Home Win hoge odds bij Eredivisie duel PSV Eindhoven – AZ Alkmaar

Win hoge odds bij Eredivisie duel PSV Eindhoven – AZ Alkmaar

In het Philips Stadion te Eindhoven wordt aanstaande zaterdag de kraker tussen PSV Eindhoven en AZ Alkmaar gespeeld. De koploper in Brabant treft de huidige nummer vier van de Eredivisie en wist sinds 2018 thuis niet te zegevieren van de Alkmaarders. Wint PSV dit keer wel van de Noord-Hollandse ploeg of wint AZ ook dit seizoen in Eindhoven? Win zelf hoge odds bij Eredivisie duel PSV Eindhoven – AZ Alkmaar door de juiste voorspellingen te droppen via Wedden op Voetbal!

Peter Bosz (trainer PSV Eindhoven): “AZ is een serieuze tegenstander”

Winnen is het enige dat aanstaande zaterdag telt voor PSV-trainer Peter Bosz. “Wij willen kampioen worden dat is ons doel, maar AZ is een serieuze tegenstander waar je niet gemakkelijk van wint. We moeten scherp zijn tegen AZ”, zegt trainer Bosz. De trainer van de Eindhovense ploeg weet nog niet of Jerdy Schouten zaterdag inzetbaar is. De middenvelder ontbrak dinsdagavond onverwacht in de wedstrijd tegen Excelsior. Schouten heeft last van een knieblessure. “Dat durf ik echt niet te zeggen. Hij heeft last van z’n knie en we hadden gehoopt dat hij met twee dagen ertussen toch wel weer hersteld zou zijn voor de wedstrijd tegen Excelsior. Maar dat bleek helaas niet zo te zijn, dus ik kan daar echt nog niets over zeggen”, aldus trainer Bosz.

Maarten Martens (trainer AZ Alkmaar): “Ik kijk met veel respect naar PSV”

AZ Alkmaar-trainer Maarten Martens maakt zich op voor de kraker in Eindhoven tegen PSV. “Ik kijk met zeer veel respect en genoegen naar die club. Ze spelen goed voetbal en er zit heel veel zelfvertrouwen in. Het zal een hele uitdaging worden om ze te kloppen, maar we hebben zin om ons te meten met de beste ploeg in de Eredivisie. Toch zien we wel genoeg aanknopingspunten, anders beginnen we er niet aan”, aldus de Belgische trainer Martens.

Head 2 Head

PSV Eindhoven en AZ Alkmaar kwamen elkaar de laatste jaren alleen in de Eredivisie tegen. De resultaten tussen beide teams zijn heel wisselvallig. Zo wist PSV dit seizoen de uitwedstrijd in Alkmaar met 0-4 te winnen van AZ. Vorig seizoen wisten de Eindhovenaren de drie punten niet in eigen huis te bewaken tegen AZ. De Alkmaarders kwamen winnen met 0-1 van de Eindhovense ploeg. De laatste thuiszege van de Brabanders op AZ zelfs op 22 december 2018. Toen zegevierden PSV voor eigen publiek met 3-1. Dat was de laatste thuisoverwinning van de Brabanders tegen AZ. Dat is inmiddels ruim vijf jaar geleden.

Odds PSV Eindhoven – AZ Alkmaar

De quoteringen van de bookmakers mogen er zijn bij de kraker tussen PSV Eindhoven en AZ Alkmaar. De hoogste beloningen kunnen gescoord worden bij een zege van de Alkmaarders. Als AZ wint in het Philips Stadion keren de bookmakers tot 7.14 keer het speelbedrag uit.

Bij een puntendeling staan ook torenhoge beloningen te wachten. De wedkantoren keren tot 4.88 keer het speelbedrag uit als de twee teams de punten met elkaar gaan delen in Eindhoven. Een inleg wordt dan bijna vijf keer zoveel waard!

Wint PSV voor eigen publiek in het Philips Stadion? Dan worden de beloningen in het 1×2 spelsysteem niet hoger dan 1.41 keer het speelbedrag. Hiermee geven de bookmakers wel aan dat zij de koploper als favoriet van deze kraker aanwijzen. Liever live wedden op PSV – AZ? Check de odds als het duel begint op Wedden op Voetbal en kom alles te weten over de beste live bettingdeals en speelmogelijkheden.

Wedden op Voetbal

Via de Nederlandse wedkantoren op Wedden op Voetbal kan veilig en bewust worden gewed op Eredivisie voetbal. Naast de kraker in Eindhoven wordt zondagmiddag ook de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax gespeeld in De Kuip. Ook bij dit duel zijn de odds om te smullen. Bereid een weddenschap goed voor en speel nooit met te hoge bedragen. Wedden op voetbalwedstrijden moet natuurlijk wel leuk blijven. Ook een voorspelling droppen? Doe dit dan voor zaterdag 6 april om 18:45 uur want dan staan de teams klaar voor de aftrap van het duel in het Philips Stadion te Eindhoven.

Welke ploeg wint deze kraker volgens jou? Speel mee via Wedden op Voetbal laat de bookmakers cashen met een mooie bookmakersbeloning als jij de correcte voorspellingen weet te plaatsen op PSV – AZ!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.