Home Wedden op Premier League clash Liverpool – Arsenal

Wedden op Premier League clash Liverpool – Arsenal

In het Engelse Liverpool wordt aanstaande zaterdag de kraker tussen Liverpool en Arsenal gespeeld. Het zijn de twee huidige koplopers in de Engelse competitie die het die dag op Anfield Road tegen elkaar gaan opnemen. Wil je ook wedden op deze Premier League clash Liverpool – Arsenal? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal en scoor bij de beste bookmakers van ons land. 

Jurgen Klopp: “Arsenal is directe concurrent”

Liverpool-trainer Jurgen Klopp bereidt zijn team voor op het kerstvoetbal. “Het is een vreselijk drukke periode. We hebben slechts een paar dagen om ons voor te bereiden op de topper tegen Arsenal. En daarna moeten we direct tegen Burnley. Het is ongelooflijk zwaar. We moeten zorgen dat we deze periode doorkomen met zoveel mogelijk punten om de concurrentie op achterstand te houden. Vooral tegen Arsenal zal het belangrijk zijn om de punten te pakken, want hun zijn onze directe concurrent”, zegt de trainer van The Reds.

Mikel Arteta: “Liverpool wordt een uitdaging”

Ook Arsenal-trainer Mikel Arteta maakt zich op voor een drukke periode en topwedstrijden. “Ik weet dat mijn elftal op veel punten nog kan verbeteren. Dat zullen we tegen Liverpool ook wel moeten. Je kan tegen hun niet ongestraft zomaar de bal verspelen, zeker op bepaalde posities niet. Maar de motivatie is goed bij ons. De wil om te winnen is er bij elke speler in ons team. Liverpool uit wordt weer een uitdaging voor ons, maar daar zijn we niet bang voor”, aldus trainer Arteta.

Head 2 Head

De Engelse clubs Liverpool en Arsenal spelen heel wat duels tegen elkaar in de Premier League en in de Engelse bekertoernooien. Op 9 april dit jaar hebben de teams elkaar voor de laatste keer ontmoet. Ook toen werd het duel op Anfield Road gehouden, maar kwam er geen winnaar van het veld. De teams waren aan elkaar gewaagd en kwamen niet verder dan een gelijkspel: 2-2. Vorig seizoen won Arsenal haar thuiswedstrijd tegen Liverpool wel. In het Londense Emirates Stadion werd het toen 3-2 voor The Gunners.

Odds Liverpool – Arsenal

Bij de bookmakers staan de odds in het 1×2 spelsysteem bij de wedstrijd Liverpool – Arsenal het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel. Als de twee Engelse topclubs even sterk zijn op Anfield Road, keren de Nederlandse wedkantoren tot 3.60 keer het speelbedrag uit dat voetbalgokkers inzetten op een puntendeling.

De bookmakersbeloningen lopen bij een zege van Arsenal ook lekker op. Winnen The Gunners en gaat trainer Arteta met drie punten naar Londen terugkeren, dan keren de bookmakers tot 2.80 keer het speelbedrag uit dat wordt ingezet op deze voorspelling.

Bij een zege van Liverpool staan de maximale beloningen op 2.39 keer het speelbedrag ingeschaald. Een zege van The Reds levert ook dan meer dan het dubbele van het speelbedrag op en dat is niet mis zo rond de kerstdagen.

Datum en tijdstip Liverpool – Arsenal

Rondom de feestdagen staan er heel wat mooie wedstrijden op het programma in de Engelse Premier League. De clash Liverpool – Arsenal is er daar één van en wordt gespeeld op zaterdag 23 december. Het Anfield Road stadion is het decor van deze kraker die om 18:30 uur (Nederlandse tijd) begint. Welke topploeg scoort drie punten in speelronde achttien van de Engelse competitie?

Scoor de beste odds en deals via Wedden op Voetbal.nl! Wie weet trakteren de bookmakers op leuke bonussen. Het enige dat voetbalgokkers hoeven te doen is de juiste voorspellingen plaatsen bij de Nederlandse bookmakers op de vergelijkspagina.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.