Home Wedden op Champions League voetbal: Feyenoord – Lazio Roma

Wedden op Champions League voetbal: Feyenoord – Lazio Roma

Feyenoord Rotterdam mag deze speelronde in de UEFA Champions League aantreden voor een thuiswedstrijd. Tegenstander is het Italiaanse Lazio Roma. Kan Feyenoord de punten thuis houden door van Lazio te winnen? Voorspel de winnaar van dit groepsduel in het miljardenbal en pak de beste odds bij Feyenoord – Lazio Roma via Wedden op Voetbal!

Arne Slot  (trainer Feyenoord): “Europa League anders dan Champions League”

“’Ik denk dat Lazio de Europa League anders benadert dan de Champions League, omdat ze wat spelers rust hadden gegeven. Dat zullen ze in de Champions League niet doen. Het was een team waarmee we ons toen konden meten. We zullen zien of dat nu weer het geval is. Overigens verwacht ik dat Santiago Gimenez gewoon kan meespelen. Hij zei tegen mij dat hij een schop had gehad. Ja, een behoorlijke schop, maar dat is beter dan dat je enkel dubbel gaat of dat je je knieband verdraait. Dus ik heb goede hoop dat Santiago er woensdag weer bij is.”

Maurizio Sarri (trainer Lazio Roma): “Spelers gespaard voor belangrijk duel tegen Feyenoord”

“Natuurlijk weet ik nog hoe de vorige week tegen Feyenoord verliep. Maar de Champions League haalt meer uit mijn spelers. We voeren in een Champions League seizoen veel meer veranderingen door, zowel van wedstrijd tot wedstrijd als tijdens de wedstrijd, vergeleken met vorig seizoenen in de Europa League bijvoorbeeld. Door met deze kalender en dit tempo te spelen, hebben sommige spelers het moeilijk in de 60e minuut, vooral nadat ze de afgelopen wedstrijden regelmatig hebben gespeeld. Ik heb afgelopen weekend ook weer wat spelers rust gegeven. Die wilde ik  bewaren voor de wedstrijd tegen Feyenoord, want die wordt ook weer heel belangrijk voor ons.”

Head to Head

In de Head to Head statistieken zien we direct de ontmoeting van vorig seizoen. Toen stonden beide clubs tegenover elkaar n de groepsfase van de UEFA Europa League. Daarin wist Feyenoord in Rome geen punten te pakken. Het gaf wel heel goed partij aan Lazio, maar ging uiteindelijk met 4-2 ten onder.

In Rotterdam nam Feyenoord revanche voor die nederlaag. Er werd met 1-0 gewonnen dankzij een doelpunt van niemand minder dan de spits in vorm: Santiago Gimenez. Op zijn capaciteiten om te scoren wordt ook woensdag weer gerekend in Rotterdam.

Odds Feyenoord – Lazio Roma

De beste odds bij de Nederlandse bookmakers vinden we terug bij een gelijkspel. De pre-wedstrijd odds stijgen in het 1×2 spelsysteem naar maximaal 4,10 keer de inleg.

Is Feyenoord woensdagavond de bovenliggende partij en winnen de Rotterdammers dus van Lazio Roma? Dan winnen Voetbalgokkers die hierop gokten ook! Hun maximale beloning bij de Nederlandse Sportsbooks staat in het 1×2 spelsysteem op 1,90 keer de inlegwaarde.

Juicht Feyenoord in de eigen Kuip dit keer niet? En verliest het tegen deze gerenommeerde Italiaanse Serie A voetbalclub, dan stijgen de odds weer flink. Ze komen zelfs heel dicht in de buurt van de hoogste beloningen. De maximale pre-wedstrijd quotering staat momenteel op 4,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Datum en tijdstip Feyenoord – Lazio Roma

De datum en tijdstip van dit UEFA Champions League duel tussen Feyenoord en Lazio zijn belangrijk om zodoende te weten wanneer je kan inzetten. Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma wordt gespeeld op woensdag 25 oktober. Beide ploegen zullen om 18:45 uur aftrappen. Voorspellingen volgens de pre-wedstrijd quoteringen moeten dan ook voor het eerste fluitsignaal geplaatst en verwerkt zijn. Zet tijdig in om de beste odds te scoren via Wedden op Voetbal!

Op zoek naar een betrouwbare site om een weddenschap te plaatsen op dit UEFA Champions duel in Rotterdam? Check dan nu onze vergelijkingspagina. Zet in op de uitslag van Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma en win de beste odds voor Feyenoord Rotterdam – Lazio Roma!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.