Home Top odds bij Bundeliga kraker Bayer Leverkusen – Bayern München

Top odds bij Bundeliga kraker Bayer Leverkusen – Bayern München

In de Duitse Bundeliga nemen de twee topploegen van dit moment het tegen elkaar op. Koploper Bayer Leverkusen en nummer twee Bayern München treffen elkaar in de BayArena te Leverkusen. De winnaar is de koploper van de Duitse competitie. Vind de top odds bij deze Bundeliga kraker Bayer Leverkusen – Bayern München via Wedden op Voetbal.nl!

Xabi Alonso (trainer Leverkusen): “Wedstrijd Bayern München grote uitdaging”

Bij de ploeg in Leverkusen spelen de Nederlandse verdedigers Jeremie Frimpong en Timothy Fosu-Mensah. Trainer Xabi Alonso wil zaterdag winnen van Bayern München. “Het is een topwedstrijd voor ons. De wedstrijd tegen Bayern München zal een grote uitdaging voor ons worden. We zijn gemotiveerd en willen winnen!”, zegt trainer Alonso.

Thomas Tuchel (trainer Bayern München): “We moeten in topvorm zijn”

Bij Bayern München is Matthijs de Ligt van grote waarde bij de ploeg. Coach Thomas Tuchel hoopt op een zege van zijn ploeg. “We moeten zaterdag in topvorm zijn om Bayer Leverkusen in te halen, daarom moeten we ons huiswerk goed doen. De situatie is heel duidelijk, wij hebben alles te verliezen, zij hebben alles te winnen”, zegt de trainer van Bayern München.

Head 2 Head

De laatste ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Bayern München dateert op 15 september vorig jaar. Op die dag werd er een competitiewedstrijd in München gespeeld. De ploegen hielden elkaar toen in evenwicht. In de Allianz Arena werd het 2-2. De laatste wedstrijd in Leverkusen tussen Bayer Leverkusen en Bayern München dateert op 19 maart vorig jaar. Toen won de club in Leverkusen in eigen huis met 2-1 van de ploeg uit München.

Odds

De pre-odds bij deze topwedstrijd tussen de Duitse nummer een en twee lopen lekker op bij de Nederlandse bookmakers. De hoogste beloningen kunnen voetbalgokkers verwachten bij een gelijkspel. De pre-odds stijgen tot maximaal 3.84 keer de inleg bij een gelijkspel tussen Bayer Leverkusen en Bayern München.

Dan de pre-odds bij een overwinning van Bayer Leverkusen staan iets hoger ingedeeld dan bij een zege van Die Rekordmeister. Als de ploeg van Alonso in de BayArena wint van de bezoekers uit München, dan keren de bookmakers tot 2.62 keer de inleg uit.

In het 1×2 spelsysteem staan de odds bij winst van Bayern München op maximaal 2.52 keer het speelbedrag dat wordt gestort bij de bookmakers op winst van verdediger De Ligt en co.

Datum en tijdstip

Wedden op de Bundesliga kraker Bayer Leverkusen – Bayern München kan totdat de wedstrijd begint in de BayArena te Leverkusen. De wedstrijd in speelronde 21 van de Duitse competitie staat gepland op zaterdag 10 februari om 18:30 uur. Wie gaat het duel van zaterdagavond winnen en verovert de eerste plaats van de Duitse competitie?

Bezoek de Nederlandse bookmakers op Wedden op Voetbal.nl en zet in op jouw favoriet bij deze kraker in de Duitse competitie!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.