Home Torenhoge bookmakers odds bij Vietnam – Nederland WK 2023 voor vrouwen

Torenhoge bookmakers odds bij Vietnam – Nederland WK 2023 voor vrouwen

Op het WK 2023 voor vrouwen spelen onze Oranje Leeuwinnen aanstaande dinsdag de laatste poulewedstrijd. De Nederlandse vrouwen treffen Vietnam in dit laatste groepsduel. Voor de Vietnamese damesploeg maakt het niet meer uit of de wedstrijd gewonnen of verloren gaat. Vietnam is al uitgeschakeld. De Leeuwinnen gaan voor groepswinst en dan moet er veel gescoord worden tegen de Vietnamezen. Scoor torenhoge bookmakers odds bij Vietnam – Nederland via Wedden op Voetbal!

Statistieken

In Groep E van het WK 2023 hebben de USA en Nederland beide vier punten bij elkaar geraapt. De Amerikaanse dames staan eerste door een beter doelsaldo dan Nederland. Op de derde plaats staat Portugal met drie punten. Mochten de Portugezen dinsdag winnen van de USA, dan kunnen zij het de Leeuwinnen nog moeilijk gaan maken. Om eerste te worden in de poule moet het Nederlands damesteam winnen van Vietnam dat met nul punten op de vierde plaats staat.

Mai Duc Chung: “Tegen Nederland spelen om de eer”

De Vietnamese bondscoach Mai Duc Chung moet zijn team snel gereed krijgen voor de laatste WK-wedstrijd tegen Nederland. “De Vietnamese vrouwen weten wat ons niveau is. Het is dinsdag alleen spelen om de eer. We hebben maar kort de team om te herstellen voor de wedstrijd tegen Nederland.”

Andries Jonker: “Wij onderschatten Vietnam niet”

Bondscoach Andries Jonker waakt voor onderschatting tegen Vietnam. “Wij onderschatten Vietnam op geen enkele wijze. We willen groepswinnaar worden en dat betekent dat we zo veel mogelijk goals moeten maken tegen Vietnam.”

Head 2 Head

Het Vietnamese damesvoetbalteam speelt voor het eerst een WK mee. De ervaren Leeuwinnen spelen dan ook voor het eerst tegen Vietnam. Ook een oefenduel tegen het Aziatische vrouwenteam is er tot nu toe nooit geweest.

Oranje Leeuwinnen

Op het WK in Nieuw-Zeeland en Australië wisten de Nederlandse dames nog maar tweemaal tot scoren te komen. In de eerste wedstrijd tegen Portugal was Stefanie van der Gragt de speelster die de Leeuwinnen naar de eerste WK-zege wist te schoppen. In het duel tegen de USA wist Jill Roord de netten van het doel al snel te vinden. De Leeuwin scoorde in de zeventiende minuut al tegen de topfavoriet.

Het is nog de vraag of Stefanie van der Gragt en dinsdag weer bij zal zijn. Net als Victoria Pelova en Lineth Beerensteyn zal de verdedigster een gepast trainingsschema afwerken in verband met ziekte.

Quoteringen Vietnam – Nederland

De quoteringen zijn om te smullen bij dit laatste pouleduel van de Leeuwinnen. De hoogste pre-odds die de bookmakers op Wedden op Voetbal uitkeren, staan ingedeeld bij een zege van Vietnam. Als de Vietnamese damesploeg winst van Nederland, keren de betere wedkantoren tot 34.00 keer het speelbedrag uit.

Gaan de Leeuwinnen de punten delen met Vietnam, dan kan het maar zo zijn dat ook voor Nederland het WK in Nieuw-Zeeland en Australië erop zit. Dat zal een diepe teleurstelling zijn voor de Oranje-damesfans, maar voetbalgokkers die op een gelijkspel hebben ingezet kunnen tot 19.00 keer het speelbedrag teruggestort krijgen.

Bij een overwinning van de Leeuwinnen schalen de bookmakers de pre-odds in op maximaal 1.03 keer het speelbedrag. Check de pre-odds in het 1×2 spelsysteem en de overige speltypen via Wedden op Voetbal.

Datum en tijdstip Vietnam – Nederland

De laatste poulewedstrijd van de Leeuwinnen Vietnam – Nederland wordt gespeeld op dinsdag 1 augustus. Het duel in het Forsyth Barr Stadium te Dunedin begint om 09:00 uur (Nederlandse tijd). Speel mee via Wedden op Voetbal en scoor die torenhoge pre-odd bij een correcte voorspelling op de eerste wedstrijd ooit van de Nederlandse voetbalvrouwen tegen de Vietnamese dames.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.