Home Welk land gaat door naar halve finale EURO 2024: Engeland – Zwitserland?

Welk land gaat door naar halve finale EURO 2024: Engeland – Zwitserland?

In de Merkur Spiel-Arena te Düsseldorf vindt aanstaande zaterdag de strijd tussen Engeland en Zwitserland plaats voor een ticket naar de halve finale van EURO 2024. De laatste jaren wisten The Three Lions wel te winnen van de Zwitserse ploeg, maar is dat op het EK in Duitsland ook het geval. Zwitserland rekende al af met Italië en barst van het zelfvertrouwen. Welk land gaat door naar halve finale EURO 2024: Engeland – Zwitserland? Scoor de odds via Wedden op Voetbal met een correcte weddenschap bij de Nederlandse bookmakers.

Gareth Southgate (bondscoach Engeland): “Zwitserland is goed, maar wij hebben ook kwaliteiten”

Het gaat Engeland nog niet gemakkelijk af op het EK in Duitsland, maar bondscoach Gareth Southgate en zijn team wisten de kwartfinale te halen. De Engelse bondscoach heeft vertrouwen in de wedstrijd tegen Zwitserland. “We zitten nog steeds in het toernooi en we zijn er klaar voor om tegen Zwitserland verder te strijden. Toernooien brengen teams nou eenmaal in rare posities en bezorgd altijd bijzondere avonturen. We hebben nog een lange weg te gaan. Zwitserland is een heel erg goed team, maar wij hebben ook heel veel kwaliteit. Als we voor elkaar door het vuur blijven gaan kunnen we nog ver komen”, zegt Southgate.

Murat Yakin (bondscoach Zwitserland): “We zullen klaar zijn voor Engeland”

In de achtste finale rekende Zwitserland af met Italië en daar tankt bondscoach Murat Yakin veel vertrouwen uit richting de kwartfinale tegen Engeland. “We hebben een heel belangrijke wedstrijd gewonnen. Dat wij hier titelverdediger Italië zouden verslaan, had ik vooraf niet durven dromen. Maar wij willen meer. Onze volgende opponent zal England zijn. Wij gaan ons daar deze week intensief op voorbereiden, zodat we ook daarvoor we klaar zullen zijn”, besluit Yakin.

Head 2 Head

Twee jaar geleden speelden Engeland en Zwitserland voor de laatste keer tegen elkaar. De ontmoeting vond toen plaats tijdens een vriendschappelijk duel. Engeland won toen in eigen Wembley stadion met 2-1 van het Zwitserse team. In 2019 streden beide landen in de UEFA Nations League tegen elkaar voor de derde plaats van het toernooi. Engeland slaagde daarin, maar versloeg het Zwitserse team pas in na een moeizame penalty reeks. De laatste keer dat Zwitserland won van het Engelse team, was in 1981. Toen zegevierde de Zwitserse formatie in de WK kwalificatiewedstrijd tegen Engeland. Het werd toen 2-1 voor Zwitserland.

Odds Engeland – Zwitserland

Bij de Nederlandse bookmakers kan op heel wat manieren mooie beloningen gescoord worden. In  het 1×2 spelsysteem staan de odds bij de bookmakers het hoogst bij winst van Zwitserland. Als Yakin en zijn elftal de wedstrijd winnen van Engeland, dan keren de wedkantoren tot 3.86 keer het speelbedrag uit. Dat is bijna vier keer het speelbedrag dat voetbalgokkers inzetten.

Wordt het een gelijkspel binnen reguliere speeltijd? Bij een correcte weddenschap op een gelijkspel staan de odds er ook goed op. De maximale odds bij een gelijkspel staan op dit moment op 3.04 keer het speelbedrag ingeschaald.

Gaat Engeland door naar de halve finale van EURO 2024? Dan kunnen voetbalgokkers via het 1×2 speelsysteem tot 2.21 keer het speelbedrag scoren bij een correcte weddenschap op winst van The Three Lions. Scoor ook op andere speltypen en bijbehorende quoteringen met een correcte voorspelling op Engeland – Zwitserland via Wedden op Voetbal.nl!

Wedden op Voetbal

Bij Wedden op Voetbal is het alleen mogelijk te spelen via betrouwbare Nederlandse bookmakers met geldige licenties. Wil je meer weten over betrouwbare wedkantoren of hoe je zelf ook veilig en bewust voetbalweddenschappen kunt maken? Bezoek de pagina beginners op Wedden op Voetbal en lees alles over bijvoorbeeld het voorspellen van EK-wedstrijden.

Ben je er klaar voor om een weddenschap te plaatsen bij de bookmakers? Dit kan tot zaterdag 6 juli 18:00 uur. Op dit tijdstip zullen Engeland en Zwitserland in de Merkur Spiel-Arena te Düsseldorf gaan strijden om een ticket naar de halve finale! EURO 2024 wordt pas echt leuk met een weddenschap via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.