Home Wedden op EK voetbalduel Ierland – Griekenland voor EURO 2024

Wedden op EK voetbalduel Ierland – Griekenland voor EURO 2024

De spanning in Groep B van de EK kwalificaties voor EURO 2024 in Duitsland lopen hoog op. In de poule gaan Frankrijk en Nederland aan kop. Het Franse elftal is al bijna zeker van deelname aan het EK volgend jaar zomer bij onze oosterburen, maar Nederland en Griekenland strijden momenteel om de beste plaats in de poule. Het Griekse elftal speelt vrijdag tegen Ierland. Nederland neemt het in de Amsterdam Arena op tegen Frankrijk. Wedden op het EK voetbalduel Ierland – Griekenland voor EURO 2024? Bezoek de bookmakers op Wedden op Voetbal en scoor je deal!

Stephen Kenny: “Wedstrijd tegen Griekenland is zeer belangrijk”

Ook Ierland moet vrijdag winnen wil het nog kans maken tweede te worden in de poule van Nederland. Bondscoach Stephen Kenny weet dat het er vrijdag in Dublin op aan gaat komen. “Het is belangrijk dat we Griekenland proberen te verslaan, we willen die wedstrijd heel graag winnen. We zullen weer een sterke prestatie moeten leveren en dat meenemen in de wedstrijden van november tegen Gibraltar en Nederland.”

Gustavo Poyet: “Ierland geeft nooit op”

De Griekse bondscoach weet uit ervaring dat de wedstrijden tegen Ierland geen gemakkelijke opdrachten zijn. “Tegen Ierland zal het niet gemakkelijk zijn om te winnen, want ze zijn erg fanatiek. Ierland staat erom bekend dat ze niet opgeven en doorgaan tot het einde. Daar moeten we dus op voorbereid zijn en zelf ook tot het einde blijven doorgaan.”

Head 2 Head

Het Ierse en Griekse elftal troffen elkaar voor de laatste keer in juni dit jaar. De landenteams speelden in Athene tegen elkaar en het Griekse elftal versloeg de Ieren daar met 2-1.

Voor het treffen van dit EK kwalificatieduel speelden Ierland en Griekenland lang niet tegen elkaar. Ruim elf jaar geleden was dat voor het laatst. In 2012 speelden de teams een oefenwedstrijd tegen elkaar in Ierland. Het Griekse team won met 0-1.

Odds Ierland – Griekenland

De quoteringen bij het treffen tussen Ierland en Griekenland lopen hoog op bij de Nederlandse bookmakers. In het 1×2 spelsysteem staan de hoogste pre-odds bij een gelijkspel. Delen de Grieken en de Ieren de punten met elkaar, dan kan er tot 3.10 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Bij een zege van de Grieken, waar AZ-speler Vangelis Pavlidis deel van uitmaakt, zijn de pre-odds niet veel lager ingeschaald dan bij een gelijkspel in Dublin. Mochten de poulegenoten van Oranje de punten met elkaar gaan delen, dan keren de bookmakers tot 3.00 keer de inleg uit.

Bij een overwinning van Ierland staat de quoteringen op maximaal 2.40 keer de inleg ingedeeld. Een zege van het Ierse elftal zal voor het Nederlands elftal het gunstigst zijn, maar voetbalgokkers kunnen met deze voorspelling ook een flinke bookmakersbeloning binnenhalen.

Datum en tijdstip Ierland – Griekenland

De EK kwalificatiewedstrijd Ierland – Griekenland wordt gespeeld op vrijdag 13 oktober. Het duel begint om 20:45 uur in het Avia Stadion te Dublin. Tot dit tijdstip kunnen voetbalgokkers hun voorspellingen achterlaten bij de wedkantoren op Wedden op Voetbal. Live wedden op dit duel kan vanaf het eerste fluitsignaal dat de Zweedse scheidsrechter Glenn Nyberg zal gaan geven.

Vergelijk de odds in het 1×2 spelsysteem en de overige speltypen op de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal. Gaan de Grieken Ons Oranje voorbij in de poule met een zege op Ierland? Of zijn het de Ieren die drie punten pakken? De spanning in de poule is om te snijden en aanstaande vrijdag kan deze speelronde voor veel opschudding gaan zorgen. Speel mee via Wedden op Voetbal en win bij de betrouwbaarste bookmakers!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.