Home Scoor tot vier keer de inleg bij AZ Alkmaar – Feyenoord

Scoor tot vier keer de inleg bij AZ Alkmaar – Feyenoord

In de Eredivisie ontmoeten AZ Alkmaar en Feyenoord elkaar aanstaande zondag in Alkmaar. De twee teams strijden om de beste plaats in de top vier van de Nederlandse competitie. Feyenoord is de huidige nummer twee en AZ staat op de vierde plaats. De Rotterdammers moeten winnen om koploper PSV bij te houden. AZ wil in eigen AFAS Stadion winnen om directe concurrent Ajax Amsterdam voor te blijven. Scoor tot vier keer de inleg bij een correcte voorspelling op AZ Alkmaar – Feyenoord via Wedden op Voetbal.nl!

Maarten Martens (trainer AZ): “Wedstrijd Feyenoord wordt loodzwaar”

Bij AZ blikt de nieuwe trainer Maarten Martens vooruit naar de wedstrijd tegen Feyenoord. “. Het is wel even zoeken met de nieuwe staf en de jongens, maar het loopt wel meteen goed. We trainen goed en bereiden ons goed voor op de volgende wedstrijd. De wedstrijd tegen Feyenoord wordt een loodzware voor ons, maar we gaan er vol voor”, zegt trainer Martens.

Arne Slot (trainer Feyenoord): “AZ is een ploeg die massaal druk zet”

Feyenoord-trainer Arne Slot speelt aanstaande zondag met Feyenoord bij zijn oude werkgever in Alkmaar. “Speciaal en bijzonder is het zeker als je tegen je oude club speelt, waar je een fantastische tijd hebt gehad. AZ is een ploeg die heel agressief en massaal druk zet dus we zullen op onze hoede moeten zijn. We zijn supergemotiveerd en willen winnen van een sterke tegenstander waar we in het verleden ook vaak verloren hebben. We moeten dus scherp zijn als we zondag tegen AZ zullen spelen”, besluit trainer Slot.

Head 2 Head

AZ Alkmaar en Feyenoord speelden op 16 oktober 2022 voor de laatste keer tegen elkaar in het AFAS Stadion. Op die dag wisten de Rotterdammers te winnen met 1-3. Een wedstrijd eerder in de Noord-Hollandse hoofdstad werd gewonnen door AZ. Op 27 februari 2022 werd het 2-1 in Alkmaar. In februari 2021 slaagde de Alkmaarders erin met 4-2 te zegevieren van de bezoekers uit Rotterdam-Zuid.

De topscoorderslijst van dit seizoen wordt ook door AZ en Feyenoord geleid. Op de eerste plaats staat de Griekse spits van AZ, Vangelis Pavlidis dat twintig keer wist te scoren voor zijn ploeg. De Mexicaanse aanvaller van Feyenoord Santiago Tomas Gimenez staat op de tweede plaats en was goed voor negentien goals.

Odds AZ Alkmaar – Feyenoord

De odds bij de kraker AZ – Feyenoord staan er goed op. De hoogste beloningen die de bookmakers bij deze kraker noteren, staan bij een zege van AZ. Als de Alkmaarders winnen, keren de wedkantoren tot 4.04 keer het speelbedrag uit en dat is ruim vier keer het bedrag dat wordt ingelegd op deze weddenschap.

Bij een gelijkspel in het AFAS Stadion valt er een gelijkwaardige beloning te scoren. De odds staan op maximaal 3.95 keer de inleg ingeschaald bij een gelijkspel tussen AZ en Feyenoord in de kaasstad.

Wint Feyenoord? Dan lopen de odds in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 1.80 keer het speelbedrag. Ook een zege van de Rotterdamse ploeg kan een mooie beloning worden.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – Feyenoord

De Eredivisie kraker AZ Alkmaar – Feyenoord wordt op zondag 4 februari gespeeld in het AFAS Stadion te Alkmaar. Het duel in speelronde twintig van de Eredivisie begint daar om 14:30 uur. Aan het eind van de middag is bekend wat het resultaat van deze kraker is en weten voetbalgokkers of zij een juiste voorspelling wisten te plaatsen op dit topduel.

Denk je de kraker van dit weekend in Alkmaar correct te voorspellen? Ga dan naar de bookmakers op Wedden op Voetbal. Speel bewust en veilig mee door te kiezen voor de Nederlandse wedkantoren met geldige licenties. Ontdek welke bookmaker de beste deals voor je klaar heeft staan bij AZ – Feyenoord en zet in op het beste tijdstip.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.