Home Wedden op kraker in Johan Cruijff Arena Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven

Wedden op kraker in Johan Cruijff Arena Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven

Op zaterdag 3 februari treft Ajax in Amsterdam de huidige koploper van de Eredivisie aan. In de Johan Cruijff Arena strijden Ajax en PSV Eindhoven om de niets minder dan drie punten. Ajax heeft al lange tijd niet meer gewonnen van PSV in de Amsterdam Arena. De Ajacieden willen dan ook graag om de eer winnen van de Eindhovenaren. Wedden op de kraker Ajax – PSV? Speel mee via Wedden op Voetbal en scoor de deals bij de beste Nederlandse bookmakers. 

John van ’t Schip (trainer Ajax): “Ik hoop op open wedstrijd tegen PSV”

Ajax-trainer John van ’t Schip blikt vooruit naar de kraker tegen PSV. “Ik kijk er echt enorm naar uit. Het is een mooie wedstrijd. Ik hoop ook op een open wedstrijd. PSV is gewoon overduidelijk de beste ploeg in de Eredivisie op het moment. Wij moeten zaterdag zeker op een andere manier op het veld staan. We hopen tegen PSV ook voor het eerst met onze nieuwe aanwinst Jordan Henderson te kunnen spelen”, vertelt trainer Van ’t Schip.

Peter Bosz (trainer PSV): “Alles aan doen om drie punten te pakken”

PSV-trainer Peter Bosz heeft bewondering voor de veranderingen bij de tegenstander van aanstaande zaterdag in Amsterdam. “Ajax heeft stappen in de goede richting gemaakt. Ik denk dat er toch meer vastigheid is. Ze zijn op de ranglijst gestegen, dus zal er meer vertrouwen zijn. Het blijven altijd speciale wedstrijden en we gaan er alles aan doen om drie punten te pakken in Amsterdam”, verklaart trainer Bosz.

Head 2 Head

Ajax en PSV troffen elkaar de laatste twee jaar zeven keer. Vier wedstrijden vonden plaats in de Eredivisie waarvan PSV er drie won en Ajax één. Eenmaal werd er gestreden om de Johan Cruijff Schaal. Op 30 juli 2022 veroverde de Eindhovenaren de schaal door met 3-5 van de Amsterdamse ploeg te winnen. Op 30 april vorig jaar troffen de teams elkaar ook in de finale van de TOTO KNVB beker. Op die dag wist PSV na een penaltyreeks de zilveren beker te veroveren van de Ajacieden. De laatste Eredivisiewedstrijd werd in Eindhoven gehouden. Ook toen waren de Eindhovenaren een maatje sterker dan Ajax en wonnen met 5-2 van de Ajacieden.

Odds Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven

Bij de bookmakers staan de pre-odds bij de wedstrijd Ajax – PSV het hoogst ingeschaald bij een gelijkspel. Als Ajax en PSV de punten met elkaar gaan delen in de Johan Cruijff Arena keren de bookmakers op Wedden op Voetbal tot 3.86 keer de inleg uit.

Dan de maximale beloningen bij een overwinning van Ajax Amsterdam. Wint de huidige nummer vijf van de Eredivisie van de koploper, dan betalen de bookmakers momenteel tot 3.28 keer de inleg uit als de Ajacieden na drie jaar weer eens voor eigen publiek winnen van PSV.

Zegevieren de Brabanders in Amsterdam? Dan worden er evengoed leuke beloningen uitgekeerd door de Nederlandse bookmakers. De pre-odds bij een zege van de Eindhovenaren staat op dit moment op 2.03 keer de inleg ingedeeld. Een overwinning van PSV op Ajax kan ruim het dubbele van de inleg opleveren en dat is een gulle beloning van de wedkantoren.

Datum en tijdstip Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven

De Eredivisie kraker Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven wordt op zaterdag 3 februari in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. De twee teams trappen om 20:00 uur en een kleine twee uur later weten we wie drie punten mag bijschrijven aan het totaal. Wie gaat er volgens jou winnen?

Vind de beste bookmakersdeals bij de topper van dit Eredivisie-weekend via Wedden op Voetbal. Dan ben je er zeker van dat je speelt bij de meest betrouwbare  Nederlandse bookmakers! Meer informatie over de bookmakers, speelsystemen en wedopties kunnen voetbalgokkers vinden op de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal. Speel mee en zet in op jouw favoriet bij Ajax – PSV!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.