Home Wie plaatst zich voor de halve finales bij ADO Den Haag – De Graafschap

Wie plaatst zich voor de halve finales bij ADO Den Haag – De Graafschap

ADO Den Haag en De Graafschap treffen elkaar vrijdagavond in de residentiestad. De winnaar van het tweeluik tussen deze twee Keukenkampioen Divisie clubs plaatst zich voor de halve finales van de nacompetitie en maakt nog steeds kans op promotie naar de Eredivisie. Plaats je voorspelling via Wedden op Voetbal.nl om de beste odds te scoren!

Darije Kalezic (trainer ADO): “Focussen op de return tegen De Graafschap”

“We weten waar we aan toe zijn en moeten ons focussen op de return tegen De Graafschap in de nacompetitie. Die kunnen we hopelijk winnen zodat we verder kunnen om ons doel te bereiken. Wij gaan met goede resultaat terug naar Den Haag en we gaan er voor onze fans alles aan doen om de nacompetitie te overleven”, aldus Kalezic.

Jan Vreman (trainer De Graafschap): “Betere keuzes maken in de uitvoering”

“We hadden het moeilijk tegen ADO Den Haag, dus we hebben nog heel wat werk te doen. De jongens moeten het beter doen en dat kunnen we ook. We moeten betere keuzes maken in de uitvoering. We moeten winnen in Den Haag, want aan een gelijkspel hebben we niets. Het moet zaterdag bij ADO veel beter dan we in eigen huis hebben laten zien”, zo besluit Vreman.

Head to Head

De Graafschap en ADO Den Haag ontmoetten elkaar afgelopen dinsdag in de heenwedstrijd van de promotie/degradaties. Op De Vijvenberg won ADO met 2-3 van de ploeg in Doetinchem waardoor ADO Den Haag heeft komende zaterdag genoeg aan een gelijkspel. De club uit Doetinchem moet winnen en met meer dan twee doelpunten meer dan de Hagenezen om direct door te gaan. Voor ADO volstaat een gelijkspel; bij een puntendeling in het Bingoal Stadion bereiken zij de halve finales van de promotie/degradatie play-offs. Voor De Graafschap betekent een gelijkspel uitschakeling in deze promotie/degradatie strijd. De laatste keer dat ADO in eigen stadion uitkwam tegen De Graafschap was op 12 januari dit jaar. In de Keuken Kampioen Divisie won ADO met 5-3 van de ploeg uit de Achterhoek. Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat De Graafschap nog eens kwam winnen bij in de stad achter de Duinen. De laatste zege dateert op 6 mei 2012. De Superboeren uit de Achterhoek deed dat wel in stijl, want er werd flink wat gescoord in die wedstrijd. Ruim twaalf jaar geleden werd het 3-5 in het voordeel van De Graafschap.

Odds ADO Den Haag – De Graafschap

De online bookmakers zijn er klaar voor! Zal ADO Den Haag thuis winnen? En zal het team van Kalezic doorgaan naar de volgende ronde? In dat geval kunnen voetbalgokkers via het 1×2 spelsysteem tot 1.78 keer hun inzet terugverdienen. Bookmakers verhogen de pre-odds het meest bij een gelijkspel in de wedstrijd tussen ADO en De Graafschap. Als de teams gelijkwaardig zijn in het Bingoal Stadion, kan er tot 4.13 keer de inzet gewonnen worden. Mochten de Superboeren winnen in Den Haag, dan betalen de bookmakers tot 3.73 keer de inzet uit. Een flinke beloning voor een winnede weddenschap bij deze return in ons Hofstad.

Wedden op ADO Den Haag – De Graafschap

Ook Gokken op deze return in de eerste ronde van de nacompetitie? Vraag jezelf dan af: gaan de Hagenezen door naar de volgende speelronde waar ze Roda JC of NAC Breda zullen treffen? Of heeft De Graafschap een plan om de rollen om te draaien en te winnen in Den Haag? Het promotie-degradatie duel ADO Den Haag – De Graafschap wordt gespeeld op zaterdag 18 mei. De wedstrijd in het Bingoal Stadion wordt in Den Haag gespeeld en begint om exact 20:00 uur als beide ploegen aan de aftrap zullen staan. Speel mee via Gokken op Voetbal.nl voor de beste odds!
toggle off
Gokreclame uitschakelen.