Home Win de laatste Eredivisie-odds van 2023 bij AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

Win de laatste Eredivisie-odds van 2023 bij AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

Het AFAS Stadion is aanstaande zondag het decor van de Eredivisie kraker AZ Alkmaar – PSV Eindhoven. Blijft de Eindhovense formatie ook in Alkmaar ongeslagen of houdt AZ de drie punten in huis? Win de laatste Eredivisie-odds van 2023 bij AZ Alkmaar – PSV Eindhoven via de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal

Pascal Jansen: “Wij zullen zondag top moeten zijn”

AZ Alkmaar trainer Pascal Jansen maakt zich op voor de wedstrijd tegen PSV Eindhoven. “Het is altijd gewaagd als we tegen elkaar spelen. Ik heb de jongens erop geattendeerd dat PSV de counteraanval heel goed beheerst. De vorm van een dag zal zondag een thema zijn. Ze hebben een prima selectie. Wij zullen zondag echt top moeten zijn om ze te verslaan. Je moet top zijn om überhaupt kans te maken van PSV te winnen. Maar wij moeten ons puur op onszelf concentreren”, zegt trainer Jansen.

Peter Bosz: “Druk houden op AZ in Alkmaar”

PSV-trainer Peter Bosz is hard op weg met zijn team clubrecords te verbreken. “Het clubrecord van zeventien ongeslagen wedstrijden komt zo langzamerhand wel in mijn hoofd op, ja. Dat zal ik niet ontkennen. Ik ben trots op de jongens. De 1-1 tegen Arsenal was natuurlijk een bevestiging van hetgeen we de afgelopen maanden aan gewerkt hebben. En dat is bij balverlies sneller meer mensen achter de bal krijgen. Zo hou je druk op de tegenstander. Dat zal tegen AZ ook weer nodig zijn, want zij zullen na de nederlaag bij Legia extra gemotiveerd zijn om een resultaat te halen zondag”, besluit de trainer van PSV Eindhoven.

Head 2 Head AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

De twee teams AZ en PSV speelden op 28 mei dit jaar voor de laatste keer tegen elkaar. Ook toen vond het duel in het AFAS Stadion plaats. De Eindhovenaren waren met een 1-2 zege een maatje te groot voor AZ. De Alkmaarders wisten vorig seizoen wel drie punten te pakken op bezoek bij PSV. In het Philips Stadion versloeg AZ de Eindhovenaren met 0-1.

Twee jaar geleden boekte AZ een thuisoverwinning tegen PSV. Op 21 maart 2021 veroverden de Alkmaarders voor het laatst drie punten in eigen huis tegen PSV. Op die dag scoorde AZ tweemaal en kwam er geen doelpunt van de Eindhovenaren.

Odds AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

De hoogste bookmakers odds staan bij deze kraker ingedeeld bij een zege van AZ of bij een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem staan de odds op maximaal 4.00 keer de inleg als AZ voor eigen publiek wint van PSV.

Mocht het op een puntendeling in Alkmaar uitkomen? Dan laat PSV de eerste punten van het seizoen liggen en kunnen voetbalgokkers tot maximaal 4.00 keer het speelbedrag scoren als zij de juiste weddenschap plaatsen op een gelijkspel in de kaasstad van Noord-Holland.

Dan de pre-odds bij een zege van de huidige koploper. Wint de ploeg van trainer Bosz de laatste competitiewedstrijd van 2023? Dan keren de bookmakers op Wedden op Voetbal tot maximaal 1.89 keer het speelbedrag uit.

Datum en tijdstip AZ – PSV

De zestiende speelronde van de Eredivisie is de laatste van 2023. Met AZ – PSV staat er een mooie affiche te wachten. De Eredivisie kraker AZ Alkmaar – PSV Eindhoven staat gepland op zondag 17 december en begint om 20:00 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar. Gaat de huidige koploper vanuit Alkmaar ook met drie punten op zak terug naar Eindhoven of krijgt PSV de deksel voor de neus bij AZ in Alkmaar?  Speel mee en knal 2023 uit met een leuke beloning van de beste, Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.