Home Vergelijk de odds bij bekerduel PSV Eindhoven – FC Twente

Vergelijk de odds bij bekerduel PSV Eindhoven – FC Twente

Deze week worden er acht bekerwedstrijden gespeeld in de TOTO KNVB beker. Eén daarvan is de wedstrijd tussen PSV Eindhoven en FC Twente. De ploegen ontmoeten elkaar in het Philips Stadion te Eindhoven en alleen de winnaar gaat door naar de achtste finale van de beker. Vergelijk de odds van de Nederlandse bookmakers bij het bekerduel PSV Eindhoven – FC Twente via Wedden op Voetbal.

Peter Bosz: “Geen angst voor FC Twente”

PSV trainer Peter Bosz kijkt uit naar de wedstrijd tegen de ploeg uit Enschede. “De wedstrijd tegen FC Twente is een mooie, interessant en geweldig wedstrijd.
Dit zijn de wedstrijden waar iedereen bij wil zijn. Wij hebben voor niemand angst. Angst is een slechtste raadgever. Met angst ga je dingen over jezelf afroepen. Onze kracht is onze manier van spelen, daar kan iedereen zich aan vasthouden als we donderdag tegen FC Twente aantreden”, zegt trainer Bosz.

Joseph Oosting: “Met gameplan maximale eruit halen”

FC Twente trainer Joseph Oosting had liever een minder sterke tegenstander geloot in deze zestiende bekerfinale. “Het had zeker makkelijker gekund. Toen ik wakker werd, zag ik in de groepsapp dat we tegen PSV-uit moesten. Je hebt het cliché dat als je de beker wil winnen, je van iedereen moet kunnen winnen. Dat is ook zo, maar het is ook prettig om een makkelijke loting te krijgen. Het zal weer een wedstrijd worden zoals altijd. Een gameplan maken en proberen er het maximale eruit te halen en dat betekent in dit geval een ronde verder komen in de beker”, besluit trainer Oosting.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen PSV en FC Twente vond op 25 november dit jaar nog plaats. Eind vorige maand troffen de teams elkaar in de Eredivisie. De Eindhovenaren wonnen de dertiende speelronde van de competitie met 0-3.

De laatste keer dat de twee ploegen elkaar troffen in de KNVB beker was in 2011. Toen speelden de ploegen in de achtste finale van de KNVB beker tegen elkaar en wonnen de Brabanders met 1-2 na extra tijd.

De laatste keer dat FC Twente in Eindhoven won is ruim elf jaar geleden. Op 4 maart 2012 versloeg FC Twente de Eindhovense ploeg met maar liefst 2-6. Het betrof toen wel een Eredivisiewedstrijd en geen bekerduel zoals dat aanstaande donderdag wel het geval is.

Odds PSV Eindhoven – FC Twente

De odds zijn niet aan te slepen bij de Nederlandse bookmakers. Bij de acht KNVB bekerwedstrijden van deze week staan heel wat hoge bonussen te wachten. Ook bij de wedstrijd PSV – Twente staan de odds er goed op. De maximale quoteringen bij de wedstrijd PSV – FC Twente staan ingedeeld bij een zege van de Tukkers. Als de Enschedeërs komen winnen in Eindhoven stijgen de beloningen tot 6.75 keer het speelbedrag.

Bij een gelijkspel in het Philips Stadion wordt de wedstrijd verlengd, maar kunnen voetbalgokkers al flink wat beloningen scoren. In het 1×2 spelsysteem lopen de odds op tot maximaal 5.00 keer het speelbedrag dat wordt achtergelaten bij de bookmakers op Wedden op Voetbal.

Dan de quoteringen bij een zege van PSV Eindhoven. Mochten de Eindhovenaren doorstromen naar de volgende bekerronde, dan keren de bookmakers tot 1.41 keer de inleg uit en dat is nog altijd een prima quotering bij deze bekertopper in Eindhoven.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – FC Twente

De KNVB bekerwedstrijd PSV Eindhoven – FC Twente wordt op donderdag 21 december gehouden in het Philips Stadion te Eindhoven. Daar begint de wedstrijd om 21:00 uur. Tot dit tijdstip kunnen voetbalgokkers hun voorspellingen droppen bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal. Na dit tijdstip kan er nog live gewed worden op de bekerwedstrijd PSV – FC Twente. De odds bij live betting worden door de bookmakers bekend gemaakt als de wedstrijd in Eindhoven begint.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.