Home Wedden op TOTO KNVB Bekerfinale in De Kuip: Feyenoord – NEC Nijmegen

Wedden op TOTO KNVB Bekerfinale in De Kuip: Feyenoord – NEC Nijmegen

In De Kuip te Rotterdam wordt aanstaande zondag de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC Nijmegen gespeeld. De twee finalisten maken beide kans om de zilverkleurige beker mee naar huis te nemen. Welke ploeg wint volgens jou dit jaar de TOTO KNVB Bekerfinale in De Kuip? speel mee via Wedden op Sport en scoor met Feyenoord – NEC Nijmegen in de bekerfinale!

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Genieten doe je als je wint”

Feyenoord Rotterdam-trainer Arne Slot blikt vooruit naar de bekerfinale. “Dit wordt een interessante bekerfinale. NEC is een sterke tegenstander. De enige twee ploegen in Nederland die PSV verslagen hebben staan tegenover elkaar. Dat weet dat het een lastige wedstrijd kan gaan worden. Het woord genieten gaan we dan ook niet zoveel gebruiken in de aanloop naar deze bekerfinale. Genieten doe je alleen als je wint en daar gaan we ons zo goed mogelijk op voorbereiden, want de beker is gewoon een hoofdprijs”, vindt trainer Slot.

Rogier Meijer (trainer NEC): “Zondag staat er iets speciaals te gebeuren”

NEC Nijmegen-trainer Rogier Meijer beseft dat een bekerfinale voor NEC bijzonder is. “We kunnen een mooie bekroning zetten op een goed seizoen. We moeten ons goed voorbereiden, maar ook genieten. Want dit gebeurt NEC niet zo vaak. De druk zal met name op de wedstrijddag zelf komen bij ons. We gaan ons zoveel mogelijk bezighouden met hoe we Feyenoord kunnen bestrijden, maar als je de rijen ziet staan in de fanshop om bekerfinale shirtjes te halen dan weet je dat er zondag iets speciaals staat te gebeuren. We gaan genieten, maar willen vooral ook winnen. Want zo dichtbij komen we misschien nooit meer”, besluit de coach van NEC.

Head 2 Head

In de achtste finales van het bekertoernooi van vorig jaar troffen Feyenoord en NEC elkaar ook al. Toen vond de ontmoeting plaats in de achtste finales. Na een penaltyreeks wonnen de Rotterdammers en stroomden door naar de kwartfinales waarin ze wonnen van sc Heerenveen. Dit seizoen speelden de ploegen in de Eredivisie al een duel tegen elkaar in De Kuip. Die wedstrijd dateert op 14 januari en werd een puntendeling voor beide teams (2-2). Op 12 mei ontmoeten NEC en Feyenoord elkaar op De Goffert in de één na laatste speelronde van de competitie.

Odds Feyenoord – NEC Nijmegen

De bookmakers hebben voor voetbalwedstrijden als de bekerfinale hoge beloningen klaarstaan voor voetbalgokkers die willen wedden op het duel tussen Feyenoord en NEC. De hoogste pre-odds worden verwacht bij een zege van NEC. Als de Nijmeegse ploeg wint in De Kuip, dan keren de wedkantoren tot 9.06 keer het speelbedrag uit dat werd ingezet op winst van de Nijmeegse ploeg.

Bij een gelijkspel is nog niet beslist welke ploeg bekerwinnaar is, maar kunnen voetbalgokkers na negentig minuten speeltijd en blessuretijd al een mooie beloning scoren. De wedkantoren keren bij een gelijkspel tot 5.81 keer de inleg uit.

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem bij een zege van Feyenoord staan op maximaal 1.26 keer het speelbedrag ingedeeld. Winnen de Rotterdammers voor de veertiende keer in hun clubbestaan de beker? Dan wordt er dus nog altijd een mooie beloning op winst van Feyenoord.

Wedden op Voetbal

De TOTO KNVB bekerfinale 2024 Feyenoord Rotterdam – NEC Nijmegen wordt op zondag 21 april om 18:00 uur in De Kuip te Rotterdam gespeeld. Wint Feyenoord in eigen huis van NEC Nijmegen of zegeviert de ploeg van trainer Meijer?

Speel veilig en bewust mee op de bekerfinale Feyenoord – NEC Nijmegen via Wedden op Voetbal! Ontdek de vele speltypen en de voorwaarden van de bookmakers! Vergelijk, zet in en win met een correcte voorspelling op de KNVB bekerfinale Feyenoord – NEC!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.