Home Wedden op Ajax Amsterdam – RKC Waalwijk in achttiende speelronde Eredivisie

Wedden op Ajax Amsterdam – RKC Waalwijk in achttiende speelronde Eredivisie

In de Johan Cruijff Arena speelt Ajax Amsterdam aanstaande zondag voor de eerste keer dit jaar in de Eredivisie. De Ajacieden zijn hard op weg de top vier binnen te dringen en nemen het zondag op tegen RKC Waalwijk. De Brabanders hebben het moeilijk in de Eredivisie en behoren tot de onderste drie ploegen van de ranglijst. Er is dus niet te verliezen voor RKC in de Johan Cruijff Arena. Wedden op Voetbal blikt vooruit op Ajax Amsterdam – RKC Waalwijk in achttiende speelronde van de Eredivisie.

John van ’t Schip (trainer Ajax): “Winnen van RKC om snel punten te sprokkelen”

Ajax Amsterdam speelt aanstaande zondag tegen RKC Waalwijk. Trainer John van ’t Schip ziet zijn team die wedstrijd graag winnend afsluiten. “Winnen moet voor Ajax in principe altijd het uitgangspunt zijn. Het is nu een ander seizoen, maar moeten winnen van RKC om zo snel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen zodat we zo hoog mogelijk op de ranglijst eindigen. We moeten met deze spelersgroep daar aanstaande zondag weer alles uit zien te halen”, zegt de trainer van Ajax.

Henk Fraser (trainer RKC Waalwijk): “We moeten een plan hebben tegen Ajax”

Ook RKC Waalwijk trainer Henk Fraser wil punten pakken, maar weet dat dat tegen Ajax in Amsterdam niet gemakkelijk zal zijn. “Wij moeten gewoon zorgen dat we een plan hebben, we hebben niets te verliezen tegen Ajax. We zullen een ander Ajax treffen, want ze staan er nu beter voor. Wij hebben een ploeg die van voetbal uitgaat en die op die manier aan mogelijkheden komt. Dat zal ook nu het uitgangspunt zijn. Ik ben ook heel benieuwd hoe Ajax het gaat doen”, aldus trainer Fraser.

Head 2 Head

Door de jaren heen is Ajax Amsterdam meestal heer en meester in eigen huis tegen RKC Waalwijk geweest. De laatste keer dat de Brabanders een punt veroverden in Amsterdam was op 26 oktober 2013. Toen werd het nog 0-0 in de Johan Cruijff Arena. In 1999 won RKC voor de laatste keer in Amsterdam. Op 5 december 1999 zegevierden de Brabanders met 1-2 van Ajax in de Eredivisie. De laatste keer dat RKC in de Arena op bezoek was, was op 12 februari vorig jaar. De Ajacieden wonnen die wedstrijd met 3-1 van de bezoekers uit Waalwijk.

Odds Ajax Amsterdam – RKC Waalwijk

In speltypen als het 1×2 spelsysteem staan de hoogste quoteringen bij een zege van RKC Waalwijk ingedeeld voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Ajax. De bookmakers voorspelden dan ook dat de Amsterdamse ploeg gaat winnen. Mocht RKC Waalwijk het tegendeel bewijzen en winnen van de Ajacieden, dan kunnen de bookmakers flink gaan dokken aan voetbalgokkers die voorafgaand aan het duel in Amsterdam hebben gewed op winst van RKC. De maximale beloningen kunnen oplopen tot 9.16 keer de inleg bij een overwinning van RKC Waalwijk.

Ook bij een gelijkspel zijn de pre-odds niet mis. Als de teams de punten delen met elkaar in de Johan Cruijff Arena scoren voetbalgokkers die hun voorspellingen deden op een gelijkspel tot 6.44 keer de inleg uit als zij een weddenschap plaatsen via Wedden op Voetbal.

Een zege van Ajax staat momenteel op een maximale quotering van 1.26 keer het speelbedrag ingedeeld. Check voor hogere odds bij winst van de Ajacieden de diverse speltypen als correct score combinaties of over/under speelsystemen die de bookmakers aanbieden.

Datum en tijdstip Ajax Amsterdam – RKC Waalwijk

Wedden op Ajax – RKC kan totdat de wedstrijd begint. Daarna is het mogelijk om via live wedden de scoren bij dit eerste duel van 2024 voor eigen publiek. De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 21 januari en begint om 16:45 uur in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam.

Winnen de Ajacieden voor eigen publiek van de bezoekers uit Waalwijk of verrast RKC de Amsterdammers door te winnen in de Arena? Speel mee op je eigen manier en scoor via Wedden op Voetbal bij de beste Nederlandse bookmakers.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.