Home Wedden op KNVB bekerduel Feyenoord – PSV Eindhoven

Wedden op KNVB bekerduel Feyenoord – PSV Eindhoven

In de TOTO KNVB beker staat deze week een echte topper op het menu. In De Kuip te Rotterdam treffen Feyenoord en PSV elkaar in de achtste finale van het toernooi. PSV versloeg vorige week FC Twente en wist Feyenoord in de vorige bekerronde in De Kuip af te rekenen met FC Utrecht. Aanstaande donderdag staan de twee topteams tegenover elkaar en kan alleen de winnaar maar doorstromen naar de kwartfinale van de beker. Wedden op Voetbal zocht de beste odds en deals bij het KNVB bekerduel Feyenoord – PSV Eindhoven voor je op. 

Arne Slot: “Kansen benutten tegen PSV”

Feyenoord-trainer Arne Slot hoopt dat de wedstrijd tegen PSV beter uitpakt dan de laatste twee gespeelde duels. “Als we dezelfde conversie van onze kansen hebben als tegen NEC (2-2, red.) en Vitesse (1-2, red.), dan maken we geen enkele kans tegen PSV. Een structureel probleem? Het is zeker niet voor het eerst dat het ons overkomt. Het verschil tussen PSV en Feyenoord op de ranglijst is groot. In de onderlinge ontmoetingen dit seizoen was het in mijn ogen gelijkwaardig, alleen verloren we wel al twee keer. Dat moet anders en dan moet je de kansen die je krijgt benutten”, vertelt trainer Slot.

Peter Bosz: “De jongens zullen er tegen Feyenoord weer staan”

PSV liet afgelopen week voor het eerst dit seizoen dure punten liggen bij FC Utrecht (2-2). “We hebben eerder dit seizoen in de Champions League van Arsenal verloren; dat werd maar liefst 4-0. Daarna speelden we tegen Almere Daarna speelden we tegen Almere City en toen stonden de jongens er weer. We gaan de komende dagen de wedstrijd tegen FC Utrecht analyseren en ervan leren. En dan door. Dit kan een keer gebeuren”, zegt trainer Bosz.

Head 2 Head

Zes jaar geleden troffen Feyenoord en PSV elkaar voor de laatste keer in de KNVB beker. In 2018 betrof het de kwartfinale dat Feyenoord in De Kuip won met 2-0. De toenmalige spelers van de Rotterdamse formatie: Tonny Vilhena en Sam Larsson maakten de twee doelpunten voor de Rotterdamse ploeg.

In de Eredivisie speelden Feyenoord vorige maand nog thuis tegen PSV. Op 3 december wist de ploeg van trainer Bosz de Rotterdammers te overmeesteren en won met 1-2 van Feyenoord. In 2021 won Feyenoord voor de laatste keer thuis van PSV. In een Eredivisie wedstrijd wonnen de Rotterdammers op 31 januari dat jaar met 3-1 van de ploeg uit Eindhoven. Ook de Johan Cruijff Schaal veroverde de Eindhovenaren vorig jaar van Feyenoord. De strijd om de schaal vond plaats in De Kuip en werd door PSV gewonnen met 0-1.

Odds Feyenoord – PSV

De bookmakers schalen de quoteringen bij de achtste finale van de beker gelijkwaardig in. De hoogste odds keren de wedklantoren uit bij een gelijkspel. Als Feyenoord en PSV de punten delen, keren de bookmakers tot 3.66 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van Feyenoord zijn de quoteringen iets hoger ingeschaald dan bij winst van PSV. Mochten de Rotterdammers in eigen stadion een speelronde verder komen in de KNVB beker door te winnen van PSV? Dan keren de wedkantoren tot 2.53 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinnen van PSV kunnen de Eindhovenaren zich gaan opmaken voor de wedsstrijd tegen AZ. Winst van PSV staat in het 1×2 spelsysteem op 2.49 keer de inleg ingeschaald. Een inleg op de Eindhovense ploeg kan dus ruim het dubbele gaan opleveren als PSV – AZ Alkmaar de kwartfinale van de KNVB beker zal zijn.

Datum en tijdstip Feyenoord – PSV Eindhoven

Wedden op de achtste finale van de TOTO KNVB Beker Feyenoord – PSV Eindhoven? dat kan totdat de wedstrijd begint op woensdag 24 januari. De bekerwedstrijd wordt om 20:00 uur gespeeld in De Kuip te Rotterdam. Vanaf dat moment kan er live gewed worden op Feyenoord – PSV!

Welke club gaat naar de kwartfinale van de beker en treft daarin AZ Alkmaar. Vergelijk, zet in en win de beste deals via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.