Home Scoort Mbappé voor Paris St. Germain tegen FC Barcelona in Champions League?

Scoort Mbappé voor Paris St. Germain tegen FC Barcelona in Champions League?

Aanstaande woensdag treffen Paris St. Germain en FC Barcelona elkaar in de kwartfinale van de UEFA Champions League. Bij de Spaanse ploeg speelt Frenkie de Jong tegen de Franse formatie waar Kyllian Mbappé de sterren van de hemel speelt. Scoort Mbappé voor Paris St. Germain tegen FC Barcelona of gaan De Jong en co terug naar Barcelona met een overwinning in Parijs? Voorspel dit Champions League duel via Wedden op Voetbal en scoor de odds!

Luis Enrique (trainer Paris St. Germain): “Het wordt een uitdaging tegen FC Barcelona”

Als ex-trainer van FC Barcelona kent de huidige trainer van Paris Saint Germain, Luis Enrique de Spaanse ploeg maar al te goed.  tegen die de coach goed kent. Trainer Enrique zegt ermee om te kunnen gaan en blikt vooruit. “De Champions League is een doel voor ons”, zegt trainer Enrique. Ambitieus zijn in het leven is een goede zaak. We willen het beste uit het team halen. Het zal tegen FC Barcelona een uitdaging zijn, maar ik ga die graag aan. Het is mijn taak om zowel individueel als collectief het beste uit mijn spelers te halen”, zegt trainer Enrique.

Xavi Hernandez (trainer FC Barcelona): “PSG heeft de grootste kans om door te gaan”

FC Barcelona-trainer Xavi Hernandez wijst de tegenstander in Parijs als favoriet aan. “Ik geef PSG de grootste kans om door te gaan. Wij hebben weliswaar vaker gewonnen, maar hun economische situatie is beduidend beter. Maar we hebben hier samen naar de loting gekeken en de spelers zijn positief en kijken uit naar de wedstrijd. We moeten het op het veld laten zien. Het wordt lastig. PSG is een van de zwaarste tegenstanders die we konden treffen, maar ik heb vertrouwen en ben hoopvol”, besluit trainer Hernandez.

Head 2 Head

In de laatste tien jaar troffen Paris St. Germain en FC Barcelona elkaar acht keer in de Champions League. Van die acht ontmoetingen zegevierde PSG driemaal, ging de winst vier keer naar FC Barcelona en speelden de teams eenmaal gelijk. Het gelijkspel dateert op 10 maart 2021. Op die dag troffen de teams elkaar in de achtste finale van het miljardenbal. Ook toen vond het duel in Parijs plaats en werd het 1-1 in de Franse lichtstad. Het betrof de terugwedstrijd van de achtste finale en PSG stootte door naar de volgende ronde doordat het de heenwedstrijd in Barcelona al had gewonnen met 1-4 van de Catalanen.

Odds Paris St. Germain – FC Barcelona

De bookmakers op Wedden op Voetbal schroeven de pre-odds hoog op bij de kwartfinales van de Champions League. Bij het duel tussen Paris St. Germain – FC Barcelona staan de hoogste beloningen ingeschaald bij een gelijkspel. Als de teams aan elkaar gewaagd zijn in het Parc des Princes, dan keren de bookmakers tot 3.85 keer het speelbedrag uit dat werd gestort op een puntendeling.

Bij een overwinning van FC Barcelona staan de quoteringen niet veel lager ingeschaald, dan bij een gelijkspel het geval is. De maximale beloningen bij een gelijkspel staan op 3.66 keer het speelbedrag ingedeeld.

In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds bij winst van PSG op tot maximaal 1.99 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers inzetten op een zege van sterspeler Mbappé en zijn team. Vergelijk de meest actuele odds en deals via de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal.nl!

Wedden op Voetbal

Wedden op wedstrijden in de UEFA Champions League is niet zonder risico. Een weddenschap kan verloren gaan en dus is een goede voorbereiding van groot belang. Informeer via Wedden op Voetbal de voorwaarden van de Nederlandse bookmakers en ontdek de speltypen met hoogste winstkansen. Speel nooit met te hoge bedragen en stop op tijd.

De kwartfinale Paris Saint Germain – FC Barcelona wordt gespeeld op woensdag 10 april om 21:00 uur in het Parc des Princes te Parijs. Gaat De Jong winnen van de Franse topploeg, of gaat PSG dit seizoen een grote kans maken de finale te halen en schakelt het FC Barcelona uit? Vergelijk, zet in en win bij de beste bookmakers via Wedden op Voetbal!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.