Home Scoren met de Twentse Tukkers in UEFA Conference League: FC Twente – Hammarby IF

Scoren met de Twentse Tukkers in UEFA Conference League: FC Twente – Hammarby IF

In de tweede voorronde van de Europe Conference League komt FC Twente in actie. De ploeg in Enschede speelt met de nieuwe trainer Joseph Oosting tegen Hammarby IF uit Zweden. Volgende week moeten de Tukkers uitspelen bij de Zweedse ploeg en mochten zij de beste van de twee duels zijn, dan gaat FC Twente door naar de volgende ronde. Scoren met de Tukkers in Conference League voorronde FC Twente – Hammarby IF? Check de bookmaker odds via Wedden op Voetbal

Statistieken FC Twente – Hammarby IF

Voor FC Twente was het vorige Conference League seizoen snel voorbij toen het tegen Fiorentina speelde. De Tukkers verloren dat kwalificatiefuel van het Italiaanse Fiorentina. De Serie A club zou uiteindelijk zelfs de finale halen van dat toernooi.

Voor Hammarby IF zou dit de eerste keer kunnen zijn dat het de groepsfase van het toernooi wint. Vorig jaar kwam de Zweedse ploeg niet in aanmerking voor de voorronden. Een jaar eerder strandde de Zweedse ploeg in de tweede voorronde.

Joseph Oosting: “Ik kijk uit naar Hammarby”

De nieuwe FC Twente trainer Joseph Oosting blikt vooruit naar de wedstrijd tegen het nog onbekende Hammarby. “Door die vroege wedstrijd tegen Hammarby proberen we de grens op te zoeken van wat kan. Het piept en kraakt in de goede zin van het woord. Het is constant balanceren en hopen dat we fit blijven. Fysiek zal het pittig worden, maar voetbaltechnisch en tactisch kijk ik naar de Europese wedstrijden uit.”

Marti Cifuentes: “Vertrouwen dat we goed spelen tegen FC Twente”

Ook Hammarby trainer Marti Cifuentes is er klaar voor om de Tukkers te ontmoeten. “We hebben de afgelopen tweeënhalve week, toen de zomerstop voorbij was, goed gewerkt. Nu kregen we positieve signalen in de wedstrijd tegen FC Twente, maar we zijn nog steeds bezig om beter te worden. We zijn goed op weg, maar we zijn er nog niet. We hebben nog wat verbeterpunten, maar ik heb er vertrouwen in dat we donderdag een goede wedstrijd zullen spelen tegen FC Twente.”

Head 2 Head

De twee teams ontmoeten elkaar voor het eerst in een Europees toernooi. Voor zover bekend is speelden FC Twente ook nooit een oefenduel tegen de Zweedse club. De wedstrijd van donderdag in de Grolsch Veste is er dus één die de geschiedenisboeken van de club in Enschede in gaat.

Spelers FC Twente – Hammarby

Bij FC Twente is Davy Propper weer inzetbaar. De verdediger herstelde deze zomer van een polsblessure. Bij de Tukkers is de lappenmand leeg en heeft trainer Oosting een fitte selectie aan de aftrap staan tegen Hammarby.

Hammarby-trainer Cifuentes heeft nog wel wat te sleutelen aan zijn selectie tegen FC Twente. De trainer kan geen beroep doen op verdediger Anton Kralj. Ook de middenvelders Abdelrahman Boudah en August Mikkelsen zijn door blessuren niet inzetbaar.

Quoteringen

Bij de Nederlandse bookmakers kunnen de hoogste quoteringen bij dit duel gescoord worden bij winst van Hammarby. Als de Zweedse ploeg wint in Enschede, kan dat voetbalgokkers tot 9.50 keer het speelbedrag opleveren.

Bij een gelijkspel lopen de odds op tot maximaal 5.40 keer het speelbedrag als de Tukkers de punten delen met de Scandinavische ploeg.

Mocht het team van trainer Oosting voor eigen publiek zegevieren, dan gaan de bookmakers niet verder dan een quotering van 1.30 keer de inleg uitkeren. Check alle pre-odds in het 1×2 spelsysteem en overige speltypen via Wedden op Voetbal.nl!

Datum en tijdstip FC Twente – Hammarby IF

De UEFA Europe Conference League voorronde FC Twente – Hammarby IF wordt op donderdag 27 juli gespeeld. Het duel begint om 20:00 uur in De Grolsch Veste te Enschede. Winnen de Tukkers of is de Zweedse ploeg FC Twente te slim af? Vergelijk de beste bookmakers met elkaar en scoor de via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.