatsen bij de bookmakers op Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.