Home Wedden op eerste Eredivisie speelronde 2024 wedstrijd FC Twente – AZ Alkmaar

Wedden op eerste Eredivisie speelronde 2024 wedstrijd FC Twente – AZ Alkmaar

Op vrijdag 12 januari herstart de Eredivisie met de wedstrijd RKC Waalwijk en Heracles Almelo. Een dag later komen FC Twente en AZ Alkmaar tegen elkaar in actie in Enschede. De teams hebben als doel de derde plaats van de Eredivisie te veroveren om zo in de voetsporen van Feyenoord en koploper PSV te kunnen blijven. Wedden op de eerste Eredivisie speelronde 2024 wedstrijd FC Twente – AZ Alkmaar? Ga dan naar de bookmakers op Wedden op Voetbal en ontdek welke deals jouw het beste passen. 

Joseph Oosting (trainer FC Twente): “AZ is onze concurrent”

FC Twente-trainer Joseph Oosting maakt zijn team paraat voor de wedstrijd tegen de Alkmaarders. “AZ is een voorbeeld voor vele clubs en een concurrent dat kan gunstig zijn als we maar winnen. Ik vind dat we wat avontuurlijker moeten worden. Dan kom je uit bij wat meer alles of niets spelers in je elftal. Het kan zijn dat we in bepaalde wedstrijden daarom met echte buitenspelers gaan starten. Maar we kijken ook naar andere plekken in het elftal”, aldus trainer Oosting.

Pascal Jansen (trainer AZ): “FC Twente draait terecht mee in de top”

Ook AZ-trainer Pascal Jansen verwacht een zware klus in Enschede. “We staan voor een flinke uitdaging om zaterdag een goed resultaat te halen. FC Twente draait terecht mee in de top. Er wacht ons een hele zware wedstrijd in Enschede”, zegt trainer Jansen over de eerste Eredivisie tegenstander van het nieuwe jaar.

Head 2 Head

Van de laatste vijf ontmoetingen in Enschede wist FC Twente drie keer te overwinnen. Zo werd de laatste ontmoeting dat dateert op 19 maart 2023 met 2-1 gewonnen door de Tukkers. De ploeg in Enschede versloeg AZ in 2021 ook. Toen wonnen de Tukkers met 3-1. In februari 2020 boekte FC Twente een 2-0 zege tegen de Alkmaarders en kreeg in die wedstrijd ook geen doelpunt tegen.

AZ Alkmaar won haar laatste uitwedstrijd bij FC Twente op 13 december 2020. In De Grolsch Veste versloeg AZ de Tukkers toen met 1-3. In 2022 wisten de Alkmaarders ook de achtste finale van de KNVB beker met 1-2 te winnen van FC Twente en stroomde toen ten koste van de Tukkers door naar de kwartfinales van het bekertoernooi.

Odds FC Twente – AZ Alkmaar

De bookmakers starten de tweede helft van de Eredivisie met torenhoge pre-odds. Zo worden  voetbalgokkers die de wedstrijd FC Twente – AZ correct voorspellen goed beloond. Bij dit duel staan de hoogste quoteringen ingedeeld bij een gelijkspel. Als de punten worden gedeeld in Enschede keren de bookmakers tot maximaal 3.54 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling correct hadden achtergelaten via Wedden op Voetbal.

Winnen de Alkmaarders in Enschede? Dan staat AZ weer derde in de Nederlandse competitie en scoren voetbalgokkers die op winst van AZ gokten tot 3.35 keer het speelbedrag.

Blijft FC Twente de huidige nummer drie van de Eredivisie? Dan kunnen voetbalgokkers die rekenen op een maximale beloning dat kan oplopen tot 2.13 keer het speelbedrag dat werd ingezet op winst van de Tukkers.

Datum en tijdstip FC Twente – AZ Alkmaar

De eerste Eredivisie kraker van het jaar FC Twente – AZ Alkmaar wordt gespeeld op zaterdag 13 januari. In de Grolsch Veste te Enschede zal de bal om 18:45 uur gaan rollen. Na ruim negentig minuten speeltijd zal bekend zijn wie er als winnaar van het veld gaat stappen en drie punten mag bijtellen aan het totaal.

Vergelijk de odds in de diverse speltypen die de bookmakers aanbieden op de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal. Liever live gokken op Twente – AZ? Ook dat kan bij dezelfde bookmakers. Bereid een weddenschap goed voor en verhoog de winstkansen. Speel bewust en verantwoord mee door veilig te wedden op voetbal via de betrouwbaarste Nederlandse wedkantoren op Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.