Home Wie scoort de winnende weddenschap bij Duitsland – Nederland?

Wie scoort de winnende weddenschap bij Duitsland – Nederland?

Het Nederlands elftal heeft het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt in de voorbereiding op het komende EK voetbal. Dinsdag treedt het keurkorps van bondscoach Ronald Koeman namelijk aan in en tegen Duitsland, het gastland van EURO 2024. Kan Nederland haar vijfde zege op rij boeken door Duitsland te verslaan? Speel mee en voorspel Duitsland – Nederland via Wedden op Voetbal.nl

Julian Nagelsmann (bondscoach Duitsland): “Vorm van de dag zal grote rol spelen”

“Het is vreselijk jammer dat Manuel Neuer niet tegen Nederland op doel kan staan vanwege een spierblessure. Ik had hem in gedachten als eerste doelman, maar godzijdank hebben we nog een keeper van wereldklasse: Marc-Andre Ter Stegen. Hij zal dan ook keepen tegen Nederland. Ik heb sowieso al een vaste opstelling in mijn hoofd voor het komende EK, maar je ziet maar dat er van alles kan gebeuren. Ook zal de vorm van de dag een grote rol spelen, maar natuurlijk doen wij mee aan het EK om te winnen. En dan is een goede voorbereiding met overwinningen wel erg lekker.”

Ronald Koeman (bondscoach Nederland): “Tegen Duitsland wordt je wel afgestraft”

“ Natuurlijk heb ik een elftal in mijn hoofd dat tegen Duitsland gaat spelen. Er zullen wat jongens die tegen Schotland niet speelde dinsdag wel in actie komen. Er waren goede en minder goede dingen, maar ondanks de 4-0 winst op Schotland ben ik niet tevreden. Het was slordig en gehaast. Er zijn veel dingen die we moeten verbeteren richting het EK. Er is genoeg werk aan de winkel. Ook richting komende dinsdag moet het beter, want tegen Duitsland worden we wél afgestraft.”

Head to Head

In de laatste zeven jaar speelde Duitsland en Nederland zeven keer tegen elkaar. Drie keer won Oranje, twee keer zegevierde de Duitsers en tweemaal eindigde het onderlinge duel onbeslist. De laatste was dit ook het geval. Toen speelde Nederland thuis en werd het 1-1 tegen de Die Mannschaft.

Het laatste bezoek aan Duitsland van het Nederlands elftal verliep succesvol. Op 6 september 2019 werd het 2-4 voor Oranje dat over het algemeen toch doelpuntenrijke duels speelt tegen de aartsrivalen uit het voetbal.

Favoriet

De bookmakers verwachten is Duitsland favoriet. Onze oosterburen zijn in voorbereiding op het EK in eigen land en zal volle bak gaan voor eigen publiek. Het Nederlands elftal is nog zoekende en kampt met wat blessuregevallen. Hierdoor zetten de bookmakers dus in op de Duitsers en start Oranje komende dinsdag niet als favoriet. Ook al is Nederland natuurlijk ook in voorbereiding op het EK. De speelde echter wel kwalificatiewedstrijden en de Duitsers hoefde dat als gastland niet.

De huidige vorm van Oranje beter dan die van Duitsland. Als we de laatste vijf duels erbij pakken. verloren van Turkije en Oostenrijk. Voor deze twee zeperds viel er een gelijkspel tegen Mexico te noteren. En als we nog verder teruggaan zien we dat de twee zeges werden behaald tegen Frankrijk en de Verenigde Staten. Nederland verloor al vier duels op rij niet en kreeg in de afgelopen vier interlands ook geen enkel doelpunt tegen. Ook is Nederland al drie uitwedstrijden op rij ongeslagen.

Odds Duitsland – Nederland

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem  stijgen het hardste als er gespeeld wordt op underdog Nederland. Bij de top bookmakers zien we dat er tot maximaal 4,00 het ingelegde speelbedrag uitbetaald wordt aan punters die hierop gokken via Wedden op Voetbal.nl.

Welke winst kan je dan pakken bij de goksites als je kiest voor Duitsland? Die odds lopen een stuk minder snel op. De bookmakers denken namelijk dat je bij deze weddenschap de hoogste winstkans hebt en gaan daardoor tot maximaal 1,89 keer uitbetalen.

De voorgaand ontmoeting is precies twee jaar geleden gespeeld, op 29 maart 2022. Toen eindigde het in 1-1, een gelijkspel dus. Wordt het komende dinsdag opnieuw een gelijkspel, dan zijn de punters die daarop speelde de winnaar. Hun maximale beloning kan stijgen naar 3,70 keer het ingelegde speelbedrag.

Datum en tijdstip Duitsland – Nederland

Meespelen tegen de pre-wedstrijd odds kan tot aan de aftrap. Het duel Duitsland – Nederland zal op dinsdag 26 maart 2024 plaatsvinden en om 20:45 uur van start gaan. Inzetten zal dus voor die tijd moeten gebeuren. Enige uitzondering is het live gokken, dit kan alleen tijdens de wedstrijd. Vergelijk, zet in en win via Wedden op Voetbal.nl!

Via onze overzichtspagina kan je dat gemakkelijk doen door te kiezen voor Wedden op Duitsland – Nederland waarna er een snel overzicht verschijnt van de beschikbare veilige bookmakers en hun pre-wedstrijd quoteringen.

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.