Home Verdubbel de inleg bij een correcte voorspelling op Ajax – Feyenoord

Verdubbel de inleg bij een correcte voorspelling op Ajax – Feyenoord

Op zondag 24 september staat een voortreffelijk duel op het programma van de Eredivisie. In de Johan Cruijff Arena strijden Ajax Amsterdam en Feyenoord Rotterdam om de drie punten in speelronde zes van de Nederlandse competitie. Bookmakers hebben heel wat mooie deals klaarstaan voor voetbalgokkers die willen wedden op de Klassieker. Verdubbel de inleg bij een correcte voorspelling op Ajax – Feyenoord via Wedden op Voetbal!

Maurice Steijn: “Wedstrijd Feyenoord is nu de belangrijkste”

Ajax-trainer Maurice Steijn is hoopvol over de kansen voor zijn ploeg dat zondag tegen Feyenoord speelt. “De wedstrijd van zondag tegen Feyenoord is nu de belangrijkste in mijn optiek, daarna zien we weer verder. Zo moeten we er ook naar kijken. We gaan geen mensen sparen, daarvoor zijn we niet in de positie. Ook de in de Klassieker starten we met de sterkste elf”, zegt trainer Steijn.

Arne Slot: “Met goed gevoel naar Ajax”

Feyenoord-trainer Arne Slot maakt zijn team gereed voor de Klassieker in Amsterdam. “We gaan met een goed gevoel naar Ajax. Het is volgens mij niet zo gebruikelijk dat Feyenoord een Champions League duel wint. Dat is dinsdag wel gebeurt. We waren zelfs kritisch dat de uitslag hoger uit had kunnen vallen. Nou, als je over dat soort dingen praat dan zijn wij duidelijk op de goede weg en kunnen we met een gerust hart de Klassieker tegen Ajax ingaan”, aldus trainer Slot.

Head 2 Head

In de Johan Cruijff Arena werd de laatste Klassieker op 19 maart dit jaar gespeeld. In Amsterdam wist Feyenoord de Ajacieden te verslaan en won met 2-3. De Mexicaan Santiago Tomas Gimenez wist al na vijf minuten speeltijd te scoren voor de Rotterdamse ploeg. Ajax liet het daar niet bij en scoorde voor de rust nog tweemaal. Na de thee wisten de Rotterdammers nog tweemaal tot scoren te komen en keerden terug met drie punten op zak.

Een jaar eerder waren de rollen omgedraaid. Ajax wist op 20 maart 2022 voor eigen publiek met 3-2 te zegevieren van hun rivaal uit Rotterdam. Ook toen kwamen de Rotterdammers op voorsprong, maar wisten de Ajacieden de schade snel te herstellen. Bij rust was het 1-2, maar na de thee wist Ajax de wedstrijd naar zich toe te trekken en won van de bezoekers uit Rotterdam-Zuid!

Voorspellingen Ajax – Feyenoord

Wie nu al wil wedden op de Klassieker vindt de hoge pre-odds bij de bookmakers op Wedden op Voetbal. Bij een correcte voorspelling in het 1×2 spelsysteem wordt de inleg al ruim verdubbeld door de bookmakerskantoren op Wedden op Voetbal. De hoogste pre-odds keren de bookmakers uit bij een gelijkspel. Bij een puntendeling kunnen de odds oplopen tot wel 3.75 keer het speelbedrag.

Bij een zege van Feyenoord staan de quoteringen in het 1×2 spelsysteem op maximaal 2.40 keer het speelbedrag genoteerd.

Verwacht je Ajax wint, dan kunnen de beloningen nog iets hoger uitpakken. Bookmakers keren tot 2.70 keer de inleg uit als de Ajacieden voor eigen publiek hun grootste rivaal weten te verslaan.

Datum en tijdstip Ajax – Feyenoord

Wedden op Ajax – Feyenoord kan tot zondag 24 september. De Klassieker begint om 14:30 uur en wordt gehouden in de Johan Cruijff Arena. Er zullen nog altijd geen Feyenoord-supporters aanwezig zijn als de aartsrivalen strijden om de drie punten die er te scoren zijn in speelronde zes van de Eredivisie. Wedden op Ajax – Feyenoord kan al wel.

Vergelijk de bookmakers met elkaar op Wedden op Voetbal.nl. De wedkantoren bieden naast de odds in het 1×2 spelsysteem nog meer speltypen aan om de Klassieker te voorspellen. Welke speltype ga jij hanteren als Ajax en Feyenoord elkaar treffen in de hoofdstad van Nederland? Speel mee en win je deal door te Wedden op Voetbal.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.