Home Wedden op EURO 2024 topduel Spanje – Italië

Wedden op EURO 2024 topduel Spanje – Italië

In de Veltins Arena treffen Spanje en Italië elkaar aanstaande donderdag in de speelronde twee van de poulefase. De wedstrijd had de finale van EURO 2024 kunnen zijn, maar de twee voetbaltoplanden treffen elkaar donderdag al in Gelsenkirchen. Wedden op dit EURO 2024 topduel Spanje – Italië? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal en speel mee op jouw manier. 

Luis de la Fuente (bondscoach Spanje): “We kunnen nu niet in de wolken zijn”

Spanje maakt zich op voor misschien wel de moeilijkste wedstrijd in de poule. Bondscoach Luis de la Fuente treedt met zijn team aan tegen de regerend Europees Kampioen Italië. “Mijn jongens hebben zelfvertrouwen en geloven in wat we samen kunnen bereiken. Supersterren werken net zo goed in het belang van het team als ieder ander. Mijn team laat alle mensen zien hoe mensen zich kunnen verenigen voor een gemeenschappelijke taak. Maar nu kunnen we niet in de wolken zijn. We zijn goed begonnen en het brengt ons in een iets veiligere situatie, maar nu moeten we ons volledig concentreren op de wedstrijd met Italië”, vertelt De La Fuente.

Luciano Spalletti (bondscoach Italië): “We moeten niet in de val van Spanje trappen”

Ook Italië is klaar voor de krachtmeting met Spanje. Bondscoach Luciano Spalletti heeft de tegenstander geanalyseerd en weet wat het te wachten staat. “Spanje zal zich waarschijnlijk anders opstellen dan tegen de Kroaten. Ze gaan ons nog een beetje meer onder druk zetten. We moeten niet in hun val trappen door continu de bal naar de centrale verdedigers te spelen en dan aan de doelman geven. We moeten de bal sneller verplaatsen dan we tegen de Albanezen hebben gedaan, wat dat ging ons af en toe slecht af. Tegen Spanje zullen we de bal dan ook veel meer vooruit moeten spelen, directer de vrije man zoeken en de aanval kiezen. Waarschijnlijk krijgen we tegen Spanje die kansen wel, omdat zij doorgaans agressiever zijn. Ze zetten hoog druk en happen naar de bal. Dat kan ervoor zorgen dat we achter de verdedigingslinie van de Spanjaarden komen om van daaruit doelpunten te kunnen gaan maken”, besluit Spalletti.

Head 2 Head

De twee voetballanden Spanje en Italië speelden op 15 juni vorig jaar voor de laatste keer tegen elkaar. Op die dag werd de halve finale van de Nations League gespeeld. De Spanjaarden wonnen in de Grolsch Veste te Enschede met 2-1 van het Italiaanse elftal. In 2021 speelden de landen de halve finale van het EK in 2020. De Italianen versloegen de Spanjaarden na een spannende penaltyreeks en gingen vervolgens door naar de finale van het Europese toernooi die zij wonnen van Engeland. Het Italiaanse team werd kampioen en verdedigt die titel op EURO 2024.

Odds Spanje – Italië

Bij de meeste Nederlandse bookmakers staan de hoogste odds bij de wedstrijd tussen Spanje – Italië ingedeeld bij een zege van de Italianen. Als Spalletti en zijn mannen winnen, keren de wedkantoren tot wel 3.69 keer het speelbedrag uit.

Wordt het een gelijkspel in de Veltins Arena te Gelsenkirchen? Dan keren de wedkantoren tot 3.25 keer het speelbedrag uit als de twee voetballanden de punten delen.

Weet De la Fuente met zijn team de regerend Europees kampioen te verslaan? Dan keren de bookmakers tot 2.17 keer het speelbedrag uit. Check de meest actuele odds in het 1×2 spelsysteem via Wedden op Voetbal en scoor bij de beste bookmakers.

Wedden op Voetbal

Er wordt dagelijks veel gewed op het EK dat deze week aan de tweede speelronde van de poulefase begint. Wil je wedden op Spanje – Italië? Doe dit dan voor donderdag 20 juni 21:00 uur. Dan treffen de twee teams elkaar in de Veltins Arena te Gelsenkirchen. Live wedden is ook mogelijk. Log in bij de bookmakers als de wedstrijd begint en ontdek de live bettingdeals die bij jouw voorspelling matchen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.