Home Trekt Feyenoord zegereeks door naar duel Go Ahead Eagles?

Trekt Feyenoord zegereeks door naar duel Go Ahead Eagles?

Op zaterdag 30 september speelt Feyenoord Rotterdam in De Kuip tegen Go Ahead Eagles. De Rotterdamse formatie heeft de smaak van het winnen te pakken nu ook de Klassieker zonder tegengoals werd gewonnen. Trekt Feyenoord zegereeks door naar duel Go Ahead Eagles die deze week al verloren bij PSV in Eindhoven. Speel mee en win via Wedden op de Voetbal de beste odds en deals. 

Arne Slot: “Er zal een geweldige sfeer zijn tegen Go Ahead”

Feyenoord-trainer Arne Slot wil eerst de focus leggen op de wedstrijd van zaterdag tegen Go Ahead Eagles. “We hebben gewoon getraind. En beelden gekeken om ons optimaal voor te bereiden. Er zal ongetwijfeld weer een geweldige sfeer zijn in De Kuip”, aldus trainer Slot.

René Hake: “Een resultaat halen bij Feyenoord staat voorop”

Go Ahead Eagles speelt binnen een week tegen PSV in Eindhoven en uit bij Feyenoord in Rotterdam. Een pittig schema voor Go Ahead Eagles trainer René Hake en zijn team. “Een resultaat halen bij Feyenoord staat voorop. Het gaat erom hoe wij daar willen spelen en dat zo goed mogelijk uitvoeren. En ik denk dat, als je dat goed doet, dat je er ook van kunt genieten”, zegt de trainer van Go Ahead Eagles.

Head 2 Head

Feyenoord en Go Ahead Eagles speelden op 14 mei dit jaar voor de laatste keer tegen elkaar. Dit duel staat bij beide teams nog in het geheugen gegrift, want het betrof de kampioenswedstrijd van de Rotterdammers. Er moest gewonnen worden om de schaal officieel in handen te krijgen deed Feyenoord glansrijk door met 3-0 van de bezoekers uit Deventer te winnen.

Dat Go Ahead Eagles nog eens kwam winnen in de Rotterdamse Kuip is nog niet eens zo lang geleden. Op 19 april 2015 won de Overijsselse formatie met 0-1 in de havenstad. De man die de ploeg uit Deventer drie punten bezorgden was Jules Reimerink die nu voor het Duitse Bersenbruck uitkomt.

Voorspellingen Feyenoord – Go Ahead Eagles

Bij de online bookmakers op Wedden op Voetbal staan de quoteringen bij dit duel het hoogst bij een zege van Go Ahead Eagles. Boekt de ploeg van trainer Hake drie punten een driepunter vanuit Rotterdam, dan kan er tot wel 17.00 keer de inleg gescoord worden bij een correcte voorspelling op winst van de club uit Overijssel.

Dan de pre-odds bij een gelijkspel. Als Feyenoord en Go Ahead Eagles aan elkaar gewaagd zijn in De Kuip, dan kunnen voetbalgokkers tot 7.00 keer de inleg scoren. Er dient dan voorafgaand aan het duel een weddenschap geplaats te zijn op een puntendeling in De Kuip.

Trekt Feyenoord de zegereeks door en wint het ook van de Overijsselse ploeg? Dan staan er in het 1×2 spelsysteem quoteringen klaar die oplopen tot maximaal 1.17 keer het speelbedrag.

Datum en tijdstip

Op Wedden op Voetbal zijn de Nederlandse bookmakers zoals Unibet, Bet365 en Circus duidelijk met elkaar te vergelijken. Ontdek welke speltypen en pre-odds de wedkantoren voor je in petto hebben. Lees voordat er een voorspelling gedaan wordt de voorwaarden goed door zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Meespelen kan totdat de wedstrijd begint. Daarna is het mogelijk om de wedstrijd live te voorspellen.

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – Go Ahead Eagles staat gepland op zaterdag 3 september en begint om 16:30 uur in De Kuip te Rotterdam. Wint Feyenoord ook van de ploeg uit Deventer of breekt de ploeg van trainer Hake de lange ongeslagen reeks van de Rotterdammers? Voorspel en win via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.