Home Wedden op eerste of tweede helft

Wedden op eerste of tweede helft

Er zijn verschillende varianten van de tussentijdse weddenschap. De meeste bookmakers bieden bij voetbalwedstrijden de volgende gokopties voor Half Time weddenschappen.

De stand bij het rustsignaal

Bij deze soort weddenschappen wedt u op de score na de eerste 45 minuten (inclusief blessuretijd). Natuurlijk zijn er drie opties: het thuisteam leidt, de gasten leiden of er is gelijkspel of gelijkspel. De bookmakers veronderstellen terecht dat er in 45 minuten minder doelpunten worden gescoord dan in 90 minuten en daarom is een gelijkspel bij rust (vooral de 0-0) waarschijnlijker dan aan het einde van het spel.

Wie wint de tweede helft van de wedstrijd?

Voor dit type weddenschap begint het spel na de rust op 0-0 (ongeacht de feitelijke score) en tellen alleen de doelpunten in de tweede helft. In de regel zijn de gokkansen voor een gelijkspel ook lager voor deze speciale weddenschap dan voor een gelijkspel na 90 minuten, hoewel het verloop van de tweede helft ook sterk afhankelijk is van de werkelijke ruststand. In de tweede helft kan een team dat op ​​achterstand staat niet meer wachten, wat de kans vergroot dat er in de tweede helft meer doelpunten vallen.

Aantal doelpunten in de eerste/tweede helft

Hier gok je op het aantal gescoorde doelpunten in de eerste of in de tweede helft van een wedstrijd. Afhankelijk van de bookmaker die je gekozen hebt, zet je in op het exacte aantal gescoorde doelpunten (bijvoorbeeld 0 goals, 1 goal of 2 goals) of plaats je een zogenaamde over/under weddenschap. In de over/under weddenschap stelt de bookmaker een bepaald aantal doelpunten in en u kunt erop wedden of het aantal werkelijk gescoorde goals boven of onder deze waarde ligt.

In welke helft wordt meer gescoord?

Een andere variant die interessant is om op te gokken is in welke helft meer doelpunten worden gescoord of dat beide helften hetzelfde aantal doelpunten zal opleveren. Aangezien statistisch meer doelpunten worden gescoord in de tweede helft dan in de eerste 45 minuten, zijn de gokkansen meestal gunstiger voor de tweede helft van het spel. Meer doelpunten in de eerste helft zijn statistisch gezien ietsje waarschijnlijker dan een gelijk aantal goals in beide helften van het spel – een typische quotumverdeling zou er ongeveer zo uitzien.

  • Meer goals in de tweede helft van de wedstrijd: 2,00.
  • Meer doelpunten in de eerste helft: 3,00.
  • Hetzelfde aantal doelpunten in beide helften: 3,50.

Deze vorm van gokken wordt aangeboden voor alle competities en is vrij populair.

Half Time weddenschappen live

In bijna alle sporten waarbij er een onderbreking of rust is, bieden bookmakers gokken op de eerste of tweede helft aan. De creativiteit van de bookmakers met betrekking tot nieuwe vormen van gokken op live weddenschappen kent haast geen grenzen. Dit leidt ook tot steeds nieuwe variaties van weddenschappen op de eerste of tweede helft voor live sportweddenschappen. Logischerwijs is inzetten op de tweede helft hierbij populairder, aangezien de krachtsverhoudingen in de eerste helft vaak al doorschemeren. Met je mobieltje in je hand op de tribune van je favoriete club een paar leuke centen verdienen, is niet gek toch?

toggle off
Gokreclame uitschakelen.