Home Verovert PSV Eindhoven de landstitel bij sc Heerenveen?

Verovert PSV Eindhoven de landstitel bij sc Heerenveen?

Dit Eredivisieseizoen kent met PSV Eindhoven al een hele tijd een vaste koploper en deze week kunnen de Brabanders ook echt kampioen gaan worden. De ploeg van trainer Peter Bosz gaat donderdag op bezoek bij sc Heerenveen en moet daar winnen om kans te maken de titel te veroveren. Daarnaast moeten de Eindhovenaren nog het geluk hebben dat Feyenoord punten morst tegen Go Ahead Eagles. Hoe gaat het deze week verloren in speelronde 31 van de Eredivisie? Verovert PSV Eindhoven de landstitel bij sc Heerenveen of verwacht je een zege van de Friese formatie? Scoor jouw deal bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land die te vinden zijn bij Wedden op Voetbal!

Kees van Wonderen (trainer Heerenveen): “Tegen PSV hetzelfde doen als we altijd doen”

Sc Heerenveen krijgt bezoek van PSV Eindhoven en heeft in dit duel nog alles om voor te spelen. De Friese ploeg kan nog play-offs halen voor Europees voetbal. Trainer Kees van Wonderen wil de wedstrijd tegen PSV niet anders benaderen dan andere duels. “We gaan tegen PSV hetzelfde doen als we altijd doen. En dat betekent dat we spelen om te winnen.  PSV doet het nu natuurlijk heel erg goed. Maar je hebt het over honderden miljoenen verschil. Dan moet je zelf een goede dag hebben en zij een slechte dag, wil je erbij in de buurt komen”, zegt trainer Van Wonderen.

Peter Bosz (trainer PSV Eindhoven): “Goed voorbereid en uitgerust naar sc Heerenveen ”

PSV-trainer Peter Bosz laat zich niet gek maken en verwacht uiterste concentratie van zijn spelers tegen sc Heerenveen. “We zullen tegen Heerenveen weer volle concentratie en energie nodig hebben om te winnen. Dus er is geen ruimte om te dromen. Ons doel is nog altijd kampioen worden. We hebben tien dagen de tijd gehad om te trainen richting dit duel tegen Heerenveen, dus we zijn goed voorbereid en uitgerust om in Heerenveen weer een stap te zetten richting die titel”, besluit de trainer van PSV.

Head 2 Head sc Heerenveen – PSV Eindhoven

Dit seizoen speelden sc Heerenveen en PSV Eindhoven al een duel in het Philips Stadion tegen elkaar. De ploeg van trainer Bosz zegevierde toen met 2-0 van de bezoekers uit Heerenveen. De huidige koploper van de Eredivisie wist in Heerenveen vorig seizoen nog tot winst te komen met 1-2, maar de seizoenen ervoor waren een stuk lastiger voor PSV. In het Abe Lenstra Stadion kwam in 2021, 2022 en 2019 geen winnaar van het veld stappen. In 2017 zegevierden de Friesen zelfs met 2-0 van hun gasten uit de Brabantse lichtstad. Dat is inmiddels wel zeven jaar geleden.

Odds sc Heerenveen – PSV Eindhoven

Bij een kampioenswedstrijd horen kampioen-odds en die ontbreken dan ook zeker niet bij het duel tussen sc Heerenveen en PSV Eindhoven. Er valt heel wat de scoren als de juiste voorspelling wordt achtergelaten bij de bookmakers. De hoogste beloningen die de wedkantoren uitkeren, staan ingedeeld bij winst van sc Heerenveen. Als het team van trainer Van Wonderen wint, kan de beloning van de wedkantoren oplopen tot wel 7.13 keer het speelbedrag dat werd geplaatst bij de bookmakers en dat is niet mis bij een kampioensduel!

Bij een gelijkspel is PSV mogelijk nog geen kampioen, maar keren de bookmakers wel hoge odds uit. In het 1×2 spelsysteem wordt tot 5.43 keer de inleg uitbetaald bij een correcte weddenschap op een gelijkspel in Heerenveen.

Wint PSV Eindhoven in het Abe Lenstra Stadion? Dan keren de bookmakers maximaal 1.36 keer het speelbedrag uit. Check ook de overige speltypen en bijbehorende odds om het maximale uit een succesvolle weddenschap te halen. Of speel live op Heerenveen – PSV via Wedden op Voetbal.nl!

Wedden op Voetbal

Het Eredivisie seizoen 2023-2024 is bijna gespeeld, maar er kunnen nog heel wat mooie weddenschappen gemaakt worden in het slot van de competitie. Vele voetbalgokkers plaatsen juist nu graag een weddenschap op de mogelijke kampioen, hun favoriete ploeg of team dat volgens hun gaat degraderen of Europees voetbal gaat halen. Wil jij ook profiteren van de hoge pre-odds en live betting deals die de bookmakers voor je klaar hebben staan? Plaats via Wedden op Voetbal een succesvolle weddenschap en bezoek de bookmakers voordat de wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion begint. Het duel sc Heerenveen – PSV Eindhoven staat gepland op donderdag 25 april en begint om 18:45 uur. Wordt PSV in het hoge noorden kampioen of stellen de Friesen het kampioensfeest uit en winnen zij voor eigen publiek van de koploper?

toggle off
Gokreclame uitschakelen.