Home Scoor tot x7.00 bij AZ Alkmaar – SK Brann Bergen in play-offs Conference League

Scoor tot x7.00 bij AZ Alkmaar – SK Brann Bergen in play-offs Conference League

Het SK Brann Bergen uit Noorwegen is de tegenstander van AZ Alkmaar in de play-offs van de UEFA Europe Conference League. De Alkmaarse ploeg van trainer Pascal Jansen krijgt aanstaande donderdag bezoek van de club uit Bergen. Zal AZ naar een overwinning grijpen in het AFAS Stadion? Scoor tot x7.00 de inleg bij AZ Alkmaar – SK Brann Bergen in play-offs Conference League via Wedden op Voetbal!

Statistieken AZ Alkmaar – SK Brann Bergen

Het SK Brann Bergen is nog een onbekende club voor AZ Alkmaar. De ploeg uit Noord-Holland heeft nog niet eerder tegen de ploeg uit Noorwegen gespeeld. De thuiswedstrijd van aanstaande donderdag is de eerste ontmoeting met SK Brann.

AZ Alkmaar overleefde de vorige voorronde van ook al een onbekende ploeg. Het Santa Coloma uit Andorra werd tweemaal verslagen met 0-1 en 2-0 en nu treft AZ het SK Brann. De ploeg uit Bergen versloeg ook al een club op weg naar de groepsfase van de Conference League. Het Portugese Arouca werd overmeesterd. De heenwedstrijd ging verloren met 2-1 en de terugwedstrijd werd  met 3-1 wel gewonnen.

Pascal Jansen: “Verrassend dat we SK Brann treffen”

AZ-trainer Pascal Jansen had gerekend op een duel tegen Arouca, maar het werd toch SK Brann. “Vorige week verloren ze van de Portugezen, dus wij hadden op Arouca gerekend, maar Brann heeft dat thuis meer dan recht weten te zetten. We zullen ons nu vooral richten op herstellen van Santa Coloma en RKC Waalwijk. En dan gaan we ons langzaam maar zeker volledig focussen op Brann Bergen.”

Eirik Horneland: “Laatste hindernis voor groepsfase is AZ?”

SK Brann Bergen-trainer Eirik Horneland wil van de laatste horde voor de groepsfase een succes maken. “We zijn nog één horde verwijderd van de groepsfase. De laatste hindernis is AZ uit Nederland. Stonden zij vorig jaar niet in de halve finale?”

Head 2 Head

AZ Alkmaar ontmoet de ploeg uit Bergen het eerst in de clubhistorie, maar bewaart wel herinneringen aan een andere Noorse club. In de achtste finales van de Conference League in seizoen 2021-2022 versloeg het FK Bodo/Glimt de formatie van trainer Jansen. In Alkmaar had AZ al moeite met de club uit Noorwegen (2-2), maar de uitwedstrijd ging zelfs verloren (2-1).

Spelers AZ Alkmaar

Deze zomer maakte de Noorse speler David Moller Wolfe een transfer van SK Brann naar AZ Alkmaar. De Noorse linksback is speelde drie seizoenen bij de club in Bergen en speelt dus aanstaande donderdag tegen zijn oude club.

SK Brann-trainer Horneland kan in Alkmaar niet beschikken over de geblesseerde verdediger Jonas Torsvik, middenvelder Marius Trengereid en aanvaller Ole Blomberg komen door blessureleed niet mee naar Alkmaar. Het drietal spelers waren er in de duels tegen Arouca ook al niet bij.

Voorspellingen AZ Alkmaar – SK Brann Bergen

De pre-odds bij de play-offs van AZ Alkmaar staan hoog ingeschaald. De Nederlandse bookmakers keren tot maximaal 7.00 keer de inleg uit aan voetbalgokkers die vooraf voorspelden dat SK Brann Bergen aanstaande donderdag komt winnen.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen op maximaal 4.15 keer het speelbedrag ingedeeld. Ook bij deze weddenschap kan dus flink gescoord worden.

Een overwinning van AZ Alkmaar is goed voor een maximale bookmakersbeloning van 1.50 keer het speelbedrag! Check de meest actuele pre-odds in het 1×2 spelsysteem en overige speltypen via het Wedden op Voetbal.nl!

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – SK Brann Bergen

De play-offs van de UEFA Conference League AZ Alkmaar – SK Brann Bergen staan gepland op donderdag 24 augustus. In het AFAS Stadion te Alkmaar trappen de teams om 20:45 uur af. Gaat AZ goed uit de startblokken komen en in deze heenwedstrijd zegevieren? Dan kan de return in Bergen een  een gemakkelijke klus gaan worden. Vergelijk de bookmakers met elkaar, zet in en win via Wedden op Voetbal.nl en scoor de beste bookmakerdeals.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.