Home Wedden op UEFA Champions League voetbal: PSV – Arsenal

Wedden op UEFA Champions League voetbal: PSV – Arsenal

De UEFA Champions League groepsfase wordt door PSV op dinsdag 12 december afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Arsenal. De Engelse topclub komt naar Eindhoven met de zekerheid dat zij groepswinnaar worden in Poule B. PSV is ook al zeker van overwintering en zal ongeacht het resultaat bij PSV – Arsenal tweede worden. Een lekker ongedwongen toetje dus! Speel mee met PSV Eindhoven – Arsenal FC en pak de beste odds via Wedden op Voetbal.nl! 

Peter Bosz (trainer PSV): “Noa Lang en Hirving Lozano spelen sowieso niet mee”

“Ik denk dar Arsenal bij de beste clubs ter wereld hoort. Dan moet je wel je sterkste spelers op gaan stellen. Toch ga ik wat spelers rust geven. Dat gaat gebeuren, want het gaat niet meer de knikkers. Wel om het geld en de fans in het stadion, maar niet meer om knikkers. We zullen dus gaan bekijken welke spelers we rust gaan geven tegen Arsenal. Of Jordan Teze en Jerdy Schouten op tijd fit zijn weet ik niet, dat hangt er vanaf of ze op tijd vrijgegeven worden door de clubartsen. Noa Lang speelt sowieso niet en Chuckie Lozano is geschorst, dus die speelt sowieso niet ook al is hij op tijd fit.”

Mikel Arteta (trainer Arsenal): “PSV wordt een grote uitdaging voor ons”

“PSV is een goed team met een goede coach. Ik vind PSV ook een agressief en een dominant team. Elke tegenstander brengt een andere uitdaging met zich mee, zeker in uitwedstrijden. We hebben de ervaring van afgelopen jaar. Thuis speelden we vrij behoorlijk en wonnen we ook. Maar in de uitwedstrijd waren we heel beroerd. Dus we verwachten een grote uitdaging, dat is zeker. Ik ga waarschijnlijk wel wat spelers sparen dinsdag, want ik merkte tegen Luton Town al dat er wat jongens moe zijn.”

Head to Head

PSV en Arsenal treffen elkaar dinsdag voor de vierde keer in twee jaar tijd. Vorig seizoen zaten beide clubs in dezelfde poule tijdens de UEFA Europa League groepsfase. PSV verloor toen uit met 0-1 en won vervolgens de thuiswedstrijd met 2-0. Dit seizoen ging PSV direct in speelronde één al naar Londen. Daar kwam het van een koude kermis thuis, omdat Arsenal in die wedstrijd veel en veel beter bleek dat het toenmalige elftal van PSV trainer Peter Bosz. Inmiddels lijkt PSV haar ideale opstelling gevonden te hebben en groeit de hoop in Eindhoven dat er dit keer wel partij geboden kan worden. Wellicht is een overwinning, net als vorig seizoen, wel een optie tegen de huidige koploper van de Engelse Premier League.

Odds PSV – Arsenal

Bij winst van PSV Eindhoven is het verdubbelen van de inlegwaarde bij vrijwel alleen wedkantoren mogelijk. De maximale quoteringen in de pre-wedstrijd fase staan namelijk bij bijna alle Nederlandse Sportsbooks op 2,40 keer de inzetwaarde of zelfs nog iets hoger!

Bij winst van Arsenal ligt de vergoeding richting punters met een correcte voorspelling op deze uitslag nog hoger. De top bookmakers in Nederland actief zijn op het gebied van online voetbalweddenschappen betalen dan tot maximaal 2,75 keer het ingelegde speelbedrag uit.

Een gelijkspel levert de hoogste quotering bij dit UEFA Champions League duel op. Komt er in deze zesde en laatste speelronde van de groepsfase geen winnaar op het veld, dan zijn de online voetbalgokkers de echte winnaars met een maximale winstbonus van 3,90 keer het inlegbedrag!

Datum en tijdstip PSV – Arsenal

De pre-wedstrijd weddenschappen sluiten op dinsdag 12 december om 18:45 uur. Op dat moment vindt namelijk de aftrap van het duel PSV – Arsenal plaats. Als de bal eenmaal rolt in het Philips Stadion is inzetten via de pre-wedstrijd spelopties niet meer mogelijk.

Wat kan er dan nog wel? Live gokken! Deze speloptie wordt juist opengezet zodra er begonnen is in Eindhoven. Let dus goed op de datum en tijdstip van aanvang als je wilt meespelen met PSV Eindhoven – Arsenal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.