Home Top quoteringen bij EK kwalificatieduel Nederland – Frankrijk

Top quoteringen bij EK kwalificatieduel Nederland – Frankrijk

Deze week staan er weer een tal van mooie EK kwalificatiewedstrijden op het programma. In de Johan Cruijff Arena speelt het Nederlands elftal aanstaande vrijdag tegen Frankrijk. Een pittige wedstrijd voor bondscoach Ronald Koeman en zijn team dat gewonnen moet worden om kans te maken op een ticket naar EURO 2024 dat volgend jaar in Duitsland gehouden zal zijn. Gaat Oranje winnen van het sterke Franse elftal? Vergelijk de bookmakers op Wedden op Voetbal en speel mee op je eigen manier. 

Ronald Koeman: “De Fransen spelen compact en zijn op de counter levensgevaarlijk”

Het Nederlands elftal maakt zich gereed voor de komst van het Franse team. Bondscoach Ronald Koeman weet wat Oranje kan verwachten in de Amsterdam Arena. “Frankrijk heeft een elftal met geweldige, individuele kwaliteiten. We hebben in de Nations League tegen ze gespeeld en beide keren laten zien dat we ze kunnen verslaan. We weten waar de kracht ligt van de Fransen. De Fransen spelen compact en zijn op de counter levensgevaarlijk, met hele goede spelers aan de bal. Kylian Mbappé voorop. Hij s geweldig en kan in zijn eentje een wedstrijd beslissen.”

Didier Deschamps: “Nederland heeft hetzelfde doel als wij”

Het Franse team kan zich in Amsterdam verzekeren van een ticket naar het EK 2024 in Duitsland. Het doel van bondscoach Didier Deschamps is duidelijk, maar niet gemakkelijk volgens de Franse keuzeheer. “Het is een groep met veel landen die aan elkaar gewaagd zijn, een sterke groep met Nederland als grootste concurrent. Uiteraard heeft Nederland vrijdag hetzelfde doel om ook drie punten aan het scorebord toe te kunnen voegen. Dit zou ons in staat stellen om onze kwalificatie veilig te stellen voordat we de laatste twee wedstrijden in november spelen.”

Head 2 Head

Nederland speelde op 24 maart dit jaar nog tegen Frankrijk. Het team van bondscoach Koeman speelde uit in Parijs. De ploeg van bondscoach Koeman verloor die wedstrijd met maar liefst 4-0 van Les Bleus. De Fransen waren dus vele malen sterker dan Oranje, maar dat is lang niet altijd zo geweest.

In de UEFA Nations League 2018 speelde het Nederlands elftal voor de laatste keer in eigen land tegen Frankrijk. De ploeg van bondscoach Koeman won toen in De Kuip met 2-0 van Frankrijk. Georginio Wijnaldum en Memphis Depay scoorden namens Nederland. De uitwedstrijd in de poulefase van de Nations League ging toen wel verloren. In Parijs werd het 2-1.

Odds Nederland – Frankrijk

De bookmakers schroeven de quoteringen in het 1×2 spelsysteem het hoogst op bij een gelijkspel. Als Nederland en Frankrijk de punten met elkaar delen in de Johan Cruijff Arena keren de bookmakers tot maximaal 3.40 keer de inleg uit. Voetbalgokkers kunnen dus een hoge beloning tegemoet zien als de landenteams de punten met elkaar gaan delen.

Bij een zege van het Nederlands elftal staan de quoteringen op maximaal 2.90 keer het speelbedrag ingeschaald. Daarmee keren de bookmakers een iets hogere quotering uit dan bij winst van het Franse elftal.

Mocht Les Bleus drie punten pakken in de Johan Cruijff Arena, dan keren de Nederlandse bookmakers tot 2.30 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die vooraf hadden voorspeld dat Frankrijk komt winnen in de Amsterdam Arena.

Datum en tijdstip Nederland – Frankrijk

De EK kwalificatie wedstrijd Nederland – Frankrijk wordt gespeeld op vrijdag 13 oktober. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om 20:45 uur. Tot dit tijdstip kunnen voetbalgokkers wedden in de pre-fase. Is de wedstrijd begonnen, dan kan er via de bookmakers op Wedden op Voetbal live gespeeld worden op Nederland – Frankrijk. De live betting odds worden bekend gemaakt als de wedstrijd begint. Speel mee op je eigen manier, ontdek de beste bookmakers en voorspel Nederland – Frankrijk via Wedden op Voetbal.nl!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.