Home Voorspel de UEFA Champions League kraker Borussia Dortmund – PSV

Voorspel de UEFA Champions League kraker Borussia Dortmund – PSV

In de achtste finales van het UEFA Champions League toernooi speelt PSV komende woensdag een uitwedstrijd bij Borussia Dortmund. De Duitse Bundesliga formatie is onder meer werkgever van ex-PSV’ers Donyell Malen en Ian Maatsen. Kunnen deze twee Nederlanders PSV uit de kwartfinales houden of slagen de Eindhovenaren erin om in Dortmund te winnen? Speel mee met Dortmund – PSV en vergelijk alle odds via Wedden op Voetbal.nl

Edin Terzic (trainer Dortmund): “PSV vooral aanvallend heel sterk”

“Het is voor zowel PSV als voor ons een knappe prestatie om de achtste finales van de Champions League te hebben bereikt. We hebben groot respect voor elke tegenstander, ook voor PSV. Zij zijn vol vertrouwen, maar wij willen ons ook voor de kwartfinales plaatsen. PSV heeft voorin veel keuzes. Luuk de Jong is een topspits, maar ook op de vleugels hebben ze veel sterke spelers. We doen PSV echter geen recht als we ons beperken tot alleen de aanvallers. Het is een sterk geheel, ook de defensie.”

Peter Bosz (trainer PSV): “Vier dagen voorbereiding is uniek voor ons”

“Dortmund speelt op zaterdag, terwijl wij op vrijdag al in actie kwamen. Zij hebben een dag minder rust en wij hebben vier dagen de tijd om ons voor te bereiden. Dat is voor ons uniek in Europa. Ik ken veel mensen bij Dortmund en verheug me dan ook op de terugkeer naar Dortmund. Zij hebben qua fans misschien wel de grootste club in Europa. Dat is echt indrukwekkend en daarmee zullen we dus als groep goed om moeten gaan. Dat is het lastig wordt, lijkt mij duidelijk. Maar het is dan ook de Champions League, daarin kom je alleen maar topploegen tegen.”

Head to Head Dortmund – PSV

Als we de H2H statistieken bekijken dat zien we PSV  tot nu toe vier keer tegen Dortmund mocht voetballen. PSV wist nooit nooit te winnen van de Duitse zwart-gelen. In de drie voorgaande officiële duels verloor PSV één keer. De andere twee ontmoetingen eindigde in een gelijkspel. Het vierde onderlinge duel is een oefenwedstrijd uit 2017. Ook die ging verloren.

PSV speelde in haar historie maar liefst 95 duels tegen clubs uit Duitsland. Daarvan won PSV er 31 en gingen er 38 verloren. 26 keer eindigde deze Nederland – Duitsland confrontatie in een gelijkspel, waarvan de 1-1 in de heenwedstrijd er dus één was. Eindigt het nu weer gelijk, dan zal er een verlening met wellicht daarna nog een strafschoppenserie volgen.

Odds Dortmund – PSV Eindhoven

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem staan bij Dortmund – PSV allemaal boven de 2,00 keer de inlegwaarde. Als PSV wint zelfs nog hoger. De maximale odds bij de Nederlandse Sportsbooks lopen op naar 3,40 keer de inlegwaarde als er in voor de wedstrijd een voorspelling is geplaats op een zege voor PSV.

Wint niet PSV, maar weet Dortmund de kwartfinales te halen, dan zal er tot 2,10 keer de ingelegde wedwaarde worden uitgekeerd door de online bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen via hun online portal mogen aanbieden aan Voetbalgokkers. Daarmee is Dortmund dus favoriet komende woensdag.

Eindigt het in een gelijkspel? Dan zorgt die uitslag voor de hoogste odds in het 1X2 spelsysteem. Voetbalgokkers die hun geld op een gelijkspel zetten weten dat al dat zij gewonnen hebben. Hun bookmakers beloning kan dan oplopen naar maximaal x3,80 keer het ingelegde speelbedrag. En dat is een zeer hoge quoteringen voor achtste finale duel in de Champions League!

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal maakt het volgen van dit duel in Dortmund nog spannender. Gok jij op PSV op juist op de thuisploeg? Plaats je voorspelling om tegen de pre-wedstrijd odds mee te spelen voordat er op woensdag 13 maart om 21:00 uur wordt afgetrapt.

Welke odds staan er momenteel in de pre-wedstrijd spelopties klaar? Wil je meespelen met Dortmund – PSV door een voorspelling te plaatsen via de online goksites? Kies dan voor een vergelijking via Gokken op Voetbal. Zo weet je zeker dat je via betrouwbare bookmakers inzet en dat de regels die de KSA hanteert worden nageleefd. Veilig via betrouwbare legale bookmakers gokken als dit duel in het in het Signal Iduna Park te Dortmund begint? Dat doe je natuurlijk via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.