Home Wedden op Eredivisie duel PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam

Wedden op Eredivisie duel PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam

PSV Eindhoven kan aanstaande zondag rekenen op een stampvol Philips Stadion als het aantreedt tegen Ajax Amsterdam. De koploper van de Eredivisie ontmoet de Ajacieden in de Brabantse lichtstad. De Amsterdammers zijn niet in vorm in tegenstelling tot PSV dat al haar competitieduels in winst wist om te zetten. Wat gaat het aanstaande zondag worden in Eindhoven? Vergelijk de beste bookmakers odds met elkaar op Wedden op Voetbal en speel mee!

Peter Bosz: “We kijken uit naar wedstrijd tegen Ajax” 

PSV Eindhoven-trainer Peter Bosz maakt zijn team gereed voor de komst van Ajax. “We kijken uit naar de wedstrijd tegen Ajax en wat een goed resultaat is tegen dit Ajax? Winnen! Dat is een goed resultaat. Je moet PSV en Ajax niet met elkaar vergelijken. Als ik ze de laatste tijd zie spelen, gaan ze het niveau echt wel halen. Ze staan om andere reden onderaan. Het is een goede ploeg en dat gaan ze een keer laten zien”, vertelt trainer Bosz.  

Hedwiges Maduro: “Focussen op PSV” 

Interim-trainer Hedwiges Maduro neemt de taak van de ontslagen trainer Maurice Steijn over als Ajax in Eindhoven speelt. “Het is een vrij hectische week geweest. Het is een apart moment natuurlijk. Ajax heeft gevraagd om het tijdelijk over te nemen. Ik heb niet getwijfeld om ja te zeggen en denk dat er heel snel een nieuwe hoofdcoach zal komen. Ik kan ook niet heel lang hoofdcoach zijn, want ik heb niet de papieren. Deze week focussen we ons op de wedstrijd tegen PSV”, zegt de interim-trainer van Ajax. 

Head 2 Head

In de laatste twee jaren speelden PSV en Ajax maar liefst zes keer tegen elkaar. In de Eredivisie werden vier duels afgewerkt.  De twee competitiewedstrijden in Eindhoven werd eenmaal door PSV en eenmaal door Ajax gewonnen. Op 23 januari vorig jaar won Ajax met 1-2 in de Brabantse stad. Dit jaar troffen de teams elkaar op 23 april in Eindhoven. Toen was PSV met 3-0 een maatje te groot voor de Ajacieden. Ook werd de KNVB bekerfinale en Johan Cruijff Schaal door PSV en Ajax gespeeld.

Vorig seizoen speelden PSV en Ajax in Amsterdam tegen elkaar om de Johan Cruijff Schaal. PSV wist de schaal te veroveren door de Ajacieden met 3-5 te verslaan. De Brabanders wonnen op 30 april dit jaar de KNVB-bekerfinale. In De Kuip versloeg PSV de Amsterdammers met 1-2 al moesten daar wel strafschoppen aan te pas komen.

Odds PSV – Ajax

Bij de Nederlandse bookmakers zijn de hoogste odds bij de kraker PSV – Ajax in Eindhoven te vinden bij een zege van de Ajacieden. Mocht Ajax weer eens winnen in de Eredivisie en gebeurt dat aanstaande zondag in Eindhoven, dan keren de bookmakers een quotering van maximaal 7.00 keer het speelbedrag uit. 

Ook bij een gelijkspel zijn torenhoge bookmakersbeloningen te scoren. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen momenteel op 5.50 keer het speelbedrag ingedeeld.  

De meesten voorspellen een zege van PSV omdat de ploeg nog ongeslagen is en in een betere vorm verkeert dan de Ajacieden. Mochten de Amsterdammers ook echt drie punten gaan pakken in Eindhoven  dan kan er tot maximaal 1.37 keer het speelbedrag gescoord worden. 

Het 1×2 spelsysteem is één van de vele manieren om te wedden op Eredivisie voetbal. Ontdek wat de Nederlandse bookmakers als Unibet, Bet365 en Circus nog meer aan leuke speltypen en hoge quoteringen klaar hebben staan bij onder andere PSV – Ajax.

Datum en tijdstip PSV – Ajax

De Eredivisie kraker PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam staat gepland op zondag 29 oktober. De wedstrijd begint om 14:30 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Meespelen in de pre-fase kan totdat de wedstrijd begint. Daarna is live wedden op de Eindhovenaren en Amsterdammers  mogelijk. 

Speel veilig en verantwoord mee door te kiezen voor betrouwbare bookmakerskantoren. Op Wedden op Voetbal vind je alles over veilig wedden op voetbalwedstrijden. Vergelijk de sportsbooks en scoor de hoogste odds!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.