Home UEFA Champions League kraker Feyenoord – Atletico Madrid

UEFA Champions League kraker Feyenoord – Atletico Madrid

Dinsdagavond wordt de UEFA Champions League kraker Feyenoord – Atletico Madrid gespeeld. Beide ploegen zullen in Rotterdam proberen kwalificatie voor de knock-outfase af te dwingen. Winst betekent voor allebei dat ze daarin een grote stap zetten. Speel mee met Feyenoord Rotterdam – Atletico Madrid en pak de beste UEFA Champions League odds via Wedden op Voetbal.nl. 

Arne Slot (trainer Feyenoord): “Dit is een finale en een examen”

“Zij hebben het over een finale, alweer. Dat is ook zo, want zo benaderen wij het ook. Als een examen. De uitwedstrijd was nog een tentamen, maar nu moeten we laten zien wat we daar geleerd hebben. Zeker in de Champions League moet je de kans op een resultaat pakken als je die krijgt. En dat hebben we niet gedaan. We deden veel goed, maar daar heb je niet zoveel aan. Dinsdag pakken we die kans hopelijk wel.”

Diego Simeone (trainer Atletico): “Ik hou ervan hoe Feyenoord speelt”

“Ik hou ervan hoe Feyenoord speelt. Ze doen dat met veel dynamiek, op een manier waarin je de hand herkent van de hun trainer. Simeone kijkt voor de rest vooral naar zijn eigen elftal en let daarbij niet al te veel op de bespiegelingen door Arne Slot of van Feyenoord. Dat de trainer van Feyenoord zegt dat zij hun beste wedstrijd van het seizoen moeten spelen om van ons te kunnen winnen? Een vorm van respect? Nee, ik zie dat enkel en alleen als zijn opinie.”

Head to Head

Heel vaak speelden Feyenoord en Atletico nog niet tegen elkaar. Sterker nog: er werd tot nu toe slechts één officiele onderlinge wedstrijd gespeeld. En deze vond pas vorige maand plaats. Op 16 oktober reisde Feyenoord namelijk af naar het Wanda Metropolitana stadion in Madrid.

Daar leek iets heel moois te ontstaan, toen Feyenoord al na zeven minuten op 0-1 kwam door een own goal van Atletico. Die fout werd snel hersteld door Morata: 1-1. Maar Feyenoord gaf niet af en kwam weer op voorsprong. David Hancko maakte 1-2. Vlak voor de thee gaf superster Antoine Griezmann de Spanjaarden weer hoop door 2-2 te maken. Toen Morata in de tweede helft de 3-2 maakte was het Rotterdamse verzet gebroken.

Odds Feyenoord – Atletico Madrid

Inzetten op deze kraker loont altijd! Er wordt in het 1×2 spelsysteem namelijk altijd ruimschoots het dubbele van de inlegwaarde uitbetaald. Bij een gelijkspel stijgen de pre-wedstrijd quoteringen zelfs naar 3,60 keer het ingelegde speelbedrag. Daarmee is dit ook gelijk de hoogste quotering!

Bij een overwinning van Feyenoord is het echter ook nog altijd lekker scoren als winnende Voetbalgokker. Een voorspelling in de pre-fase via het reguliere 1×2 spelsysteem komt dan maximaal uit op x2,80 keer het ingelegde gokbedrag.

Gaan de drie punten (in de zak) mee naar Spanje? Dan is Atletico zo goed als zeker geplaatst voor de knock-outfase en kunnen punters die dit goed voorspelde kerstinkopen gaan doen dankzij een fraaie 2,75 keer de inlegwaarde winstbonus van de weddenschap bij de online bookmakers!

Speltype en tijdstip Feyenoord – Atletico Madrid

Bij deze wedstrijd is het spelen via de correcte score combinatie ook heel interessant. Door op meerdere uitslagen te wedden vergroot je de winstkansen. De odds liggen over het algemeen wel wat lager. Maar zet je slim in, dan pak je zelfs nog hogere odds dan in het 1×2 systeem. Zo wordt er bij een 1-0, 2-0 of 3-0 eindstand tot maximaal 5,00 de inlegwaarde uitbetaald! En bij 4-0, 5-0 of 6-0 winst voor Feyenoord zelfs tot 60,00 keer!

Bij alle spelopties is het aftrap het moment waarop de weddenschap geplaatst moet zijn. Alleen live gokken kan nog nadat de wedstrijd al begonnen is. Meespelen tegen de pre-wedstrijd quoteringen? Zet dan in vóór dinsdag 28 november 21:00 uur, want dan begint in De Kuip de UEFA Champions League kraker Feyenoord – Atletico Madrid!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.