Home Scoor tot x3.85 bij het Champions League duel FC Astana – Dinamo Tbilisi

Scoor tot x3.85 bij het Champions League duel FC Astana – Dinamo Tbilisi

Deze week staan de eerste voorronden van de UEFA Champions League op het menu. De Nederlandse bookmakers hebben de pre-odds zorgvuldig ingedeeld voor voetbalgokkers die vroeg in het nieuwe voetbalseizoen een bookmakersbeloning willen scoren. Hoge odds zijn onder andere te vinden bij de wedstrijd FC Astana – Dinamo Tibilisi. Scoor tot x3.85 met een correcte voorspelling in het 1×2 spelsysteem en ontdek nog hogere odds in andere spelopties via Wedden op Voetbal

Statistieken

FC Astana en FC Dinamo Tbilisi zijn niet de ploegen die elk seizoen de groepsfase van de UEFA Champions League weten te halen, maar beide clubs strijden de laatste tien jaar vaak mee om de koker in te mogen. De Kazachse en Georgische club werden vorig seizoen kampioen in eigen land en willen de kans grijpen zich te kwalificeren voor de poulefase van het toernooi.

Astana was lange tijd ongeslagen totdat het de halve finale van de beker verloor. Ordabasy was net een maatje te groot voor FC Astana. Dinamo Tbilisi heeft drie wedstrijden achter elkaar gewonnen. De laatste was de Supercup tegen Dinamo Batumi. Het team uit Tbilisi won met 1-2 en kon daarmee de eerste trofee van het seizoen in de prijzenkast zetten.

Grigori Babayan: “Zoveel mogelijk informatie verzamelen van Dinamo Tbilisi”

FC Astana trainer Grigori Babayan zegt het volgende over de wedstrijd tegen Dinamo Tbilis. “Het wordt een interessante wedstrijd. In de eerste plaats voor de fans. We wachten op twee wedstrijden met een serieuze tegenstander en zijn zoveel mogelijk informatie aan het verzamelen. We weten dat de spelers van het Georgische jeugdteam ook in het Dynamo-team spelen. Maar ik kan er nog geen volledige beeld van geven.”

Giorgi Chiabrishvili: “Vol overtuiging het veld op gaan”

Dinamo Tbilisi-trainer Giorgi Chiabrishvili reist met zijn team naar FC Astana in Kazachstan en heeft een goed gevoel over de heenwedstrijd. “FC Astana heeft meer ervaring in Europees voetbal dan wij. De twee wedstrijden tegen Astana zullen beslissen of we een voorronde verder gaan komen. We gaan met veel overtuiging het veld op. We zullen alles geven om als winnaars door te kunnen stromen.”

Head 2 Head

De clubs uit Kazachstan en Georgië hebben nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld en weten nog niet wat hen te wachten staat. Volgende week volgt de return in de Georgische hoofdstad Tbilisi.

Sterkhouders FC Astana en Dinamo Tbilisi

Bij FC Astana maakt Abat Aymbetov dit seizoen de meeste goals voor zijn team. De sterkhouder speelde in de bekerfinale geen volledige wedstrijd mee. Trainer Babayan heeft de 27-jarige aanvaller na vijftig minuten speeltijd gewisseld. Waarschijnlijk om de speler te sparen voor de eerste voorronden van de Champions League.

Bij Dinamo Tbilisi weten de spelers: Imran Oulad Omar en Zoran Marusic vaak tot scoren te komen voor de Georgische club. Omar staat zelfs in de top drie van de topscoorderslijst van de Georgische competitie.

Quoteringen FC Astana – Dinamo Tbilisi

De Nederlandse bookmakers knallen het nieuwe Champions League seizoen af met hoge pre-odds. Bij een zege van Dinamo Tbilisi lopen de odds op tot maximaal 3.85 keer het wedbedrag als de bezoekers uit Georgische hoofdstad komen winnen.

In de pre-fase is een gelijkspel goed voor een maximale bookmakersbeloning van maximaal 3.75 keer het speelbedrag. Vergelijk de odds bij een gelijkspel in het 1×2 spelsysteem nog even na voor de meest actuele odds!

Een zege van de Kazachse ploeg is bij de bookmakers goed voor een maximale quotering van 1.80 keer het speelbedrag dat door voetbalgokkers is gestort bij de Nederlandse bookmakerskantoren op Wedden op Voetbal.

Datum en tijdstip FC Astana – Dinamo Tbilisi

De wedstrijd FC Astana – Dinamo Tbilisi staat gepland op woensdag 12 juli. In de Astana Arena zal de wedstrijd om 16:00 uur (Nederlandse tijd) beginnen. Wedden in de pre-fase kan totdat dit duel in de eerste voorronde van de UEFA Champions League begint. Vergelijk de odds en deals via de bookmakerspagina van Wedden op Voetbal.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.