Home Wie wint zestiende finale PSV Eindhoven – FC Twente in TOTO KNVB Beker?

Wie wint zestiende finale PSV Eindhoven – FC Twente in TOTO KNVB Beker?

In Eindhoven bereidt PSV Eindhoven zich voor op de zestiende finale van de TOTO KNVB beker. In het Philips Stadion treffen PSV en FC Twente elkaar en alleen de winnaar mag zich gaan opmaken voor de achtste finale tegen Feyenoord in Rotterdam. Wie wint de bekerwedstrijd van aanstaande woensdag in de Brabantse lichtstad? Ontdek de Nederlandse bookmakers en de beste odds via Wedden op Voetbal.nl en maak de winnende deal!

Peter Bosz: “Geen angst voor FC Twente”

PSV Eindhoven-trainer voorspelt een mooie wedstrijd in het Philips Stadion. “Welke stempel ik op deze bekerwedstrijd plak? Mooi, interessant, geweldig. Iedereen die op voetbal zit, weet dat dit gaaf is. Dit zijn de wedstrijden waar iedereen bij wil zijn. Angst is een slechtste raadgever. Met angst ga je dingen over jezelf afroepen. Onze kracht is onze manier van spelen, daar kan iedereen zich aan vasthouden als we woensdag tegen FC Twente aantreden”, legt trainer Bosz uit.

Joseph Oosting: “Met Gameplan het maximale eruit halen”

FC Twente-trainer Joseph Oosting is er niet echt blij mee dat PSV werd geloot in de zestiende bekerfinale van de Tukkers. De trainer hoopt op een goede dag in Eindhoven. “Het had zeker makkelijker gekund. Toen ik wakker werd, zag ik in de groepsapp dat we tegen PSV-uit moesten. Je hebt het cliché dat als je de beker wil winnen, je van iedereen moet kunnen winnen. Het zal weer een wedstrijd worden zoals altijd. Een gameplan maken en proberen er het maximale eruit te halen en dat betekent in dit geval een ronde verder komen in de beker”, besluit trainer Oosting.

Head to Head

Het is bijna dertien jaar geleden dat PSV en FC Twente tegen elkaar speelden in de TOTO KNVB beker. Op 22 december dat jaar vond de achtste finale van het toernooi plaats in De Grolsch Veste. PSV wist na extra tijd te overwinnen door de Tukkers met 1-2 te overmeesteren. Tim Matavz scoorde tweemaal voor PSV. Het enige doelpunt van FC Twente kwam door een rake penalty van Tukker Marc Janko. De laatste wedstrijd in Eindhoven tussen PSV en Twente vond op 26 februari vorig jaar plaats. Toen werd het 3-1 voor de Brabanders.

Odds PSV Eindhoven – FC Twente

De quoteringen staan er goed op bij het duel tussen PSV en Twente. De bookmakers hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij winst van FC Twente. Voetbalgokkers kunnen bij een correcte voorspelling op een zege van de Tukkers tot 6.28 keer het speelbedrag scoren.

Wordt het een gelijkspel in het Philips Stadion dan wordt de wedstrijd verlengd, maar kunnen voetbalgokkers quoteringen scoren tot maximaal 3.59 keer het speelbedrag dat wordt ingevuld op een gelijkspel.

Winnen de Eindhovenaren en speelt het de kwartfinale van de KNVB beker tegen Feyenoord? Dan gaan de odds in het 1×2 spelsysteem niet veder dan een maximale beloning van 1.40 keer het speelbedrag dat wordt gestort op winst van de Brabanders.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – FC Twente

Wedden op voetbal kan heel leuk zijn als er wordt gewonnen, maar houd er ook rekening mee dat een weddenschap verloren kan gaan. Bij de Nederlandse bookmakers kan op heel veel manieren gewed worden op wedstrijden in bijvoorbeeld de KNVB beker. Ontdek welk speltype het beste bij je past en bereid een weddenschap goed voor voordat je een voorspelling invult op de online wedformulieren van de bookmakers.

De bekerwedstrijd PSV Eindhoven – FC Twente staat gepland op woensdag 17 januari. De wedstrijd vindt plaats in het Philips Stadion te Eindhoven waar de zestiende finale van het bekertoernooi om 21:00 uur begint. Ook wedden op PSV – Twente? bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal. Deze sportsbooks beschikken over de nodige licenties om in Nederland weddenschappen aan te mogen bieden. Bij een correcte voorspelling worden voetbalgokkers gegarandeerd uitbetaald.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.