Home Welke ploeg wordt Conference League winnaar 2023-2024: Olympiakos – Fiorentina?

Welke ploeg wordt Conference League winnaar 2023-2024: Olympiakos – Fiorentina?

Woensdag 29 mei wordt de finale van de UEFA Europe Conference League gehouden in de OPAP Arena te Athene. De finalisten zijn Olympiakos Piraeus en ACF Fiorentina. Welke ploeg wordt Conference League winnaar 2023-2024 en volgt daarmee de winnaar van vorig jaar West Ham United op? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal en speel mee bij de finale tussen Olympiakos en Fiorentina!

Jose Luis Mendilibar (trainer Olympiakos): “We zijn niet bang voor Fiorentina”

Olympiakos Piraeus maakt zich op voor de eerste finale ooit in de Conference League. Trainer Jose Luis Mendilibar blikt vooruit naar de eindstrijd in Athene. “We zijn niet bang voor Fiorentina, want met alle respect voor Fiorentina, we hebben ook andere teams zoals Fenerbahçe en Aston Villa uitgeschakeld. Die resultaten zorgen ervoor dat we ons sterk voelen en helpen ons om van al deze momenten te profiteren om met de juiste mentaliteit deze finale in te gaan”, aldus Mendilibar.

Vincenzo Italiano (trainer Fiorentina): “Met Olympiakos zullen we een goed team ontmoeten”

ACF Fiorentina maakt zich voor de tweede keer op voor de finale van de Conference League en die wil trainer Vincenzo Italiano graag benutten. “We hebben woensdag de kans om wraak te nemen op de verloren finale van afgelopen seizoen. Maar we zullen een goed team ontmoeten. We hebben vorig seizoen de verwachtingen overtroffen en in het huidige seizoen hebben we dat goed kunnen bevestigen. We zullen alles moeten geven om nu ons goede spel ook in een hoofdprijs om te zetten: winst in het UEFA Conference League toernooi”, besluit Italiano.

Head 2 Head Olympiakos – Fiorentina

Het is de eerste keer in de clubhistories van Olympiakos en Fiorentina dat de teams tegen elkaar spelen. Voor zover bekend is hebben de de twee finalisten van de Conference League finale elkaar ook nooit eerder ontmoet in een oefenduel. De OPAP Arena is dus de eerste keer dat de teams tegenover elkaar komen te staan en het is ook meteen in een finale.

Odds Olympiakos – Fiorentina

De Nederlandse bookmakers hebben zin in de finale van de Conference League, want er staan heel wat hoge pre-odds ingedeeld in de diverse speelsystemen. In het 1×2 spelsysteem staan de hoogste odds genoteerd bij een gelijkspel. Houden de teams elkaar in evenwicht, dan keren de bookmakers tot 3.21 keer het speelbedrag uit dat wordt ingezet op een gelijkspel in de OPAP Arena te Athene.

Bij een zege van Olympiakos keren de bookmakers bijna evenveel uit, dan bij een gelijkspel. Als de Griekse ploeg de Conference League finale wint, dan keren de wedkantoren tot 3.10 keer het speelbedrag uit dat werd gestort door voetbalgokkers.

Is Fiorentina aan het eind van de Conference League finale de winnaar? Dan staan er odds tot 2.34 keer het speelbedrag ingedeeld bij een correcte weddenschap op winst van de Italiaanse ploeg.

Wedden op Conference League finale

Vorig seizoen won West Ham United de finale tegen Fiorentina met 1-2. Dit seizoen krijgt de Italiaanse ploeg met de Griekse club uit Piraeus een onbekende ploeg voor zich in de finale. Dat maakt het extra interessant om op dit duel te wedden. Vele voetbalgokkers hebben hun voorspellingen al gedropt bij de Nederlandse bookmakers. Wil je ook wedden op de finale van de Conference League? Vergelijk de bookmakers dan goed met elkaar en ontdek welk speltype het beste bij je past.

De finale van de UEFA Europe Conference League staat gepland op woensdag 29 mei om 21:00 uur (Nederlandse tijd) in de OPAP Arena te Athene. Welk team wint het derde seizoen van de Conference League? Vergelijk de bookmakers en speel bewust mee via Wedden op Voetbal en speel mee op jouw manier op de finale van de Conference League 2023-2024!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.