Home Scoor tot meer dan 6x de inleg bij Eredivisie duel Feyenoord – FC Twente

Scoor tot meer dan 6x de inleg bij Eredivisie duel Feyenoord – FC Twente

Aanstaande zondag treffen Feyenoord en FC Twente elkaar in de Eredivisie. De bookmakers hebben bij deze Eredivisie kraker torenhoge pre-odds klaarstaan. Wie wil scoren tot meer dan zes keer de inleg bij het Eredivisie duel Feyenoord – FC Twente zit goed bij Wedden op Voetbal. Vul een correcte voorspelling in en scoor de hoogst mogelijke odds bij Feyenoord- FC Twente!

Arne Slot: “Twente heeft al jaren een goede ploeg”

Feyenoord-trainer Arne Slot blikt vooruit op de kraker tegen FC Twente. “Het gaat nu om FC Twente en de jongens kijken ook naar de ranglijst. Ze zien ook hoe Twente speelt en hoe goeie ploeg ze hebben. Twente heeft al jaren een goede ploeg. In de manier van druk zetten en de manier van opbouwen zie ik heel veel gelijkenis. Het is hartstikke knap wat Joseph daar voor elkaar krijgt, omdat er een aantal sterkhouders zijn weggegaan voor een x-aantal miljoenen en die zijn niet opnieuw geïnvesteerd”, aldus trainer Slot.

Joseph Oosting: “Feyenoord-uit is een uitdaging voor ons”

FC Twente-trainer Joseph Oosting weet wat het zondag kan aantreffen in De Kuip. “Feyenoord heeft een internationale ploeg, met echt veel kwaliteit. Als je geen druk op ze geeft, kunnen ze wel heel goed voetballen. We hebben bewondering, maar het blijven mensen. We gaan het zien. Iedereen praat over Feyenoord, ze hebben wapens, alles wat voetbal zo mooi maakt hebben ze. Maar dat maakt de uitdaging voor ons om er iets van te maken alleen maar mooier. We gaan er in elk geval alles aan doen en bereiden ons zo optimaal mogelijk voor”, besluit trainer Oosting.

Head 2 Head

Feyenoord en FC Twente troffen elkaar voor de laatste keer op 29 oktober 2023. Toen werd de wedstrijd in Enschede gehouden. In De Grolsch Veste won Twente met 2-1 van de Rotterdamse bezoekers. De vorige wedstrijd in De Kuip tussen de twee teams dateert op 9 oktober 2022. Feyenoord veroverde drie punten door met 2-0 te winnen van FC Twente. De laatste keer dat de Tukkers in Rotterdam-Zuid zegevierden, was op 15 mei 2022. Op die dag pakte FC Twente drie punten door Feyenoord met 1-2 voor eigen publiek te verslaan.

Odds Feyenoord – FC Twente

De bookmakers weten bij elk duel hoge odds in te schalen. De pre-odds bij de wedstrijd Feyenoord – FC Twente zijn wel heel hoog ingeschaald bij een zege van de Tukkers. Als de ploeg van trainer Oosting wint in de havenstad, keren de bookmakers tot 6.62 keer het speelbedrag uit en dat is een torenhoge beloning bij deze kraker in de Eredivisie.

Dan de quoteringen bij een puntendeling in De Kuip. Zijn de twee teams aan elkaar gewaagd in Rotterdam en delen zij de punten? Dan keren de Nederlandse wedkantoren tot 4.77 keer het speelbedrag uit.

Bij een zege van Feyenoord staan de pre-odds in het 1×2 spelsysteem op maximaal 1.44 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers inzetten op winst van de ploeg van trainer Slot.

Datum en tijdstip Feyenoord – FC Twente

Wie in de pre-fase wil wedden op deze Eredivisie kraker van dit weekend in De Kuip kan dat doen tot zondag 28 januari om 14:30 uur. Op dat tijdstip trappen de teams af in De Kuip te Rotterdam en zal na negentig minuten speeltijd bekend worden welke ploeg punten gaat bijboeken aan het totaal of dat de teams de punten moeten delen. Hoe gaat de strijd tussen de nummer twee en drie van de Eredivisie dit weekend verlopen?

Voorspel deze kraker via Wedden op Voetbal en je bent er zeker van dat je speelt via de betrouwbaarste bookmakers van Nederland. Speel veilig en bewust mee en sta volledig achter de weddenschap die je plaatst bij de bookmakers. Zo blijft wedden op Eredivisie voetbal leuk en verantwoord.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.