Home Wie maakt de winnende goal bij IJsselderby PEC Zwolle – Go Ahead Eagles

Wie maakt de winnende goal bij IJsselderby PEC Zwolle – Go Ahead Eagles

In het MAC3Park Stadion wordt aanstaande zondag de derby PEC Zwolle – Go Ahead Eagles gespeeld. Deze derby vol strijd en passie levert heel wat hoge pre-odds op bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal. Profiteren van de beste deals door een correcte voorspelling te plaatsen? Speel op wie de winnende goal maakt bij IJsselderby PEC Zwolle – Go Ahead Eagles of voorspel de uitslag van de IJsselderby in de Eredivisie!

Johnny Jansen: “Winnen van Go Ahead Eagles”

Voor PEC Zwolle-trainer Johnny Jansen is dit de eerste IJsselderby als coach van de Zwolse ploeg. De trainer blikt graag vooruit naar de ontmoeting met Go Ahead Eagles in het MAC3Park. “We gaan er in ons eigen stadion alles aan doen om de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles te winnen. De knotsgekke slotfase tegen Almere City FC zou zomaar ook in die wedstrijd voor kunnen gaan komen. We zijn heel tevreden met zes punten uit de eerste vier wedstrijden, maar er komt nu natuurlijk een hele mooi wedstrijd aan. De IJsselderby. En dat telt al het voorgaande even niet meer”, aldus trainer Jansen.

René Hake: “We spelen graag leuk, attractief voetbal”

Ook GAE-trainer René Hake is er klaar voor om aartsrivaal PEC te ontmoeten in Zwolle. Vorig seizoen speelde Go Ahead Eagles niet tegen PEC en dat maakt de voorpret op de IJsselderby nog groter. “We spelen graag leuk, attractief voetbal. Ook in de IJsselderby tegen PEC Zwolle. Maar daar zal het vooral op vechtlust en passie aankomen. De start van dit seizoen is goed. We zijn ambitieus en tevreden over hoe het nu gaat. De doelstelling was om niet te degraderen. We behoren nog steeds tot clubs met één van laagste begrotingen. Als het publiek dan scandeert dat wij kampioen worden, dan is dat natuurlijk geweldig om te horen”, besluit trainer Hake.

Head 2 Head

De IJsselderby werd vorig seizoen niet gespeeld omdat PEC Zwolle niet uitkwam in de Eredivisie. De Blauwvingers degradeerden vorig seizoen naar de Keuken Kampioen Divisie. De laatste ontmoetingen dateren dus al van een tijdje terug. PEC speelde op 3 april 2022 voor de laatste keer thuis tegen Go Ahead Eagles. De Trots van het Oosten wist te winnen met 0-1 en zorgde hierbij mede voor de degradatie van PEC naar de KKD. De laatste keer dat PEC in eigen huis wist te winnen van de ploeg uit Deventer was op 30 oktober 2016. Op die dag werd het 3-1 in Zwolle.

Voorspellingen PEC Zwolle – Go Ahead Eagles

De pre-odds bij de IJsselderby zijn het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel. De Nederlandse bookmakers keren tot 3.40 keer het inleg uit als de rivalen de punten delen in Zwolle. Dit is de hoogste quotering in het 1×2 spelsysteem.

Een zege van Go Ahead Eagles kan ook een flinke beloning opleveren. Voetbalgokkers kunnen rekenen op een maximale quotering van 3.00 keer het speelbedrag als de ploeg uit Deventer wint in het MAC3Park.

Trekt PEC Zwolle aanstaande zondag aan het langste eind? Dan zijn de bookmakers bereid tot 2.30 keer het speelbedrag uit te keren aan voetbalgokkers die dit vooraf al hadden ingevuld op het wedstrijdformulier van de online wedkantoren.

Datum en tijdstip PEC Zwolle – Go Ahead Eagles

De IJsselderby PEC Zwolle – Go Ahead Eagles wordt gespeeld op zondag 17 september en begint om 12:15 uur. Het is de eerste wedstrijd van speelronde vijf op het zondagmiddagprogramma van de Eredivisie. Welke rivaal gaat er met de buit vandoor in het MAC3PARK Stadion? Speel mee via Wedden op Voetbal als je 24 jaar of ouder bent. Speel bewust en veilig bij betrouwbare bookmakerskantoren die er op deze website te vinden zijn. Meer informatie over speltypen en bookmakers? Check onze website wanneer je maar wilt en bereid een weddenschap goed. Zo wordt de winstkans groter en het plezier op wedden op voetbal natuurlijk ook!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.