Home Wedden op EK kwartfinale kraker Portugal – Frankrijk

Wedden op EK kwartfinale kraker Portugal – Frankrijk

Op het EK in Duitsland treffen Portugal en Frankrijk elkaar in de kwartfinale van EURO 2024. Beide teams hebben al heel wat goede tegenstander uit het toernooi weten te knikkers. Ook vrijdag in het Volkspark Stadion te Hamburg moet er een winnaar kamen. Gaat Portugal of Frankrijk winnen? Hoge odds en betrouwbare bookmakers vind je op Wedden op Voetbal.nl! Scoor met een correcte weddenschap op de EK kwartfinale kraker Portugal – Frankrijk!

Roberto Martinez (bondscoach Portugal): “Toernooi nog mooier maken door halve finale te halen”

Bondscoach Robert Martinez speelt aanstaande vrijdag met zijn Portugese team tegen Frankrijk. “We zijn voorbereid op elke tegenstander. In de groepsfase hebben vertrouwen opgedaan. We zijn nu hier in de kwartfinales en willen nu ook de finale halen. Frankrijk is een land met een rijke historie, ook tegen Portugal. Er zijn heel veel wedstrijden tussen Frankrijk en Portugal geweest in het verleden die iedereen zich nog kan herinneren. Het is een prachtige toernooi dat wij hopelijk nog mooier kunnen maken voor Portugal door hier de halve finale te halen”, zegt Martinez.

Didier Deschamps (bondscoach Frankrijk): “Concentreren op de wedstrijd tegen Portugal”

Frankrijk schakelde België uit in de achtste finales en bondscoach Didier Deschamps kijkt alweer uit naar de kwartfinale tegen Portugal. “We moeten genieten van deze overwinning, maar we mogen niet bagatelliseren. We staan in de kwartfinales en moeten ons snel gaan concentreren op de wedstrijd tegen Portugal”, zegt Deschamps.

Head 2 Head

Portugal en Frankrijk speelden op het vorige EK in dezelfde poule tegen elkaar. In die wedstrijd deelden de teams de punten. In de Puskas Arena te Boedapest werd het 2-2. Het was de laatste wedstrijd in de groepsfase die beide landen wisten te overleven. In 2020 speelden de landen in de UEFA Nations League tegen elkaar. In Frankrijk kwamen de teams niet verder dan een gelijkspel (0-0). In Portugal werd het een 0-1 zege van Les Bleus. In de poulefase van de Nations League werd Frankrijk en Portugal tweede.

Odds Portugal – Frankrijk

De bookmakers maken van de kwartfinales op EURO 2024 een een nog groter spektakel. De wedkantoren schroeven de pre-odds in speltypen als het 1×2 spelsysteem hoog op. Zo kan er tot wel 3.43 keer het speelbedrag gescoord worden bij winst van Portugal.

Zijn de teams even sterk en komt er binnen reguliere speeltijd plus blessuretijd geen winnaar op het veld van het Volkspark Stadion? Dan keren de wedskantoren tot 3.02 keer het speelbedrag uit en kunnen voetbalgokkers tijdens de verlenging al genieten van hun overwinning bij de bookmakers.

Bij winst van Frankrijk staan ook hoge odds klaar. De beloningen bij een zege van Les Bleus kunnen oplopen tot 2.42 keer het speelbedrag! Vergelijk de diverse speelsystemen van de bookmakers en scoor op jouw manier bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land. Liever live wedden op Portugal – Frankrijk? Ook dat is mogelijk via Wedden op Voetbal.nl!

Wedden op Portugal – Frankrijk

Wedden op EK wedstrijden wordt pas echt leuk als er verantwoord en bewust gewed kan worden. Bij de bookmakers op Wedden op Voetbal kan er op een veilige manier meespeelt worden met Portugal – Frankrijk. Check de voorwaarden van de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal en speel mee!

De kwartfinales van EURO 2024 staan gepland voor aanstaande vrijdag en zaterdag. Het EK-duel Portugal – Frankrijk wordt gespeeld op vrijdag 5 juli om 21:00 uur in het Volkspark Stadion te Hamburg. Scoor de hoogste odds en de beste deals bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal

toggle off
Gokreclame uitschakelen.