Home Wedden op Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen in UEFA Europa League finale

Wedden op Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen in UEFA Europa League finale

Op woensdag 22 mei beginnen we aan een serie Europese voetbalfinales. De eerste van de drie is de UEFA Europa League finale. Deze zal gaan tussen Atalanta Bergamo en Bayer Leverkusen. Bij Atalanta is Teun Koopmeiners één van de belangrijkste steunpilaren, terwijl Leverkusen met Jeremie Frimpong ook een Nederlander in dienst heeft die al veel belangrijke goals en assists op zijn naam heeft staan. Hoe eindigt deze finale? Voorspel Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen via Wedden op Voetbal.nl en scoor de beste odds!

Gian Piero Gasperini (trainer Atalanta): “Duel met Roma geeft ons vertrouwen”

De cijfers van Bayer zijn duidelijk, ze hebben in vijftig wedstrijden niet verloren, ze hebben de Bundesliga gedomineerd, in Europa hebben we het duel met Roma gezien, wat ons in sommige opzichten goed vertrouwen gaf, maar ze blijven een topteam. Ik denk niet dat in de finale geschiedenis er toe doet, maar kracht, conditie en vele andere situaties. Wat telt is het heden. Iemand als Scamacca miste we tegen Juventus nog. Gelukkig is hij er tegen Leverkussen wel weer bij. Hij kan net dat beetje extra brengen wat je nodig hebt in dit soort finales.”

Xabi Alonso (trainer Leverkusen): “Atalanta is één van de beste teams in Europa”

“Atalanta is een van de beste teams in Europa. De coach heeft een duidelijk plan, ze hebben een geweldige mentaliteit en een grote ploeg. Als we op ons allerbest zijn, dan hebben we misschien een kans, maar het zal krap worden. Ze zijn een absoluut topteam. Het gevoel is erg goed, we kijken ernaar uit om deze finale te spelen. Het is een geweldige kans voor ons om een hoofdprijs te pakken. We hebben tijd om ons voor te bereiden, omdat de Bundesliga al beslist is. Daardoor ligt de focus al een tijdje op deze Europa League finale.”

Head to Head

De finalisten van de Europa League van dit seizoen, Atalanta en Bayer Leverkusen, hebben tot op heden twee keer tegen elkaar gespeeld, beide keren twee jaar geleden in dezelfde competitie. Atalanta behaalde thuis een 3-2 overwinning op het team uit de Duitse Bundesliga in de achtste finales. In de returnwedstrijd in Leverkusen creëerde Bayer meerdere kansen om de stand gelijk te trekken, maar slaagde er niet in te scoren. Atalanta daarentegen scoorde wel en verzekerde de overwinning met een doelpunt in de blessuretijd, wat resulteerde in een 0-1 overwinning en een totale score van 4-2 over de twee wedstrijden.

Odds Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen

De pre-wedstrijd quoteringen van deze UEFA Europa League finale zijn zeer aantrekkelijk. Zo scoor je bij een voorspelling op favoriet Bayer Leverkusen kun je via het 1×2 spelsysteem inzetten tegen maximale odds van 1,80 keer de gekozen inlegwaarde bij het plaatsen van deze weddenschap. Een gelijkspel zorgt voor fraaie odds bij het spelen bij de bookmakers. De beste pre-wedstrijd odds geven een uitbetaling van maximaal 3,70 keer de inlegwaarde waarbij dus elke euro 3,70 euro waard kan worden. De odds voor een overwinning van Atalanta Bergamo bij een van de top bookmakers in Nederland stijgen aanzienlijk, met een maximale pre-match quotering van momenteel 4,25 keer de inzet. Dat is verreweg de hoogste quotering die je kunt scoren via dit spelsysteem bij deze UEFA Europa League finale.

Wedden op Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen

De wedstrijd tussen Atalanta Bergamo en Bayer Leverkusen kan nu al spannend worden. De finale vindt plaats op woensdag 22 mei en begint stipt om 21:00 uur in het Aviva Stadium in Dublin. Zet je in op Koopmeiners en zijn team, of kies je voor Frimpong en het ongeslagen Leverkusen, met meer dan vijftig wedstrijden zonder verlies? Wil je live wedden tijdens Atalanta tegen Leverkusen? Dat is mogelijk. Bezoek tijdens de finale de ‘Wedden op Voetbal’ bookmakerspagina. Vergelijk de kansen, plaats je weddenschap bij de bookmaker met de beste aanbieding en win met Wedden op Voetbal.nl!
toggle off
Gokreclame uitschakelen.