Home Voorspel de Spaanse voetbalkraker FC Barcelona – Girona FC

Voorspel de Spaanse voetbalkraker FC Barcelona – Girona FC

FC Barcelona en Girona staan aanstaande zondag lijnrecht tegenover elkaar. Wie aan het begin van dit voetbalseizoen voorspelt had dat dit een topper zou zijn is nu spekkoper, want dit is vrij onverwacht. Girona is zelfs medekoploper in La Liga. Voorspel de uitslag van FC Barcelona – Girona via Wedden op Voetbal.nl en speel mee met deze Spaanse voetbalkraker!

Xavi Hernandez (trainer FC Barcelona): “Dit zal een moeilijke wedstrijd worden voor ons”

“We moeten van Girona winnen. Als dat niet lukt, dan is het een ramp. We willen kampioen worden en zullen dus punten moeten pakken op Girona en Real Madrid. Toch wil ik vooral dat we genieten van deze wedstrijd. Laten we proberen te winnen, want het zal een moeilijke wedstrijd worden. Girona-coach Michel heeft gezegd dat ze niets te verliezen hebben en dat we onder druk zullen gaan staan. Daar zijn we dus op voorbereid.”

Miguel Ángel Sánchez (trainer Girona): “Doel is om minimaal plaats twee behouden na de topper tegen Barcelona”

“Het doel is om de tweede plaats van het team in La Liga op zijn minst te behouden. Ik hoop dat we na FC Barcelona nog verder naar boven kunnen kijken, maar drie punten verzamelen bij FC Barcelona doe je niet zomaar. Dat wordt een gevecht. En ik wil dat het team begrijpt dat we er elke dag keihard voor moeten knokken en dat dat ons dan succes zal brengen. We hebben niks te verliezen.”

Head to Head

In 2019 degradeerde Girona, maar in 2022 werd promotie naar La Liga gerealiseerd. Afgelopen seizoen wist het zich daarin knap te handhaven. Om een nieuwe degradatie te voorkomen werd afgelopen zomer kocht Girona voor vele miljoenen aan nieuwe spelers. Onder hen onze landgenoot Daley Blind en voormalig PSV’er Savio. Al die nieuwelingen waren er nog niet bij toen beide clubs vorig seizoen tegenover elkaar stonden.

In Girona wist FC Barcelona afgelopen seizoen met 0-1 te winnen. Pedri zorgde voor de winnende treffer in dat duel. In Barcelona werd er door beide ploegen niet gescoord waardoor het 0-0 bleef.

Odds FC Barcelona – Girona

De beste pre-wedstrijd odds in het 1×2 spelsysteem lopen bij FC Barcelona – Girona op naar een maximum van 5,75 keer het ingelegde speelbedrag. Deze beloning wordt uitbetaald als er met succes gewed wordt op een overwinning voor Girona.

Wordt deze Spaanse topper afgefloten zonder dat er een winnaar komt en delen beide clubs net als vorig seizoen de punten? Dan worden er uitbetalingen verricht aan online Voetbalgokkers die op een gelijkspel gokten. Zij ontvangen voor een correcte voorspelling via het 1×2 spelsysteem tot maximaal 4,80 keer de inlegwaarde.

Wint Barcelona? Dan komen de bookmakers verwachtingen uit en gaat de favoriet met de eer strijken. De maximale winstbonussen zullen daardoor niet hoger uitgevallen dan x1,55 keer het inlegbedragda

Datum en tijdstip FC Barcelona – Girona

De wedstrijd FC Barcelona – Girona is op zondag 10 december 21:00 uur, want dat begint deze Spaanse La Liga topper in Estadio Olimpico. Dit dient als tijdelijke thuisbasis voor Barcelona omdat Camp Nou momenteel wordt verbouwd.

Als de wedstrijd begonnen is, dan sluiten de wedkantoren alle pre-wedstrijd deals. Live gokken kan dan nog wel. Vergelijk alle odds via Wedden op Voetbal, zet in op FC Barcelona – Girona FC en win de hoogste odds bij de veilige, Nederlandse Sportsbooks die online voetbalweddenschappen mogen aanbieden!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.