Home Scoren in de UEFA Champions League met Sturm Graz – PSV Eindhoven

Scoren in de UEFA Champions League met Sturm Graz – PSV Eindhoven

Op dinsdag 15 augustus kan PSV Eindhoven zich verzekeren van Europees voetbal. Of dat in de UEFA Champions League zal zijn of in de UEFA Europa League is afwachten. Dit hangt af van het resultaat in de return tegen Sturm Graz. Vorige week won PSV in het Philips Stadion al met 4-1 van de Oostenrijkse ploeg, maar zolang de return nog niet gespeeld is, kan het nog alle kanten op. Scoren in de Champions League met Sturm Graz – PSV Eindhoven? Vergelijk dan de odds bij de Nederlandse bookmakers via Wedden op Voetbal.

Statistieken

Met de 4-1 overwinning in het Philips Stadion heeft PSV een prima resultaat geboekt met oog op de return bij Sturm Graz. De ploeg van trainer Peter Bosz speelt aanstaande dinsdag in Graz tegen de Oostenrijkse tegenstander. Mocht PSV winnen of een gelijk spelen, dan zijn de Eindhovenaren door naar de play-offs van de UEFA Champions League. Daarin zal FC Rangers of Servette FC de tegenstander zijn. Beide teams speelden vorige week al in Schotland. Rangers won met 2-1 en heeft dus een lichte voorsprong op de return in het Zwitserse Geneve.

Christian Ilzer: “Er is nog hoop”

“PSV was de sterkste tegenstander in mijn vier jaar als trainer bij deze club. We maakten geen schijn van kans en verloren alle vertrouwen in ons spel. Nu is het tijd om lessen te trekken uit deze avond. Er is nog hoop, maar het wordt heel moeilijk.”

Peter Bosz: “Het is nog niet gedaan”

“Ik ben blij dat we de thuiswedstrijd met 4-1 gewonnen hebben, maar ik verwacht meer van dit elftal. Wil je succesvol zijn, dan moeten we die lat hoger leggen. Ik neem geen genoegen met middelmaat. Het is dan ook zeker nog niet gedaan.”

Head 2 Head

Het is niet de eerste keer dat PSV de trip naar Sturm Graz maakt. Twee jaar geleden speelde PSV in de groepsfase van de Europe League tegen de Oostenrijkse club. Toen wist PSV tweemaal te winnen van Sturm. De heenwedstrijd was toen in Graz en werd met 1-4 gewonnen door PSV. De terugwedstrijd in Eindhoven werd een 2-0 overwinning van de Eindhovense ploeg. Beide teams overleefden de groepsfase toen niet. PSV werd derde en ging naar de knock-outs van de Conference League. Sturm Graz werd vierde en Europees voetbal was dat seizoen voorbij voor de Oostenrijkse club.

Spelers en sterkhouders

Twee jaar geleden scoorden Ibrahim Sagaré, Eran Zahavi, Philipp Max en Yorbe Vertessen in Graz tegen Sturm. De spelers Sangaré en Vertesse zullen ook dit keer weer meereizen naar het Oostenrijkse team. Het doelpunt dat toen door de Oostenrijkse club gemaakt werd, kwam van Jon Gorenc Stankovic. De middenvelder speelt nog altijd bij Sturm Graz en wist afgelopen dinsdag weer te scoren tegen PSV. Het jonge talent Isaac Babadi maakte het eerste doelpunt van de wedstrijd gevolgd door twee treffers van Luuk de Jong. Het laatste doelpunt van de wedstrijd kwam van Sangaré.

Quoteringen Sturm Graz – PSV Eindhoven

De Nederlandse bookmakers staan te popelen op de ontknoping van de wedstrijden in de derde voorronde van de Champions League. Bij de wedstrijd Sturm Graz – PSV staan de hoogste quoteringen bij een gelijkspel ingedeeld. De bookmakers keren tot 3.55 keer de inleg uit als de teams even sterk zijn in de return.

Wint Sturm Graz? Dan keren de Nederlandse bookmakerskantoren tot maximaal 3.15 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die deze voorspelling correct winsten in te vullen.

Gaat PSV winnen in de Merkur-Arena? Dan staan er in het 1×2 spelsysteem pre-odds gereed die oplopen tot maximaal 2.15 keer het speelbedrag dat wordt gestort bij één van de bookies op Wedden op Voetbal.

Datum en tijdstip Sturm Graz – PSV Eindhoven

De return in de Merkur-Arena tussen Sturm Graz en PSV Eindhoven wordt gespeeld op dinsdag 15 augustus. De wedstrijd begint daar om 20:30 uur. Voor dat tijdstip dienen de weddenschappen in de pre-fase geplaatst te zijn. Vergelijk de beste bookmakers met elkaar op Wedden op Voetbal en voorspel of PSV straks de play-offs van de Champions League gaat spelen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.