Home Verdubbel de inleg in Champions League voorronde Servette FC – KRC Genk

Verdubbel de inleg in Champions League voorronde Servette FC – KRC Genk

In de tweede speelronde van de UEFA Champions League gaan Servette FC en KRC Genk uitvechten welke ploeg er doorstroomd naar de laatste voorronde van het toernooi. De bookmakers wijzen geen favoriet aan bij dit duel in Geneve en dus staan de pre-odds gunstig ingeschaald. Verdubbel de inleg bij een correcte voorspelling in Champions League voorronde Servette FC – KRC Genk via Wedden op Voetbal!

Statistieken

Er worden drie voorronden van de UEFA Champions League afgewerkt voordat de groepsfase begint. De ploegen die alle voorronden overleven gaan mee in de loting voor de groepsfase. Die loting zal op 7 augustus plaatsvinden.

Het Belgische KRC Genk deed in seizoen 2019-2020 voor het laatste mee in de groepsfase van de Champions League. De Genkies wisten de poulefase met Liverpool, Napoli en RB Salzburg niet te overleven. Het Zwitserse Servette nam in seizoen 1999-2000 voor de laatst deel aan de Champions League.

René Weiler: “Ons best doen tegen Genk”

Servette FC trainer René Weiler kent KRC Genk van zijn tijd als coach bij RSC Anderlecht in het seizoen 2016/2017. De Zwitserse trainer weet dus waar het dinsdag mee te maken krijgt. “Aanstaande dinsdag komt Genk en we zijn elkaars concurrenten. We zullen ons best doen om de best mogelijke resultaten te behalen.”

Wouter Vrancken: “Het belangrijkste is nu de wedstrijd op 25 juli”

Bij KRC Genk maakt trainer Wouter Vrancken zijn team gereed om naar Geneve te gaan voor de heenwedstrijd tegen Servette. “De jongens zijn heel leergierig. Er zijn dingen die beter moeten – zeker en vast – maar daar zijn redenen voor. Het belangrijkste is nu de wedstrijd op 25 juli. We staan er goed voor, zolang er niemand vertrekt.”

Head 2 Head

Er zijn nog geen ontmoetingen geweest tussen Servette FC en KRC Genk. De ploegen ontmoeten elkaar dinsdag voor het eerst. Trainer Weiler heeft met RSC Anderlecht weleens tegen de Genkies gespeeld en heeft dus zelf al wel wat ervaring met de bezoekers uit Genk.

Sterspelers en sterkhouders

Het Zwitserse Servette werd vorig seizoen tweede in de Super League. Servette speler Chris Bedia. De Italiaan was alleen al in de competitie goed voor twaalf goals en 3 assist. Bedia is ook dinsdag weer inzetbaar tegen Genk.

Ook KRC Genk werd vorig seizoen tweede in eigen competitie. De Belgische ploeg streed tot het einde van het seizoen mee om kampioenschap, maar zag de titel toch naar Royal Antwerp gaan. Vorig seizoen maakte Mark McKenzie de meeste goals voor de club in de Champions League play-offs. De Amerikaanse verdediger is er dinsdag ook weer bij.

Quoteringen

Bij de online bookmakers schalen ze de quoteringen gelijkwaardig in. De hoogste odds zijn te verdienen bij een gelijkspel. Mochten de teams de punten delen in Geneve, dan kan er bij de bookmakers een beloning van 3.55 keer het speelbedrag gewonnen worden.

Inzetten op een overwinning van Servette? De maximale bookmakersuitkering bij een overwinning van de Zwitserse ploeg staat op maximaal 2.90 keer het speelbedrag ingedeeld.

Winnen de Genkies in Stadion de Genève dan scoren voetbalgokkers die dit vooraf in het 1×2 spelsysteem hadden ingevuld tot 2.30 keer de inleg terug.

Datum en tijdstip Servette FC – KRC Genk

De tweede voorronde van de UEFA Champions League Servette FC – KRC Genk staat gepland op dinsdag 25 juli. In het Stadion de Genève zal om 20:30 uur worden afgetrapt. Er kan ook totdat tijdstip in de pre-fase worden gewed op dit duel. Als de bal eenmaal rolt, schakelen de bookmakers over naar live betting odds. Meespelen? Bekijk dan snel de actuele odds op Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.