Home WK 2023: scoor meer dan x5.00 de inleg als Leeuwinnen winnen van USA

WK 2023: scoor meer dan x5.00 de inleg als Leeuwinnen winnen van USA

In het Nieuw-Zeelandse Wellington treffen de Nederlandse voetbaldames aanstaande donderdag de damesploeg uit de USA. Bij winst in deze tweede wedstrijd kunnen de Nederlandse dames leider worden de groepsfase van het toernooi. Dan moet er in  het Sky Stadion wel gewonnen worden van de regerend wereldkampioen uit Amerika. Scoor tot meer dan x5.00 de inleg als Leeuwinnen winnen van USA op WK 2023 via Wedden op Voetbal

Statistieken

Na het spelen van de eerste speelronde van het WK 2023 voor vrouwen staat Nederland op de tweede plaats. De ploeg van bondscoach Andries Jonker boekte drie punten tegen Portugal. De wedstrijd tegen de Portugezen werd met 1-0 gewonnen. Leeuwin Stefanie van der Gragt nam het enige doelpunt voor haar rekening.

De Amerikaanse damesploeg deden het nog iets beter. De ploeg van bondscoach Vlatko Andonovski won de eerste WK wedstrijd met 3-0 van Vietnam en staat op de eerste plaats. Op de laatste twee plaatsen staan Portugal en Vietnam die beide nog geen punt hebben veroverd.

Vlatko Andonovski: “Onze focus gaat naar Nederland”

Het team van bondscoach Vlatko Andonovski maakt zich op voor de wedstrijd tegen Nederland. “Het is altijd geweldig om te winnen, natuurlijk komen we hier om de wedstrijd te winnen. We gaan ons nu  focussen op de volgende wedstrijd en dat zal tegen Nederland zijn.”

Andries Jonker: “Het wordt een uitdaging tegen USA”

Bondscoach Andries Jonker hoopt op een driepunter met zijn Nederlands damesteam. “We werken dankzij de zege op Portugal met een ontspannen houding toe naar het duel tegen de Amerikaanse vrouwen. Als we ons eerste groepsduel niet gewonnen hadden dan was het zware opgave. Nu wordt het een uitdaging.”

Head 2 Head

De Nederlandse voetbaldames hebben het de laatste tien jaar lastig gehad tegen de USA. Van de vijf duels die in de afgelopen tien jaar werden gespeeld werd er geen één gewonnen of eindigde het duel zonder een winnaar. De USA dames wonnen al haar duels van Nederland. De laatste keer wisten de Leeuwinnen bijna te winnen. Op de Olympische Spelen in 2021 werd het na extra tijd 2-2 tegen de USA. De penaltyreeks wisten de Amerikanen net iets beter te nemen dan de Leeuwinnen en dus was het Amerika die won.

Sterspelers en sterkhouders

Bondscoach Jonker moest aanvalster Vivianne Miedema gedwongen achterlaten in Nederland. De spits van Arsenal is geblesseerd aan haar knie. Lineth Beerensteyn stond tegen Portugal in de spits. Na een paar gevaarlijke aanvallen wist de spits niet tot scoren te komen.

Bij de Amerikaanse ploeg scoorde Sophia Smith in de wedstrijd tegen Vietnam tweemaal. Ook de bekende sterkhouders Alex Morgan, Lindsey Horan en good-old Megan Rapinoe zijn er weer bij.

Quoteringen Leeuwinnen – USA

De pre-odds variëren weinig bij de Nederlandse bookmakers. Bij alle wedkantoren op Wedden op Voetbal worden de hoogste odds uitgekeerd bij een zege van de Leeuwinnen. Mochten de Oranje dames erin slagen de Amerikaanse ploeg te verslaan, dan scoren voetbalgokkers tot maximaal 5.25 keer het speelbedrag.

Een gelijkspel krijgt ook een hoge quotering mee. In het 1×2 spelsysteem kan er tot 3.60 keer de inleg gescoord worden bij een correcte voorspelling op een puntendeling.

Gaan de Amerikanen voor de zesde keer op rij zegevieren van de Oranje dames? Dan scoren de voetbalgokkers die hebben ingezet bij de Nederlandse bookmakers tot maximaal 1.75 keer het wedbedrag retour.

Datum en tijdstip Leeuwinnen – USA

De WK wedstrijd USA – Nederland in Groep E wordt gespeeld op donderdag 27 juli om 03:00 uur (Nederlandse tijd) in de Sky Stadium te Wellington. Meespelen in de pre-fase kan totdat de wedstrijd begint. Live wedden is mogelijk als het duel begint en kan tot de laatste seconde van de wedstrijd. Speel mee via Wedden op Voetbal en scoor jouw bookmakerdeals.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.